R

Yüzbaşı
24 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
98 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
8 yıl
Raid 0 SSD Test sonuçlarım
Merhaba,

2 adet 120gb 840 Evo ile Raid 0 Kurdum. Windows 7'yi de bunların üzerine kurdum.
Burada performansı güzel fakat takıldığım bir nokta var. Assd ile benchmark sonucunda erişim süresinde okuma için gecikmeyi 4ms falan diyor.
Yazmadaki gecikme kabul edilebilir. Ama okuma için bundan önceki testlerde 8ms falan da gördü nerdeyse hddlerdeki gecikme kadar.
Ve her testte farklı sonuçlar veriyor. Buradaki gecikme süresi normal değil sanırım. Bunu nasıl düzeltirim. Veya düzeltilebilir mi ?


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
R
9 yıl
Wireless Problemi
Merhaba şöyle bir problemim var.
Ofisteki labtobu bir iş için evime götürdüm. Fakat evdeki kablosuz internete bağlanamadı.Ağı görüyor şifreyi giriyorum bağlanamadı diyor. Ama kendi bilgisayarım evde kablosuz bağlanıyor. Ofis bilgisayarı ise ofiste kablosuz internete bağlanıyor. Eğer evdeki modem problemli olsa idi diğer cihazlar da bağlanmazdı telefon,labtoplar vs. Eğer ofis labtobu kablosuz bağlantısı problemli olsa idi ofiste nasıl bağlanıyor?
R
10 yıl
Sayfaları görüntülemede problem
Merhaba,

Hepsiburada ve Vatan bilgisayarın sayfaları düzgün görüntülenmiyor.Haberturk sitesine de giremiyorum. Sorunum neden olabilir?
Firefox kullanıyorum fakat aynı problemler internet explorerde de bulunmaktadır. Reklam engelleyicileri kapattım firewallı kapattım dnsyi otomatiğe aldım. Değişen birşey yok. Spybot SD 2.4 ü de kapattım.
Birşeyler engelliyor fakat bulamadım. Diğer bilgisayarda açılıyor.Hatta bu makinemde sanal bilgisayarda linux mint kurulu orada da açılıyor. Anlamadım gitti.
R
13 yıl
Fan yağlama
Xpertvision 9800gt ekran kartımın fanı fazla ses çıkarmaya başladı.Yağlama hakkında bilgisi olan fan yağlamış olan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Ya da yeni fan mı alayım.(sadece fan kısmı değişebilir mi soğutucuyu sökmek istemiyorum pasif halde bile iyi soğutuyor tabi masaüstünde :)

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.