A

Çavuş
05 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
16 yıl
TURKISH SOLDIERS (GURUR DUYUYORUZ)video+sınırsız SS
http://youtube.com/watch?v=vjDADqaC8Hk

duygulanmamak elde değil

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Bordo Berelilerle ilgili 3 olay


Olay 1:Doğuda bir gece 12 kişilik bir komando birliği aldığı talimat üzerine dağa çıkıyorlar. Dağda gezerken PKK'lılarla çatışmaya giriyorlar. Ama PKK zannettikleri aslında o gece orda devriye gezen başka bir bordo bereli tim. Komandoların hepsi şehit düşüyor. Bordo berelilerde de ise hiç kayıp yok. Olaylar öğrenildiğinde Komando birliğinin komutanı çatışma yerine gidiyor. Gittiği zaman şehitlerin olduğu yerde yüzlerce bos kovan görüyor. Bölgeyi araştırdıklarında biraz aşağısında 12 bos kovan buluyorlar.
Şifrelerin birbirlerine söylenmemesi ve aradaki ihmalkârlıklar yüzünden 3 komutan ceza alıyor.


Olay 2: 11 kişilik bir bordo bereli timi bir köyün güvenliğini sağlıyor. Halk onlara çok samimi ve sıcak davranıyor. PKK'lılar bu timi bir gece pusuya düşürüp hepsini şehit düşürüyor. Ve kıyafetleri dâhil bütün eşyalarını alıp kendileri giyiyor. O köyde bordo bereliler şehit düştü diye bayram havası var. Aylarca korudukları o köyden bir hain PKK'lılara bilgi sızdırıyor. Köyün komple PKK'lı olduğu sonradan çıkıyor ortaya. PKK'lıların bu yaptığı anca 2.ci ayında çıkıyor ortaya. Ve oraya 4 kişilik bir bordo bereli birliği gidiyor.

Sonuç: 2 saat sonra o köyden tabiri caizse eser yok.


Olay 3:Amerikanın askerlerimizin kafasına çuval geçirdiği o olayda orda 2 bordo bereli vardı. Eğer orda başlarındaki komutan emir verseydi, ne oradaki 45 Amerikalı asker ne diğer 20 kişilik Kürtler hiçbiri sağ çıkmazdı. Orayı öyle bir savunurlardaki çok kanlı biterdi. Ve o binanın altında kilolarca patlayıcı vardı güvenlik için. En kötü ihtimal orayı uçurmaları bile bazı şeylere net bir cevap olurdu.

O olaydan sonra orda bordo bereli olduğunu o zamanki Amerikalıların basındaki komutan öğrendi ve telefonla genelkurmayı aradı.

'Askerlerinizin gösterdiği anlayış beni çok mutlu etti. Tanrıya bin şükür ki askerleriniz askerlerimizi evlerine sağsalım gönderdi'

Ayrıca bordo bereliler dünyada "güven atışı eğitimi" alan tek birlik.

Nedir bu güven atışı?

-iki adet bordo bereli karşı karşıya geçer.
-ilk önce ikiliden birisi başının üzerinde kitap büyüklüğünde bir hedef tutar.
-diğer bordo bereli iki elinde iki tabancayla yürüyerek o hedefe gerçek mermilerle ateş eder.
-yolun yarısına geldiğinde arkasını dönüp, tabancaları bacaklarının arasından hedefe doğru sıkmaya devam eder.
mermiler bitince roller değişir, bu kez ateş eden kişi hedefi tutar, atış sırası diğerine gelir.
bu eğitim hergün yapılır.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
A
16 yıl
Yazıklar olsun
< Resime gitmek için tıklayın >
Öner, kendisi için "Maliyeti 35 bin YTL" diyen kongre üyesi Cevahir'e "İspat edemezsen, yazıklar olsun" dedi.


