M

Yüzbaşı
30 Mart 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
10 yıl
Otele klima tavsiyesi
Arkadaşlar;

İzmirde alacatıda bir otele 11 adet hem kışın hem de yazın kullanılabilecek klima alacağız. Şu ana kadar tavsiye edilenler (Mitsubishi electricte çok problemim olduğu için hiç istemedim bile)

Alarko carrier 53 QHF 09DST ve 53 QHF 12DST
Midea Premier
Panasonic KIT - UE09RKE ve KIT - UE12RKE

Bunlar dışında da varsa önerilerinizi rica edebilir miyim? Bu konu birçok defa açılmıştır farkındayım ve vereceğiniz yardımlar için şimdiden teşekkür ederim
M
13 yıl
Otel için öneri
Arkadaşlar;

13 odalı otel için her odaya ayrı inverter klima alacağım.enerji tükeitimi ve sessizlik çok önemli. Daha önce başka bir yere mitsubishi almıştık çok memnunduk ama şimdi tabii bir de 13 tane alacağımız için fiyat önemli hale geliyor. Önrilerinizi bekliyorum otel çeşmede hem yaz hem de kış kullanılacaktır.
M
14 yıl
3D TV Önerisi
Arkadaşlar;

3D 46 inch TV almak istiyorum ama çok pahalı olmasın (limitim 3000 TL). Aradadığım özellikler TV nın wi-fi sinin olması mkv oyanatabilmesi ve aktif gözlüklü olması.

Öneriler için teşekkür ederim.
M
16 yıl
Daikin mı, carrier mi mitsuishi mi ?Yardım lütfen
Arkadaşlar;

Otel için 12 tane 9000 btu invertirli klima alacağım.Fiyat,ses, performans önemli. Araştırmalarım sonucunda

Mitsubishi hc ya da ge serisi
Carrier X-power gold split
Daikin ftx25gv arasında kararsız kaldım.

Yardım lütfen?
M
17 yıl
Ustalardan acil yarım bekliyorum?Sharp Aquos LC46dh77e mi Philps 469703D mi?
Ustalardan acil yardım bekliyorum.

Sharp Aquos LC46DH77e ile Philipsin 46 inclik 9703D arasında kaldım. Sharpın peşin fiyatı 3900 tl philipsinki ise 4600. Sizce hangisini almalımıyım? 700 lira fark verip Philipsi almak mantıklımıdır? Ustalar yol gösterirlerse çok sevinirim.
M
17 yıl
Ustalardan 46\" LCD tavsiyesi beklenir
Arkadaşlar yeni televizyon alacağım.
Kendime Standart olarak 46" FULL LCD HD almayı düşünüyorum. Fakat Samsung mu Yoksa Sony' mi yoksa Sharp yoksa da Philips mi diye arada kaldım. Cihazı aldığımda bağlıyacağım yayın; video veya divx, mkv vb... formatta cihaz yada arasıra Playstation 3 e bağlayıp oyun oynamak. Bütçem 4000-4500 civarında

Şu ana kadar Sharp LC-46XL2E ve 46HD77ee, Philips 47PFD9703 veya 9803 veya yeni çıkacak 9704 serisine baktım, Samsung 8 serisi veya Sonye hiç bakamadım dolayısıyla bir şey belirtemiyorum.
Yardımlarınızı beklerim...
M
17 yıl
Wii FIFA09 Ligi
Evet arkadaşlar;

Wii de fifa ligi kurmak istiyorum.Kimler katılır. Katılacak olanlar wii firend codunu eklesin.

Friend codum : 8811 0589 8357 8305
M
18 yıl
Wii Kablo görüntüyü etkiliyor mu?
Merhaba arkadaşlar;

Bende lcd var ve componetn kablo almadım. Wii nin içinden çıkan av kabloyu kullanıyorum. Component kablo ile av kablo arasında lcd tv da gerçekten fark var mı? Kısacası almaya değer mi? Yorumlarınıza göre alıp almamaya karar vereceğim.
M
18 yıl
Wii sorular ve yardım
Merhaba arkadaşlar;

Ps3 olmasına rağmen wii nin evde keyifli toplu saatler düşüncesiyel forumdaki arkadaşlardan birisinden wii aldım. Birkaç sorum olacak ve yanıtlayabilirseniz çok sevinirim ( bu arada forumu okuyunca wii friend codeumun nasıl bulacağımı öğrendim)

1- Diğer arkadaşların freind codunu ekledikten sonra online olup olmadıklarını görüyormuyuz?
2- Diyelim ki belirli saatte anlaştık. Friend codlerı ekledik. Oyunun içinden nasıl birbirimize karşılık oynuyoruz?
3- İlk defa bir channel ekledim. Channelleri nereden bulabilirim?
4- İlk chaneli ekledikten sonra 1000 küsurlu bir sayıdan 15 i çıkartıp bu kadar chanel yerin kaldı dedi? Bu sınırlı sayıda chanel ekleyebiliyor muyuz anlamına mı geliyor?
5- Sonradan chanelleri silebiliyor muyuz?
6- Herhangi bir oyun olmadan mükün olduğunca update ettim makinayı (makina zımbırtılı). Herhangi bir problem yaşar mıyım? Ya da ne zaman problem yaşama olasılığım var?
7- İkinci bir wiimote ve nonchuk alacağım ama siteler baktığım zaman bu aksesuarların yanında japon veya amerika uyumlu ifadeleri görüyorum. Aksesuar alırken de (makinam ntsc-u) buna bakmam mı gerekiyor? Yani avrupadan nonchuk alamaz mıyım?
8- Alet zımbırtılı olduğu için indirdiğim oyunun pal yoksa ntsc-u olması (update etmediği sürece) bir şey fark ettirir mi?
9- Wii nin oyunlarını ve kendisi ile ilgili diğer tüm bilgileri hangi sitelerden takip edebilirim?


Cevaplar için çok teşekkürler
M
18 yıl
Alınık fantastik (Frp) seri
Arkadaşlar;

Elinde kondisyounu iyi durumda olan fantastik(frp) serisi olup da satmak isteyen varsa bana özelden ulaşabilir. Özellikle ilk aradığım zaman çarkı serisi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.