A

Binbaşı
06 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
196 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
2 yıl
Şu süreçte araba alınır mı?
Arkadaşlar 1 ay önce arabamı satmıştım ev almak için. Ev olmadı arabayı da sattığımla kaldım. Şu süreçte param değer kaybetmesin diye tekrar araba almayı düşünüyorum, ama piyasa da şuan çok garip 10 15 bin tl düşüyor araçlar sizce araba alınır mı şu süreçte? Araba almak için 60 bin TL kredi çektim iptal edebilirim alacağım arabanın fiyatı 430 bin TL olacak en fazla.
A
2 yıl
308 mi yoksa clio mu?
Arkadaşlar 2015 model 308 mi yoksa 2020 model clio mu?

308 1.6 dizel otomatik 130bin km de

clio ise benzinli 1.0 TCeTouch otomatik 35 bin km de

sizce hangisi daha mantıklı?
A
2 yıl
450 Bin TL ye kadar araç önerisi lazım
Arkadaşlar 450 Bin TL bütçem var yarı otomatik veya otomatik araç arıyorum. Ne önerebilirsiniz? Önce ki aracım fiat egea 2020 model manuel di.

Tavsiyelerinize açığım.

2014 üstü ve km 120.000 bin geçmemesi önceliğim.
A
3 yıl
Oyun teçhizatım nasıl? SS\u0027li
Oyun teçhizatım nasıl ve başka ne ekleyebilirim sizce?


< Resime gitmek için tıklayın >
A
3 yıl
Yeni sim kart hakkında bir şey öğrenmek istiyorum bilgisi olan yardım edebilir mi?
Arkadaşlar, anneme yeni telefon aldım ama sim kartı 3g, 4.5g sim kart çıkartacağız da Avm'de bir bayi 38 TL fiyatı dedi. Ücretli mi aynı numara ve aynı hattın 4.5g li olanını çıkarmak?
A
4 yıl
Akıllı saat önerisi
Arkadaşlar merhabalar, ilk kez akıllı saat alacağım tavsiyeniz nedir acaba? Bütçem 850 900 TL benim için öncelik bildirimleri görme, sesini duyma, whatsap mesajı görme gerekirse direk saatten cevap yazabilme tavsiyeniz var mı? Bu fiyatta aradağım özellikte bir şey bulabilir miyim?
A
4 yıl
140.000 TL ye kadar araç tavsiyesi
Merhabalar, dün arabamı sattım ve yeni araba arayışındayım. En fazla çıkabileceğim bütçe 140.000 TL tavsiyeniz nedir?

Yaşım 25 biraz daha sportif olabilir veya şık sedan araçta olabilir. 2012 model altı bakmıyorum. Sattığım araba skoda fabia dı. Satma nedenim küçük olması ve model yükseltme amacıyla sattım.

Şuan baktığım Opel Astra J kasa hb veya sedan baktım ama tavsiyelere açığım. Satarken uğraştırmayacak ama binerken keyif alabileceğim araba arıyorum.

Edit: Tek kapı olmasın. Geniş büyük araba arıyorum C segmenti en uygunu gibi bu fiyata
A
4 yıl
Bloodborne 16 Bit şeklinde PC\u0027ye uyarlandı
Bir geliştirici, 2015'de PlayStation 4'e özel olarak piyasaya sürülen Bloodborne oyununu 16 bitlik bir remake yapımla PC platformuna taşıdı. Oynaması ücretsiz olan oyunda, Bloodborne'den tanıdığımız birçok boss ve bölge bulunuyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Dünyanın en zor RPG serilerinden olan Demon’s Souls ve Dark Souls’un yapımcıları tarafından Sony için geliştirilen RPG korku oyunu Bloodborne, 2015 yılında PlayStation 4 konsollarına özel olarak piyasaya sürülmüştü.

Bloodborne PC’ye gelebilir o sıra beklemeyelim diye bir geliştirici, oyunu 16 bit olarak PC platformuna taşıdı. Yarntown adı verilen ve oynaması ücretsiz olan bu oyunda oyuncular, Bloodborne’den tanıdığımız birçok ikonik ‘boss’ ile kapışma imkanına bile sahip.

Yarntown oynanış videosu:


Videoyu izlemek için tıklayınız

Genel olarak Bloodborne oyunundaki ilk zorunlu ana bölge olan Central Yharnam’da geçiyor. Tabanca, hafif ve ağır saldırılar, kaçınma mekanikleri ve dayanıklılık barı gibi birçok detayın bulunduğu oyunda, ayrıca Bloodborne oyuncularının öldüklerinde gittikleri Hunter's Dream bölgesi ve haritada yolculuk yapabilecekleri fenerler yer alıyor.

Yarntown’daki temel düşmanlar, orijinal oyundaki korku ve gerilim hissini devam ettiriyor fakat oyunun ne kadar etkileyici olduğunu gösteren esas detay boss savaşları. Bloodborne’de Cathedral Ward öncesi karşılaştığımız boss’lardan biri olan Father Gascoigne, bu oyunda da sinir bozucu bir şekilde karşımıza çıkıyor. Buna rağmen orijinal oyundaki kadar güçlü olmadığını ve alt etmek için bir şansınızın bulunduğunu da belirtim.

Link:https://maxatrillionator.itch.io/yarntown?utm_source
A
4 yıl
Translate yama eğitimi verecek?
Arkadaşlar çeviriyi nasıl ve hangi programla yapabiliriz bilgilendirebilecek var mı? Bir video veya yazı şeklinde bizde uğraşıp istediğimiz oyunu makine çeviri yapsak
A
4 yıl
Vatan Bilgisayar\u0027da çalışıyorum sorularınız varsa cevaplayayım
Arkadaşlar 7 aydır vatan bilgisayar da çalışıyorum merak ettiğiniz sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz elimden geldikçe cevaplamaya çalışacağım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.