S

Yüzbaşı
27 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
326 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
3 yıl
AK PARTİ\u0027den bir ilk! Muhalefetin umutları söndü. (Z KUŞAĞI PROJESİ)
https://www.instagram.com/tv/CITkH_5JdBa/

Z kuşağına sormuşlar. E-Spor merkezi istiyoruz demişler. Belediye de yapmış.

Instagramda dolanırken sponsorlu içerik olarak karşıma çıktı. Kendi sayfasında 15.000 izlenme almış. Sponsordan 750.000 izlenme almış. Yani bayağı para basılmış.

Sadece 1.5 dakikalık instagram videosu için tahmini 50.000 TL harcanmış. Mekan için kim bilir ne kadar harcanmış ve harcanacak. Yani Z kuşağı tehlikesinin farkındalar ve önemsiyorlar.

Yakın gelecekte bu gibi başka çalışmaları daha sık göreceğimize eminim.

Geçmiş olsun. "Z kuşağı geliyor" umutları sönebilir.

Yorumlar :

1- Hangi oyunlar ve yaş aralığı olucak (bunu yazan 25-30 yaş civarında)

2- Pubg veya pubg mobil olur inşallah (bu da 20 yaş civarı)

Edit: Eskiden instagram videosunu direk izlenecek şekilde linkleyebiliyorduk. Forum değişmiş beceremedim.

Ek olarak Manga grubu'nun solisti Ferman Akgül'ü de kadrolarına katmışlar.

https://www.instagram.com/p/CIc10r9Fgxy
S
4 yıl
(İFŞA) DOLANDIRICI VE BALON İLAN - ARAZİNİN DİBİNİ GÖRMÜŞ ARAÇ
BU ARACI 3 AY ÖNCE DENEMİŞ KULLANMIŞTIM. Sahibi evime 1km ötede oturuyor ve aracı 75.000 TL'YE veriyordu. Anlattığına göre araçla sürekli arazi yapıyormuş. Hatta neden üstüne ve arka tarafa led taktığını sorduğumda "araziye çıktığında anlarsın" demişti ve bir defa arka led olmadığında yaşadığı kazayı anlatmıştı. Araçta zaten arazi tipi yükseltme ve spacer da vardı. Çizikleri vardı arabanın birçok yerinde. Arazide bazen yetersiz kaldığı için 3.000cc 4x4 hilux almayı düşündüğünü söylemişti.

Öndeki korumanın yamukluğu aynı duruyor ama onun da üzerinde araziden kalma fazlaca çizik vardı. Onu da siyaha boyatmış. Plakası değişmiş plakadan hasar çıkmaz ona da dikkat.

Aşağıya da arabayla olan fotoğrafımı ekliyorum hatta.

Araç ilanı:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-ssangyong-hatasiz-extrali-780579494/detay

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

bu da arabanın ilk sahibiyle şimdi olan konuşmam.

< Resime gitmek için tıklayın >
S
5 yıl
(SS\u0027Lİ) ESKİ KIZ ARKADAŞIM BANA SALDIRDI!
Eski bir kız arkadaş demeye utandığım biri. 2 sene önce ayrılmıştık. Uyuşturucu ve alkol bağımlısıydı. Babasıyla beraber uyuşturucu kullanıyordu. Hatta babasından uyuşturucu satın alıp arkadaşlarına satıyordu. Kardeşine bıçakla saldırmıştı. Bu kardeşine bıçakla saldırınca, bu kızın ablasıyla annesi de bu kıza seni öldürücem diye saldırmıştı ben korumuştum. Çünkü bana kardeşim saldirdi demişti. Keşke korumasaymışım.

Bugün yavru köpeğimle beraber sahilde yürüyordum. Beni gördü hemen ben yönümü değiştirip ilerlemeye başladım çünkü biliyorum psikopat. Peşime koştu atladı üstüme. Bi elimde köpeğimi tutuyorum diğer kolumla üzerime gelen saldırıları engellemeye çalışıyorum. Elinde bira kutusu vardı bira içiyordu onunla saldırdı yüzümü korurken kolum kesildi.

