A

Onbaşı
07 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
16 yıl
SAMSUNG S 850 OBJEKTİF KAPANMIYOR YARDIM
arkadaşlar merhaba samsung digimax s 850 makinamda bir sıkıntım var şöyleki makinayı açıyorum sorun yok fakat 1)-zum yaparken birden makina 3 kere düd düd düd diye bir ses çıkarıyor ve kapanıyor objektif dışarıda kalıyorr. 2- makinayı kendim kapatmak istediğim zaman objektifini içeri alıyo ama tam kapanmadan 2-3 milim dışarıda kalıyor yine o düd düd düd sesini çıkarıp öylece kalıyor merceğin önündeki kapaklar yarı kapalı kalıyor yani. Bu arada yeni pil aldım denedim hep aynı. sizin bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum acaba makina arızalımı iademi etsem yoka başka bir sıkıntımı var hepsiburada .com dan almıştık 8 işgünü iade süresi var o süreyide kaçırmak istemiyorum acil yardımını zı bekliyorum şimdiden teşekkürler. bu arada şunuda belirteyim şarzlı pilleri henüz gelmediği için kutudan çıkan pillerle çalıştırıyordum sonra duracell yeni pillerini aldım yine aynı biz bu makinadan 4 adet almıştık diğer arkadaşların makinada böyle bir sıkıntı yok yani piller aynı. şimdiden teşekkür ederek görüşlerinizi bekliyorum....
A
16 yıl
LCD monitörde görüntü yok
arkadaşlar yeni bir samsun s850 fotoğraf makinası aldım fakat açtığımda LCD monitöre görüntü gelmiyor siyah bir ekran sadece acaba bu bir teknik arızamı yoksa ayarlardan düzeltebilirmiyim cevaplarsanız memnun olurum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.