K

Teğmen
24 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
9 yıl
ASUS N55U MODEM KULLANICI HIZ SINIRLAMA
Forumdaki konuları gezerken bu modemle diğer istemiclerin kullanımına sınırlama getirilebildiğini okudum ve modemi satın aldım.İnternetten gördüğüm bir videonun aynısını yaptım ancak diğer kullanıcaların( ablalarım olur kendileri :D ) hızlarını düşüremedim.Görüntülü olarak ders çalıştıkları için felç oluyor internetim 4 istemci olduğu için.Eksik yaptığım birşey var ama nerde hata var bilemedim.Kullanan varsa ve kısıtlama işlemini yaptıysa help me pls :) Şimdiden teşekkürler :)
K
14 yıl
modem sorunu
Airties rt-205 model ttnetin verdiği kablosuz modemim var.Ayarları yapılıyor ip alıyor dns alıyor internete bağlandı gözüküyor fakat ne siteleri açıyor nede msn vb giriyor.Kablosuzda bağlansam kabloluda bağlansam aynı sorun var.Birkaçkez üstüste ip değiştirmek için modemi restledim ve böyle oldu.Yardım için şimdiden teşekkürler.
K
14 yıl
laptoptan tv ye bağlantı
ASUS X59SLseries laptopumdan sony plazma tv ye hdmı dvı bağlantı yaptım.Sadece masaüstündeki resimim ekrana yansıyor.Fakat ben dvd izlemek ve oyun oynamak yani tv yi ekran olarak kullanamk istiyorum.Neyapmalıyım.Teşekkürler.
K
15 yıl
Tam ekran donması
İnternetten film izlemek istediğimde tam ekran modunda görüntü donuyor.Ses ilerlemeye devam ediyor fakat görüntü donuyor.Sorun neolabilir acaba?
K
15 yıl
Resimleri yanyana koyma
Herkeze iyi akşamlar.2 resmi yanyana koyabiliceğim bir program arıyorum.Paintte olmuyor.Adobe photoshop un boyutu çok büyük.Yardımlarınızı bekliyorum.
K
15 yıl
msn virüs
Msn den kendini yollaayn virüs pc ye bulaştı.Kendi kendine site açılıyor sürekli.Combofixle taratıyorum siliyor daha sonra tekrar çalışmaya başlıyor.Başka bi program varmıdır acaba.Tşkler şimdiden.
K
15 yıl
Yeni başlıyıcam yardım
Komple ev dekorasyonu işi yapıyorum ve mekanın önceki hali ve sonraki halini fotoğraflamam gerekiyor.SLR makinaları netten araştırıyorum ve araştırdıkça bu cihazlar daha çok ilgimi çekiyor.İhtiyacım olan makinaysa dar alanda geniş açıyla çekim yapabilicek bir makina olmalı.Nikon D5000 almayı düşünüyorum ve buna kaçlık bir lens daha almalıyımki dar alanda geniş açıyla çekim yapabileyim.D5000 fiyatı 1400 tl civarı lensiyle beraber.Ancak ayrı olarak bir lens daha almam gerekicek ve baya yükselicek rakam.Bu nedenle işimi görücek daha uygun bir lens ve makina konusunda forumdan yardım alabiliceğimi düşündüm.Şimdiden teşekkürler.
K
15 yıl
Youtube şarkı indirme
Youtubedeb videoları değilde sadece seslerini indirebileceğim bir program varmı acaba.Yada önce video indirip ardından videodan sesi ayırabileceğim bir program.Şimdiden teşekkürler.
K
15 yıl
toolbar
Nerden bulaştığını bilmediğim ask.com sitesine bağlanan ask toolbar diye bişey var pc de.Program ekle/kaldırda kaldır diorum error verior ve c: sürücüsünde klasörünü silmeye izin vermiyor bundan nasıl kurtulabilirim acaba.Şimdiden teşekkürler.
K
15 yıl
Buy ske belt dual rol
İzmir içi olması tercihtir.Uygun fiyata ske belt ve dual rol aranmaktadır.Pm yada kornvshayko@hotmail.com adresinden yada 05368129469 nolu telden ulaşabilirsiniz.Mail yollayıp çakallık yapmak isteyenler boşa uğraşmayın okunmadan silinecektir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.