ÜYELER YUHALADI
Beşiktaş'ın mali kongresindeki ilk tartışma Kenan Öner ile Aydoğan Cevahir arasında yaşandı. Söz alan Cevahir'in, kendisine sataştığını belirten Öner, kongre başkanı Ali Rıza Dizdar'dan söz istedi. Dizdar söz hakkı vermeyince "Yanlış yapıyorsun" diye bağıran Öner'e bir süre sonra söz hakkı
verildi. Bu andan itibaren de salondaki üyeler, Öner'e tepki gösterdi ve yuhaladılar.

YANLIŞ ANLAMIŞ!
Öner, "Benim için 35 bin civarında gibi laflar edildi. Biz beni tanımamışsınız. Kahve edebiyatı ile iddialarda bulunmayın. Bu yaptıklarınızı ispat edemezseniz, yazıklar olsun" dedi. Bu kez de Cevahir, sinirlenerek kürsüye yürüdü. Araya giren başkan Demirören, iki tarafı barıştırdı. Ardından söz alan Cevahir, "Kenan Öner beni yanlış anlamış, şahsına yönelik bir durum yok" dedi.
A
16 yıl
Ben ne dersem o!
< Resime gitmek için tıklayın >
Başkan Demirören, üyelerin eleştirilerine yanıt verirken, "Ben F.Bahçe maçından sonra 'Federasyon gidecek' dedim, gitti. Beşiktaş kulübü başkanı sözünde durur. Ben kimseye 'Beşiktaş'a fazla hak verin' demedim, 'hakkını koruyun' dedim" yorumunu yaptı.

BEYAZ SAYFA AÇIN
Yıldırım Demirören şöyle devam etti: "Gelin beyaz bir sayfa açalım.
Fulya bitti, tartışması bitmedi. Sayın Nevzat Demir, 10'ar milyon dolar teklif etti. Ayağa sadece Erdoğan Demirören kalktı, diğerleri neredeydi! Biz, Beşiktaş'ın geleceği için hareket ediyoruz."

YİNE PAF'LA ÇIKARIM
Başkan, Sivas maçına PAF takımla çıkma kararı için, "Bugün olsa, aynı hareketler olsa, Sivas maçına yine PAF takımla çıkarım. Futbolcularımız 'Hep beraber çıkacağız, biz yapacağız' demesi nedeniyle vazgeçtik. Her sözümün arkasındayım" diye konuştu.
A
16 yıl
Kupada kale Hakan\u0027ın
< Resime gitmek için tıklayın >

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, sezon başında bir rotasyon kurmuş ve kupa maçlarında Hakan Arıkan’ın kaleye geçmesini planlamıştı. Bu düşüncesinden vazgeçmeyen başarılı çalıştırıcı, çarşamba günü İnönü Stadı’nda oynanacak Çaykur Rizespor karşılaşmasında da eldivenleri Hakan Arıkan’a teslim edecek. Son haftalarda Rüştü Reçber’in yaptığı hatalar sonrasında genç file bekçisinin nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.

Kaynak: Fanatik
A
16 yıl
TAVŞANIMI HAMSTER İLE TAKAS EDİCEM
tavşan yavru sayılır tuvalet alışkanlığı vardır oldukça sevimlidir hamster ile takas edicem

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
A
16 yıl
MEHMETÇİĞİN DAĞDA GEBERTTİĞİ PKK LI HAİNLERİN FOTOLARI
arkadaşlar elimde dağda geberttiğimiz bir çok teröristin resimleri vart ancak buraya huzurlarınıza eklemekte kararsızım acaba yönetim izin verirmi şimdilik 1 ss yönetimden onay gelirse daha ekleyebilirim
A
16 yıl
Dikkat ! Oyuna gelmeyelim! İnönü\u0027de üst üste 3 maç derbi
24.Hafta Beşiktaş - galatasaray
26.Hafta Beşiktaş - trabzonspor
28.Hafta Beşiktaş - fenerbahçe

