C

Er
25 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
14 yıl
Jean-Jacques Rousseau,Fransız Erkeği,Salon Erkeği
Arkadaşlar bu yakıştırmalarla anlatılmak istenen nedir?
C
15 yıl
Tavsiyelerinizin bir çok arkadaşa yararlı olacağını düşünüyorum.
Arkadaşlar merhaba ben 17 yaşındayım düz lise de 4. sınıfa geçtim.Malum önümüzde ki sene de öss var ve benim ciddi ciddi hedeflerim var.Şimdiden hazırlanmak istiyorum.Beni engelleyecek hiçbirşey yok aslında internetten de sıkılıyorum günde 1 saat bile fazla gelir oldu artık.Benim sorunum çalışmaya başlamak.Bir türlü başlayamıyorum.Beylikdüzü ne taşındık.Burası çok sessiz ders çalışmaya çok müsait ama dediğim gibi tek sorun ders çalışmaya başlamak.
Eminim benim gibi arkadaşlar vardır.Tavsiyelerinizi bekliyorum.Hem bana hem de diğer arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz.Teşekkürler..
C
15 yıl
Arkadaşlar Tavsiyelerinizi eksik etmeyin lütfen.
Arkadaşlar ben 2010 da öss ye giricem.Şu an 11. sınıf öğrencisiyim.Psikoloji okumak istiyorum.Dersin başına oturuyorum mesela logaritmaya bakıyorum hiç bişey anlamıyorum içime bir karamsarlık geliyor.Sonra kapatıyorum kitabı atıyorum bir yana çalışmayı bırakıyorum.Her gün düzenli olarak kitap okuyorum ama ders çalışmaya gelince olmuyor.var mı tavsiyeleriniz şöyle çalışırsan daha iyi olur gibi vs.Benim durumumda olan arkadaşlar illa ki vardır.Onlara da yardımcı olmuş olursunuz.Bu arada düz lisede okuyorum

Cevaplar için şimdiden teşekkürler..

Konuyu yanlışlıkla mizah bölümüne açmıştımO yüzden konuyu bir daha açmam gerekti.
C
15 yıl
Arkadaşlar Tavsiyelerinizi eksik etmeyin lütfen.
Arkadaşlar ben 2010 da öss ye giricem.Şu an 11. sınıf öğrencisiyim.Psikoloji okumak istiyorum.Dersin başına oturuyorum mesela logaritmaya bakıyorum hiç bişey anlamıyorum içime bir karamsarlık geliyor.Sonra kapatıyorum kitabı atıyorum bir yana çalışmayı bırakıyorum.Her gün düzenli olarak kitap okuyorum ama ders çalışmaya gelince olmuyor.Var mı tavsiyeleriniz şöyle çalışırsan daha iyi olur gibi vs.Benim durumumda olan arkadaşlar illa ki vardır.Onlara da yardımcı olmuş olursunuz.Bu arada düz lisede okuyorum

Cevaplar için şimdiden teşekkürler..

Edit:Konuyu yanlış yere açmışımTaşınırsa sevinirim
C
15 yıl
İnsan Hakları ile ilgili karikatürler lazım
Selam arkadaşlar.Bana insan haklarına aykırı durumları işleyen,İnsan haklarının önemini anlatan karikatürler lazım.İşe yarar fazla bişey bulamadım ben.Eğer arşivlerinizde varsa paylaşırmısınız?
C
15 yıl
Arkadaşlar Yardım
Selamlar

Ben lise 3 sayısal öğrencisiyim ve 4. sınıfa geçerken eşit ağırlık bölümüne geçiş yapmak istiyorum.Bu mümkünmüdür arkadaşlar.Bilgisi olan varsa geniş bir anlatım yapabilir mi?

Edit:Arkadaşlar eşit ağırlığa eğilimim daha fazla Fizik kimya biyolojiden hiç anlamıyorum.Bir gazla sayısalı seçmiştim ama pişmanım
C
15 yıl
Kısa bir ingilizce çeviri(yardım)
Selam arkadaşlar 4-5 cümlelik bir yazım var anlayan arkadaşlar ingilizceye çevirebilirlerse sevinirim.

Sözsüz tiyatro oyunudur.Pandomimde sanatçı yüz mimiklerini,el,kol ve beden hareketlerini kullanarak temayı anlatmaya çalışır.Milattan önceki dönemlerde bu sanatın uygulandığı görülmüştür.En ünlü pandomim sanatçılarına örnek olarak Marcel Marceau gösterilebilir.


Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.