E

Yüzbaşı
28 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
53 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
E
3 yıl
Yanlış boyuttaki perde
Selamlar, hesaplamaları düzgün yapamadığım için büyük perde almışım, kurulum bitip deneme yapınca gördüm ki görüntünün çevresinde 5er cm boşluk kaldı. Bunun herhangi bir zararı olur mu acaba? Siyah kumaş alıp boşlukları kapatmayı düşündüm ama faydası olur mu böyle mi kalması daha iyi bilemiyorum, fikriniz nedir acaba?
E
11 yıl
West yada east oynayanlar bi gelsin
Selam arkadaşlar, account u bu iki serverdan birine taşımak istiyorum, şuan TR de ve inanın çok sıkıldım, 1200 elo civarıydım lig olayı gelmeden önce şimdi aşağılara kadar düştüm, support oyuncusuyum, oyunu taşımak pek mümkün olmuyor support ile, sırf maç kazanmak için diğer lane lerde oynamak istemiyorum çok sarmıyo çünkü, bi yandan da en azından 1600 elolara felan çıkmak istiyorum güzel metalı oyunlar için, ne tavsiye edersiniz hangi server a geçim?
E
11 yıl
Tr serverdaki team fight merakı
Tr server açıldığında otomatik hesap transfer olduğundan hadi biraz takılalım demiştik arkadaşlarla, genelde duo giriyoruz ama bugün yanlız biraz bakayım dedim de, her maçta neredeyse istisnasız 10-15 dakika geçiyor herkes başlıyor ortada toplanıp team fight için ortalıkta gezinmeye :-) minion kesmek felan hiiç kimse sallamıyor takım halinde toplam 100 tane anca kesiyorlar :-) sizce meta ne kadar süre sonra oturmaya başlar? Bu arada ranked da girdim bakmak için orada aynı carry ler tf ye daha 100 minion kesmeden giriyorlar genelde.
E
12 yıl
Rapor sistemi hakkında
Selamlar

Adamlar trde server açtı kaliteli seslendirmeler yapmışlar ne güzel destek olalım felan dedik winleri eloyu sıfırlayıp geçtik, herşey iyi hoş da 2-3 maçta bir küfür kalay diz boyu, maç sonunda raporluyoruz ama sistem bana hiç güvenilir gelmedi. Konuyla ilgili deneyimi olan var mı nasıl işliyor sistem?
E
12 yıl
izmirde helyum gazı bulunur mu?
Selamlar herkese, arkadaşım yurt dışından bir oyuncak getirmiş hediye olarak, fakat helyum gazı doldurtmak gerekiyor kullanabilmek için, interneti altüst ettim 4-5 yerle görüştüm kimsenin elinde yokmuş. Kemeraltında bir oyuncakçıda buldum oda doldururum ama 70-80tl alırım diyo :) Fikri olan var mı nerede bulabilirim acaba?
E
12 yıl
İkinci HDD için Aparat
İyi günler herkese

Ebay'de şöyle bir aparat buldum ikinci disk takmak için , geçenlerde SSD aldım ve kendi diskim boşta kaldı, dvdromu zaten kullandığımız yok bari yedek depo niyetine eski diski kullanayım dedim. Türkiyede bunu temin edebileceğimiz bir yer var mı? Yoksa illa ebay mi kastırmak lazım?
E
14 yıl
Offline konsol için oyun update sıkıntısı
Selamlar

Geçenlerde ufak bir araştırma ile XTAF denilen programın son versiyonu ile oyun güncellemelerini USB flash bellek ile yapılabileceğini öğrendim. Hemen 8gb lık flashı xbox360 üzerinden formatlattım. Pc'ye takıp programı çalıştırdığımda anlatıldığı gibi cache klasörünü gördüm. İçerisine 4-5 tane oyunun güncellemesini attım. Daha sonra diski xbox360a taktım ve oyunu başlattım fakat update vs. gibi hiçbirşey çıkmadı :)

Birkaç sitede okuduğum kadarıyla herşeyi doğru yapıyorum fakat bir türlü oyunları update edemedim. Deneyen var mı acaba bu yöntemi? Eğer sıkıntılı ile transfer kit alıp direk xbox360'ın hdd sine bu güncellemeleri atmak istiyorum.
E
15 yıl
Tavsiye istiyorum
Öncelikle herkese selamlar

Saatlerdir forumda okumadık sayfa bırakmadım neredeyse. Binamızda turksat a dönük merkezi uydu antenimiz var. Bu hafta yeni bir full hd televizyon aldım. Şimdi geriye sadece reciever almak kaldı fakat bir türlü işin içinden çıkamadım. Birisinin kanal geçişleri yavaşmış, öteki 1000 liraymış pahalıymış derken iyice allak bullak oldu kafam. Benim için önemli olan HD yayınları kaliteli bir şekilde izleyebilmek. 500 lira bir bütçem var ve araştırmalarıma göre bu fiyattan aşağıyada düzgün birşey yokmuş galiba. Uzman arkadaşların yardımcı olmasını rica ediyorum. Bu fiyatlarda sizce hangi marka ve modeli almalıyım?
E
15 yıl
Wireless Kart Çekim Güçleri
Selamlar

Elimde şuan kullandığım Philips SNU 6500 USB wireless alıcı var. Bulunduğum yerde %25-35 arası çekim gücüyle nete giriyorum. Geçenlerde PCI girişli orta halli bir wireless kart aldım. Antenide sökülebiliyor. Neti baya bir araştırdım fakat Philips'in dbi gücünü bulamadım. PCI kartın içinden çıkan kısacık anten galiba 2dbi felanmış. Philips'in orta halli çektiği yerde bu anten bağlantı bulamıyor bile , bu noktada daha iyi çekim gücü elde etmek için kaç dbi lık bir anten almak gerek? Fazla pahalı olmayanlardan araştırdım 10 dbi lık bir anten alabilirim şuan için ama acaba o daha mı iyi çeker philipsden bilemiyorum işte sıkıntıda burda başlıyor
E
16 yıl
Bluetooth Dongle tavsiyesi
Selamlar

Kız arkadaşıma telefonu ile bağlantı resim müzik transferi vs. için bir tane bluetooth dongle almak istiyorum. Fakat pcden pek anlamıyor bende yanında olamıycam bi süre. Acaba yeni çıkan dongle lardan hiçbir kurulum gerektirmeyen harbi harbi tak çalıştır olan var mı bu konuda tavsiye istiyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.