Sonra yoldan trafik hunisini aldı eline bana saldırmak için ama gücü yetmedi gerizekalının. Ben bir kolumla gelen tüm saldırıları savuşturdum. Bu sırada bana "seni öldüreceğim, seni bulacağım, seni öldürmem çok kolay, kaçamayacaksın" sözleriyle tehditler etti.

Bu sırada yandaki kafede oturan adamlar izliyordu. Elimi bile sürmedim. Çünkü biliyorum ki ben dokunsam kadın hakları kadına şiddet diye bağırır beni linç ederlerdi. Bir erkeği hiç etmek bu kadar kolaydı çünkü.

Şimdi ben napayım. Ölüm tehditleri alıyorum. Şikayet etsen polis hiçbir şey yapmaz. Ailesine söylesen onların hepsi ayrı psikopat. Hadi bugün yalnızdı yarın toplanıp gelseler ne yapabilirsin ki? Bireysel silahlanma şart oldu sanırım başka yolu da yok.

Edit: Bir de beni sosyal medyadan takip ediyormuş. Ameliyat oldun diye sana köpek mi aldılar falan diyo. Uzak dur benden diyorum köpek gibi kovalıyor mal mıdır nedir.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

2. Edit: Olayın gerçekleştiği yer şehir hatlarının önü. Belki kamera vardır. Talep edicem yarın savcılıktan. < Resime gitmek için tıklayın >
S
5 yıl
İFTİRA ATTILAR AMA BEN ÖLMEDİM!!! HAKAN GÖKALP, HASİNE GÖKALP, SERKAN GÖKALP, MUSTAFA GÖKALP
Sanırım bir kısmınız hikayemi biliyordur.

Sizden samimiyetle istediğim tek şey dua etmeniz.

Duruşma saat 14:30'da 58. Asliye ceza mahkemesinde açık yapılacak. İsteyen katılıp üzerime atılan iftiralara, yalanlara bizzat şahit olabilir.

O vakte kadar dualarınızla da yanımda olursunuz inşallah.

Edit: üşenenler için videolar

Videoyu izlemek için tıklayınız

Videoyu izlemek için tıklayınız

Duruşma editi: Hakimin talimat verdiği ifadeyi zaman kazanmak için 4 aydır vermedikleri için duruşma ertelendi. Yinr iftiralara, yalanlara ve suçlamalara devam edildi. Hakkını arayan serçe isimli arkadaş gelip hepsine şahit oldu. Konuya da yazacaktır. Yazdığında aynen alıntıyı bu mesaja ekleyeceğim.

Arkadaş konuya yazdı: "Evet arkadaşlar davaya şahitlik ettim. Semih yazana kadar da yazmadım. İlk bilgi ondan gelsin diye.

Beni en rahatsız eden şeylerden biri karşı avukatın tavırlarıydı. O suratla nasıl iş alıyor anlayamadım. Suratı ben yalancıyım diye bağırıyor ki içi dışı bir bi insan. Davayı hala Semih'in üstüne yıkmaya çalışıyordu ama hakim susturdu kendisini. Sanırım dava iyi yönde seyrediyor. Karşı tarafın elinde çelişkilerle, yalanlarla dolu mesnetsiz iddialar var ama hepsi mantık içerisinde değerlendirildiğinde çürütülmeye açık. Yavuz hırsız ev sahibini bastırır derler, davalı taraf hırsız olmayı becermiş ama tutarlı yalan söylemeyi becerememiş.

Nolur n'olmaz diye her şeyi de yazmıyorum. Umarım adalet yerini bulur."
S
5 yıl
[VIDEO] GİRENİ SAĞ ÇIKARMAYAN HASTANE - BENİ DAVA EDECEKLERMİŞ
Uzun zamandır aranızda yoktum. Şehirden uzaklaştım. Bir köyde dağ evine taşındım. Duruşmam yaklaştı ve davamla ilgili bazı gelişmeler sebebiyle geri döndüm. Dava gizliliği olmasa da keşke paylaşabilsem. Ancak bir gün son bulacak ve gerçekler geceyi aydınlatan güneş gibi ortaya çıkacak.