Ligde gittikçe kritik haftalara giriyoruz.Fikstür avantajlı,çoğu maçımız içerde diyoruz ama fikstürün gerçekten bizim için avantajlı olabilmesi için İnönü'deki maçlarda takımımızı yalnız bırakmamamız gerekiyor.Bunun için de bu haftaki Ankaraspor ve daha sonraki Ç.Rizespor (kupa) maçlarında tribünde çok dikkatli olmamız lazım.Çünkü bize ceza vermek için fırsat kollayan federasyon bu fırsatı da en ufak bi açığımızda değerlendirebilir.Özellikle sıradaki maçlar derbilere denk geldiği için daha da fırsatçı olacaklardır.Bu yüzden Ankaraspor maçından itibaren her maçta tribünde dikkatli olmalıyız.En ufak,30 saniyelik bile küfürlü tezahurat olmamalı.Küfürlüyü de geçtim federasyon ve hakemler alehinde en ufak bi tezahurat da olmamalı.Sahaya hiç bi yabancı cisim atılmamalı.Sahaya girme teşebbüsünde bulunulmamalı.İlk aklıma gelenler bunlar ama daha aklıma gelmeyen pek çok şey için bize ceza verebilirler.

Unutmayalım ki şampiyonluğa giden yol bu 3 maçtan ; özellikle de gs ve fb maçlarından geçiyor.İnönü'de oynuyoruz avantajlıyız ama bu avantaj taraftarsız bi dezavantaja dönüşür.O yüzden çok ama çok dikkatli olmalıyız!

alıntıdır...
A
16 yıl
\tDeğerini 7,5 kat arttırdı.. BOBO
HABERTURK.COM SPOR SERVİSİ ÖZEL HABER

Brezilya Milli Takımı'na davet edilerek dikkatleri üzerine çeken Bobo, Türkiye'ye geldiği 2006 yılından buyana değerini tam 7,5 kat artırdı. Yükselen form grafiği nedeniyle Avrupa'nın dev kulüplerini peşinden koşturmayı başaran Bobo'nun bonservisi için konuşulan rakam 15 milyon euro. Yani siyah-beyazlı kulüp, genç yaşta yatırım yaptığı futbolcuyu sezon sonunda astronomik bir ücrete satabilir.



TRANSFER HİKAYESİ
2005-06 sezonunun devre arası... Beşiktaş, dönemin futbolcularından Zago'nun tavsiyesiyle Bobo'yu sezon sonuna kadar 150 bin dolara kiraladı. Herkes adı duyulmamış 1985 doğumlu futbolcunun transferine tereddütle yaklaştı. İlk defa Avrupa macerasına çıkan Sambacı, sergilediği futbol ve attığı gollerle eleştirilere en güzel yanıtı verdi. Golcü futbolcunun performansından memnun kalınınca Corinthians ile masaya oturuldu, Brezilya kulübüne 2 milyon euro bonservis bedeli ödenererek genç oyuncunun bonservisini alındı. Beşiktaş Kulübü, 4 yıllık sözleşme imzaladığı Bobo'ya yıllık 600 bin dolar ödeneceğini açıkladı.

TALİPLERİ
Ara transfer döneminde Saint Etienne'in 7,5 milyon euroluk teklifi geri çevrildi. Galatasaray'ın eski teknik direktörü Eric Gerets'in çalıştırdığı Marsilya, Bobo için 8 milyon euroyu gözden çıkardı. Fransız ekibi, yıldız isimler Cisse ve Niang'dan birini sezon sonunda satarak yerine Bobo'yu almayı planlıyordu. Ancak Dunga'nın genç oyuncuyu Brezilya Milli Takımı'na çağırması Gerets ve Marsilya'nın planlarını altüst etti. Bu gelişmenin ardından Valencia Teknik Direktörü Ronald Koeman da Bobo'nun transfer edilmesini istedi. Son olarak Alman temsilcisi Herha Berlin'in devreye girmesiyle Brezilyalı golcünün bonservisinin 15 milyon euroya kadar çıkacağı belirtiliyor.

Sezon başında Saint Etienne 4.5 milyon euro, Marsilya ise 5 milyon euroluk teklifle Bobo�ya resmen talip olmuştu. Teklifleri kabul etmeyen Beşiktaş, futbolcusunun kafasını karıştırdığı gerekçesiyle Fransız kulübü Saint Etienne'i ve Bobo'nun menajerini FIFA'ya şikayet etmişti.

