A

Yüzbaşı
01 Nisan 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
10 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
12 yıl
Dreamweaver CS5 Hakkında Yardım.
Merhaba Arkadaşlar,

Dreamweaver CS5 öğrenmekteyim, tavsiye edebileceğiniz ebook, makale, video varmıdır.

Teşekkürler.
A
12 yıl
Asp.Net ile Sql Serverdan Veri Çekmek
Merhaba Arkadaşlar,

Sql Server 2008 R2 de bir datebase im var bunu asp.net ile çekmek, görüntülemek ve kullanmak istiyorum böyle bir şey mümkünmüdür, mümkünse yardımcı olabilirseniz süper olur.

Teşekkürler.
A
12 yıl
Sql - X,Y Koordinatları, Yardım Lütfen
Merhaba,

Sql öğrenmeye yeni başladım ve benden şöyle bir şey yapmam istendi.


Bir bölgenin googlemaps üzerinde x,y koordinatları olur örneğin istanbul için x 34.23423 y 43.2322 gibi bu kordinatları google yazdığınızda hemen o yeri buluyor. Benim datamda da bazı bölgelerin koordinatları var. Yapmak istediğim şey belli bir mesafe aralığında filtre yapabilmek. Mesela 500m lik bir çap da arama yapmak istiyorum. Sql de sorgu yapacağım zaman 500m lik bir aralık giricem o 500m çapındaki yer alan noktaları bulacak. Umarım sorumu anlatabilmişimdir.

Saygılar, Teşekkürler.
A
14 yıl
Tavsiyelerinze ihtiyacım var.
Merhabalar

Universiteye hazırlanıcam haftaiçi çalışıyorum hafto sonlarıda dershaneye gidip hazırlanmak istiyorum yanlız elektronik müh okumak istiyorum haftada 2 gün yeterli olurmu 5-6 senedir uzağım derslerden fikirlerinizi bekliyorum.
A
14 yıl
Biri şu YGS/LYS sınav sistemini anlatsın lütfen.
Yeni sınav sistemi nedir bilen birileri açıklasın lütfen nisan 11 de olana kimler girecek hazirandakine kimler girecek kafam karıştı iyice.
A
14 yıl
YGS de barajı aşmak için ne kadar çalışmalı.
Merhaba.

Arkadaşlar YGS e giricem bu sene barajı aşmak benim için şimdilik yeterli olacaktır, ama liseyi bitireli 6 sene oluyor ve nerdeyse herşeyi unutmuş gibiyim. Neler yapmalım tavsiyelerinizi bekliyorum.
A
15 yıl
BUYING MD+8 İN RONARK
Arkadaşlar ronarkda non rebirth md+8 alıcam oyunda ManweT e pmlerinizi bekliyorum. Karakter humandır.
A
15 yıl
Mean leonard yardım lütfen.
Yeni ıtem olan Mean leonard fiyatı ne kadardır ronarkda satıcam fiyatını bilmiyorum
A
17 yıl
FtpOpenFile error yardım lutfen
Arkadaşlar pc ye format attım koyu yukledim kurulum bittikten sora çalıştırdım louncher ı bu hatayı verdi ne yapmam gerekiyor yardım lutfen
A
17 yıl
askerlik tertibimi erkene almak istiyorum lütfen yardım
Arkadaşlar ben 87/4 tertip gidiyorum askere bunu daha erkene almak için Ankaraya dilekçe yazıp erkene alma şansımız var diye kulakdan duyma bilgiler var bu konu hakkında bilgisi olanlardan yardım istiyorum lütfen.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.