Videoyu izlemek için tıklayınız
https://twitter.com/semihguzey/status/1172196720886898688?s=19
S
5 yıl
CERN ile Muş Alparslan Üniversitesi İş Birliği
https://www.webtekno.com/mus-alparslan-universitesi-cern-ile-is-birligi-yapacak-h75558.html

Bu çoğu üniversitede olan olağan bir şey mi, özel bir şey mi?

Özel bir durumsa bunun peşine düşüp koşturan hocaya çok selam olsun.
S
5 yıl
[VIDEO] Karakol önünde silahlı katliam! Polis izledi!
https://www.haberler.com/polis-merkezi-onunde-silahli-kavga-2-olu-1-i-polis-12349651-haberi/

Adamın biri karakolun önünde silahını çekip 2 kişiyi öldürüyor. Polis bunlara seyirci olup sadece havaya uyarı ateşi yapıyor.

Yasalar mı bunu gerektiriyor bilmiyorum ama 2 insanın canına kıyılırken polis engel olamayacaksa, polisin ne anlamı var.

Gözlerinin önünde insanlar ölürken sadece havaya ateş mi açabilecekler? Hukuk falan demeyin. İnsan belki kurtarılabilecekken ama öldüğünde hukuk'un ne anlamı kalır.

Peki ya insanımızın karakolun önünde bile bu kadar rahat bir şekilde katliam yapabiliyor olması?

"Suçluları yaratan yasalarımız, onları cezalandıran yasalarımızın yanında ne kadar da çok"
S
5 yıl
YAYAYA 103 KM İLE ÇARPTILAR! YETMEDİ İFTİRA ATTILAR! AMA BEN ÖLMEDİM! HAKAN GÖKALP, HASİNE GÖKALP
Videoyu izlemek için tıklayınız

Selam, ben Semih. İlk duruşma 21 Mayıs'ta ve bu öğreneceklerinin sadece 1 dakikaya sığabilen giriş kısmıydı. Zaman ayırıp dinlediğin için teşekkür ederim.

Bazen neşeli, bazen sıkıntılı ama her şeye rağmen hayatın tüm güzellikleriyle yoluna devam eden biriydim. Kısaca senin gibiydim. Ve bir gün her şeyim alındı. O gün gözlerimi ilk kez yumdum. Uyanıp uyanamacağımı bilmeden... Sonrasında ne mi oldu?

Öleceğimi düşünenler iftiraya kadar uzanan yalanlar düşünüp senaryolar yazdı. Ama beklemedikleri bir sorun çıktı. BEN ÖLMEDİM! Ve hikayem burada bitmedi!

Bu canlıların Ankara'da tanıdıkları olduğu söylentilerinden bahsetmiyorum.

Çünkü aynaya her baktığında yüzüne, vücuduna bırakılan o izlerin, tedavi olamadığın ve tedavisi olmayan hastalıklarının yaşattığı acıyla uyuyamadığın gecelerde, sana bunları yaşatanlar bir özür bile dilemeyip hayatlarına hiçbir şey olmamış gibi devam ederken, yaşayabileceklerine karşı her anlamda hazır ve güçlü olman daha önemli.

Sonraki paylaşımlarda, ölüme yakın birine nasıl iftira atılacağını, nasıl asılsız tutanak hazırlanacağını, canını düşünmeden emanet edebileceğin polis, öğretmen, hukukçu hatta doktorun bile hayatınla nasıl değersiz bir oyuncak gibi oynayabileceğini belge ve delillerle anlatacağım. Çünkü çoğu insan bunları anlatabilecek kadar şanslı olamıyor.

