D

Yüzbaşı
22 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
D
15 yıl
Paladin Talent
Arkadaşlar 30 lvl olduk talnt. ların çoğunu ret e verdim 19 gibi bşi olması gerekıyor bıtane holy bide prot. a verdim.. Şimdi gittim tüm ıtemlar stamına bazlıydı streng. ve agility ye ağırlık verdım defance HP mana herşey sağlam görunuyor 10 attack power lı ıtem ı yenı aldım yıne de başka bı palayla duel de alamıyorum.. Kötü de oynamıyorum judgement la başlıyorum stun flan tam dedım mana bitecek bakıyoruk HP yarılamış sadece.. Heal basacal zamanım kalmıyor...Ben retribution a vermekle hata mı ettim holy ve pro mu deseydık... Yoksa ıtem lardanmı acaba? Birde şu ana kadar ret verdık holy çalşsam azcık fark olurmu? Ne bılmıyorum ben yaa!?
D
15 yıl
Nerde lvl kasayım?
Arkadaşlar 21 lvl blood elf pala war. Sılvermoon bıttı ghostlands çok sıktı . Bende ayrıldım geldim Barrens a cross dakı questler bıttı ratchet flan da 15 lvl questlerı nerdeyse.. Ben nerye gidebilirim şimdi 21 lvl a uygun questler için ?
D
15 yıl
Patch yükleme hızı YARDIM
Arkadaşlar dün WOW battle chest aldım ana aoyun ve BC var..Aldığıma pişman etti bu patch yüklemeleri ilk önce ana oyunu yükledim açıyorum derken ÇAT yuklemeler başladı önce hıssetrmeden küçük download lar bı baktım 3 gb lık bşi dedım tamam çünkü ben 3 günde 10 gb indirmiştim bu benı korkutmamalıydı orda yaklaşık 72 saat flan yazınca dedım BC yı yukleyeyım belkı bi fark olur yükledım sabah 10 gibi yine 1 GB lık geldı diğer lerı hemen ınerken 4 saat oldu şu an %14 de hala. peer 2 peer ı kapattım ındırme hızı 30 kb oldu ( arttı azcık) firewall açık uyarısı verıyor değil kı antı vırus programımın kapalı olduğu zamanda aynı uyarıyı vermıştı güvenlık merkezındende kapadım ama hala açık dıyor acaba bundan mı kaynaklanıyor bu hız düşüklüğü.. Port mort aç dıyor yardım rehberınde ne işe yarıcak kı? ne yapabilirm başka yerden mı ındırsem olabılıyormu torrent olarak flan (sanmam) oyunu aldım daha oynayamadım bu nedır yaaa
D
15 yıl
ACIL YARDIM
Az önce heroes da sylar babasının dukkanına gırınce arkada çalan muzık nedır KIMDIR fallout da da vardı aramıştım ama bulamamıştım kım bu adam?
D
15 yıl
Singularity (xbox360-ps3-pc)
Oyun çok güzel duruyor (şimdilik) Ancak konusu Amerikan sempatizanı Komunist karşıtı birşey olacak.. Trailer burda Trailer
D
15 yıl
Acil Yardım LCD seçimi!!
Arkadaşlar LCD tv almaya karar verdim. Araştırma yaparken teknosa da gayet iyi bir fiyata Full hd buldum.. Yanlız bu işlerden fazla anlamıyorum ürüne bakıp bu fiyata değermı? kullanışlımı? bu fiyata daha iyi model varmı bildiğiniz? Yani kısaca bir fikir verirseniz çok iyi olur.. Gidip alıcam..

Model: LG 37LG6000
Ekran Boyutu : 37"
Çözünürlük (piksel) :1920 x 1080
Parlaklık(lumen) : 500 cd/m2
Kontrast Oranı : 50000:1
Menşei : İthal
Scart : 2 Adet
Pal,secam Ve Ntsc Uyumluluğu : Var
Yanıt Süresi (ms) : 5
Hdmı Girişleri : 4 Adet
Girişler 2 : PC,
Girişler 1 :Komponent, RF, AV
Ağırlık (kg) : 18,1
Ekran Formatı : 16:9
Garanti Süresi : 2 Yıl
Güç Gereksinimi : 190 W
Model : 37LG6000
Boyutlar(gxyxd) (mm) : 929 x 665 x 98,7
Tipi : Full HD
Ses Çıkış Gücü(rms) (w) : 2 x 10
D
15 yıl
Sonunda 3K !!
Yaklaşık 9- 10 aydır Ardace Pack Falcon xboxımı zevkle kulanıyordum.. Birkere bile donmadı kapanmadı sorun yaşamadı ısınmadı... Evet ısınmadı dedim konsolda hiç aşırı sıcaklık hissetmedim ve sık sık kontrol ederdım..ama yaklaşık 4 gun önce film izlerken donmalar yaşandı . Kapadım açtım devam ettim. Tekrarladı yıne kapadım açtım fakat bir sonrakı kapanış ebediyen olacaktı...İlk başlarda açılıyor gibi oluyordu konsol power duğmesınde ısıklar yanıyordu üstüne gidince ekran karardı ve açılmadı .. Görüntü yoktu ve ısıklarda yanmıyordu artık yaklaşık 3 dakıka bekledim ve...Forumlarda okuduğum ve gülüp geçtiğim bana olmaz dediğm ve başıma gelene kadar ciddiyetini , insana nasıl koyduğunu bilmediğim kırmızı ışıklarla karşılaştım...Üzüldüm tabii. bazı dükkanları aradım bana sorunun tamir edilemez 3k nın farklı bi çeşidi olduğunu sölediler başka bi yer yapabileceğini 100 ytl karşılığı 3 ay garanti verdiklerini sölediler ... 6 gün önce fallout 3 ve farcry 2 almıştım bitiremedim cidden kötü bşimiş bi 3k kırmızı ısıkdan nefret ettim...Tavsiyeniz varmı? Orda yaptır yada yenisini al yada daha pratik bi çözüm.. Şimdiden sağolun..
D
16 yıl
GTA 4 Spoiler İçerik..!!!!!
Arkadaşlar forumda dolaşırken oyunun tüm eğlencesini kaçıracak spoilerlarla karşılaşıyoruz..Sizden ricam spoiler içerik taşıyan tartışmalarınıza burda devam etmeniz..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.