TRANSFERE YEŞİL IŞIK
Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu, cazip bir teklif gelmesi halinde sezon sonunda Bobo�nun transferine izin verebileceklerini belirterek, "Tekliflere açığız. Bobo'nun Brezilya Milli Takımı'na seçilmesi fiyatını artıracak" dedi.

AKLI AVRUPA'DA
Bobo için sürekli kapısı çalınan Beşiktaş cazip tekliflere sevinirken, hedefi Avrupa olan Bobo bu gelişmelerden olumsuz etkileniyor. Brezilyalı futbolcunun son haftalarda yaşadığı form düşüklüğünün sebebinin transfer teklifleri olduğu konuşuluyor.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a "Bobo'nun performansı neden düştü?" diye sorduğu, Sağlam'ın ise "Aklı burada değil. Büyük bir takımda oynamak istiyor" yanıtını verdiği iddialar arasında.

GOLÜN ADI BOBO
Yarım sezon oynadığı 2005-2006 sezonunda ligde 5, Fortis Türkiye Kupası'nda 4 kez rakip fileleri havalandırdı. İkinci sezonunda ligde 10, kupada 7 golle takımının en golcü ismi oldu. UEFA Kupası'nda da 2 kez gol sevinci yaşadı.

31 MAÇ 14 GOL
Bu sezon siyah-beyazlı forma altında lig, Avrupa ve kupada toplam 31 maç oynayan Bobo 14 gol attı, 4 gol attırdı.

Brezilyalı futbolcu 17 lig maçında 8 gol attı, bir asist yaptı. Şampiyonlar Ligi'nde 6 maçta 2 gol, bir asistle oynadı. ŞampiyonLar Ligi eleme maçlarında 2 kez fileleri havalandırıp bir asist yapan Bobo, yeni sezon öncesi Fenerbahçe'yle Almanya'da oynadıkları Süper Kupa maçında takımının tek golünü kayfetti. Sambacı ayrıca 2 kez forma giydiği Fortis Türkiye Kupası grup maçlarında 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

İKİ KEZ BEŞİKTAŞ TARİHİNE GEÇTİ
Trabzonspor deplasmanında Rüştü'nün kırmızı kart görmesinin ardından 80. dakikada kaleye geçen Bobo, rakibin beraberlik golünü atmasını önleyerek 3-2'lik galibiyetin en büyük pay sahiplerinden oldu. Beşiktaş tarihinde Pancu'dan sonra kalece geçen ikinci forvet olan genç futbolcu, bu maç sonrası "Karadeniz Kaplanı" lakabını aldı.

Süper Lig'in 12. haftasında oynanan Beşiktaş-Sivasspor maçında attığı golle siyah-beyazlı forma altındaki gol sayısını 38'e çıkardı. Bu sayı Bobo'ya Beşiktaş'ın en golcü yabancı futbolcusu unvanını kazandırdı.
A
16 yıl
[F.T.K] Beşiktaş - Ç.Rizespor [27 Şub 2008-16:00]
Beşiktaş'ımız bildiğimiz gibi ilk maçında deplasmanda 1-0 mağlup olmuştu. Kazanacağımıza inanıyoruz İnönü'de.

Maç saati 16.00 ! Beşiktaş'ımıza gönülden başarılar..

Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final Rövanş maçında kendi sahamızda Rizespor'u ağarlayacağımız maçın bilet fiyatları ise şöyle ;

VIP Üst B-E .........: 150 YTL
VIP Üst A-F .........: 100 YTL
VIP Alt A-B-C-D--E-F : 75 YTL
Numaralı Orta .......: 75 YTL
Numaralı Kenar ......: 50 YTL
Kapalı Üst ..........: 50 YTL
Kapalı Alt ..........: 40 YTL
Yeni Açık ...........: 15 YTL
Eski Açık ...........: 10 YTL
A
16 yıl
BEŞİKTAŞIM YENİ WALLPAPERLER TOPİĞİ
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.