Bu gönderilenler doğru mu bilmiyorum ama yine de burada dursun:

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

İMZA KAMPANYASI:https://www.change.org/p/t%C3%BCrkiye-cumhuriyeti-adalet-bakanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-a%C5%9F%C4%B1r%C4%B1-h%C4%B1z-ba%C5%9Fka-canlar%C4%B1-yakmas%C4%B1n?recruiter=321192131&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink&utm_campaign=share_petition

EKŞİSÖZLÜK DONANIM GRUBU KONUSU:https://eksisozluk.com/yayaya-90-km-hizla-carpip-iftira-atmak--6041815

EKŞİSÖZLÜK KONUSU:https://eksisozluk.com/semih-guzey-icin-adalet--6041023

BELKİ ŞİKAYETİN BİR YARDIMI OLUR DİYE EKLİYORUM:
https://www.cimer.gov.tr
https://www.change.org/p/aşırı-hız-başka-canları-yakmasın-adalet-bakanlik-semihgüneyiçinadalet

Destek olmak istersen sosyal medya hesaplarımı da buraya eklemek istiyorum.

HASHTAG: #semihgüzeyiçinadalet

Instagram:https://www.instagram.com/semihguzey/
Twitter:https://twitter.com/semihguzey
Facebook:https://www.facebook.com/unsupportedbrowser

EDIT: @hakangklp ve @hasinee adlı profiller hesaplarını dondurup kayıplara karıştı.
S
7 yıl
BİM\u0027den aldığım sütün içinden çıkan YARATIK! Resimli!
Pınar, içim vb. süt markaları fiyatlarını 3.20 liraya dayayınca, ben de 1.75 mi ne fiyatı olan dost süte yöneldim. Neredeyse yarı yarıya sonuçta.

Neyse sütü bardağa boşalttım böyle keyifliyim buz gibi süt içicem falan diye. İçinden böcük çıktı. Süt komasına girmiş haraketsiz uzanıyor. Dedim vay babanın şansına.

Annem dedi böceği çıkar iç. Ben komple dökücem tabi de, sütün geri kalanını da atmak gerekiyor heralde. Birkaç kutu daha almıştım. Ne yapayım? Hepsini mi atayım. Ya da diğerlerini içeyim mi?

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

Edit: İçinden çıkmamış olabileceğini söyleyenler var haklı olarak. Sütü bardağa doldurmadan önce farketmedim böceği. Çok dikkatli de incelemedim ama gözüme çarpardı şeffaf bardakta bence.

Ve sütü doldurduğumda böcek hiç çırpınmadı, yüzmedi, haraket etmedi. Direk ölüydü. Bardakta dolaşan bir böcek olsa muhtemelen Haraket ederdi. Ve bardak aldığım yerde ters şekilde duruyordu. Yani eğer ölü bir şekilde bardağın içinde olmuş olsaydı, bardak ters durduğu için aşağıya düşerdi.
S
7 yıl
YARDIM! Monitörü 86 Hertz\u0027e overclockladım ama...
Phillips 24 inch 1920x1080 60 HZ Led monitörüm var. 75 HZ overclock edilmiş halde 2-3 senedir kullanıyorum. CS:GO oynarken zaten çözünürlüğü 1280x1024 yaptığım için o çözünürlükte overclock yapmak istedim ve 86 Hertz'e kadar gittim.

Her dakika ''Bu bir 85 HZ kullanımı. Bilgisayar ekran giriş sinyalini 1920x1080 60Hz olarak değiştirin. Şeklinde monitörden bir uyarı geliyor.''

Monitör 86 Hertz'de sorunsuz çalışmaya devam ediyor test ediyorum oyun oynuyorum ama dakikada 1 ekrana bu uyarı geliyor. CS:GO oynarken de sıkıntı oluyor haliyle. Bu uyarıyı kaldırmanın yolu var mıdır? Nasıl çözülür. Süper akıcılık sağladım diye seviniyordum ama bu uyarı kahretti beni.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.