I

Binbaşı
05 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
121 (Bu ay: 7)
Gönderiler Hakkında
I
3 ay
Obp hesaplanırken lise puanları ekleniyor mu
Selam bugün biri obp hesaplanırken 9, 10 ,11, 12. Sınıf yıl sonu başarı ortalaması alınır buna ayrıca okul puanları eklenir dedi .
İnternete biraz baktım böyle bir bilgi bulamadım.
Her lise nin belli bir puanı varmı ve bu obp puanına ekleniyormu veya etkiliyor mu?
I
8 ay
Ekran kartı tavsiyesi acil
Selam sesiz çalışan bir rkran kartı lazım ofis video ve film seyretmek için kullanacagım . Ana kartımın linkini aşagıda veriyorum buna uygun bir öneri yaparsanız sevinirim

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-pro-b760-p-wifi-intel-b760-soket-1700-ddr4-5333mhz-oc-m-2-anakart.html
I
8 ay
Eski kasaya yeni ankart olurmu?
Selam 13 yıl kadar önce vatandan pc toplatmıştım anakart bozuldu . Yeni bir işlemci anakart ram alsam bu kasaya olurmu
Kasa ismi Faturada vx pro 700 w atx performans arroool diye yazıyor.
13 yıl kadar önce asus un iyi bir ekran kartını almıştım yeni ana karta olurmu acaba
I
4 yıl
Bu konu silinsin
Bu konu silinsin
I
4 yıl
Bu laptopu alıyorum düşünceleriniz nedir
Arkadaşlar yarınvatan dan bu laptopu almaya karar verdim. Dell xps 7590 ile msi gl75 arasında kalmıştım msi almaya karar verdim doğru seçenek mi?
https://www.vatanbilgisayar.com/msi-gl75-core-i7-10750h-2-6ghz-32gb-1tb-512gb-ssd-17-3-gtx1660ti-6gb-w10.html
I
4 yıl
Mac pro alacağım . Sıkıntı yaşar mıyım
Merhaba 16 inç ekran pro almaya karar verdim gözlerimde sıkıntı olmasın diye büyük ekran alıyorum. Fiyatı 17 bin tl. Sormak istediğim bu mac beni 10 yıl kadar götürür mü? Mac prolarda çok sıkıntı arıza vs oluyor mu? Alacağim cihazın linki aşağıda

https://www.apple.com/tr-edu/shop/buy-mac/macbook-pro/16-in%C3%A7-uzay-grisi-2.6-ghz-6-%C3%A7ekirdekli-i%CC%87%C5%9Flemci-512gb
I
4 yıl
16 inç Macbook pro da usb cıkış varmı?
Merhaba 16 inç Macbook pro düşünüyorum. Az önce sipariş verirken aklıma geldi. Beklemeye aldım . sitesinde ve resimlerinde usb çıkış göremedim aklıma takılan bunda usb çıkışı yokmu tüm çıkışkar typer c mi?
I
4 yıl
16 inç Macbook pro da usb cıkış varmı?
Merhaba 16 inç Macbook pro düşünüyorum. Az önce sipariş verirken aklıma geldi. Beklemeye aldım . sitesinde ve resimlerinde usb çıkış göremedim aklıma takılan bunda usb çıkışı yokmu tüm çıkışkar typer c mi?
I
4 yıl
Yazışom için mac air mi? Pro mu?
Merhaba yazılım için ve arada AutoCAD programı için kullanacağım 16. Pro düşünüyorum ama air de taşıması daha kolay daha pratik duruyor gerçi genelde evde çalışacağım ama karar veremedim. Yazılım ve AutoCAD için her türlü macpro mu tercih edlmeli?
I
5 yıl
Bu yaptığım kul hakkına girer mi?
Arkadaşlar 5 gün önce sürekli alışveriş yaptıgım bir marketten kapalı kutu kaşar peynir almıştım. Eve buzdolabına koydum dün ilk kez plastik ambalajlı paketini açmak için elime aldığımda tamamen küflenip bozulduğunu gördüm. Fişini aradım bulamadım.
Bende markete gidip aynı markadan bir tane daha aldım. eve geldim dolapta bozulan kaşarı alıp Elimdeki fiş ile tekrar markete giderek iade ettim . Zaten kapalı kutu iade almamak için hiç nazlanmadılar.
Bugün ise acaba yanlış mı yaptım bu hırsızlık mı diye düşünüp durdum. Gidip aynı peynirden bir tane daha alıp parasını ödeyip tekrar tezgaha geri mi koysam ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.