S

Yarbay
10 Haziran 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
61 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
8 yıl
Honda Civic FB7 Otomatik Elegance Boya Hata YOK
Arkadaşlar ilk sahibi olduğum aracımı satıyorum. İlan linkini aşağıda paylaştım. Aracım 2012 model ve araçta kaza, hasar, boya vs yok. Garantisi 07.2018 ye kadar devam etmektedir. Tüm bakımları yetkili serviste yapılmıştır. Özenerek kullanılmış ve bakılmıştır. 66bin kmdedir.
Fiyat olarak 62.000TL istiyorum.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ilk-sahibinden-2012-fb7-hasar-kaza-boya-yok-355814681/detay/
S
11 yıl
BMW Z3 almayi dusunuyoruz tavsiye edermisiniz
Merhaba Arkadaşlar,

Bmw Z3 serisinden almayı isteyen yakın arkadaşım için 1.9lt olan modeline bakıyoruz. Sizlerin bilgi ve tecrübelerinizdende faydalanmak istiyoruz.

Bu araç hakkında olumlu veya olumsuz tecrübe, fikir, görüş veya eleştirileriniz var ise lütfen paylaşın.

Teşekkürler.
S
12 yıl
Corsa D 1.2 Easytronic 2008 / İzmir
Arkadaşlar,

Yeni araç aldığımız için aracımızı satıyoruz. Araç İzmir Gaziemir de. Fiyatta pazarlık payı vardır. Özellikle forumdan ilgilenen olursa bana belirtsin . aracın özelliklerini ve detaylı geçmişini linkten okuyabilirsiniz.

2008 Model
Corsa D 1.2 Easytronic
78500 km

24.900 TL

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-corsa-d-1-2-easytronic-90603671/detay/

Rıza Çubuk
0533 6325892
S
18 yıl
hdd seçiminde rpm mi cache mi?
arkadaşlar kullnmakta olduğum hdd 60gb 4200rpm ve 8mb cacheli. benim bu diski 60gb 5400rpm 2mb cacheli başka hdd ile fark vermeden deiştirme imkanım var.

sizce cache in yüksek olmasımı rpm mi? bence rpm ama yinede kafam karışık
S
19 yıl
asus dvdrw +dvd leri yakıo :(
arkadaşlar +dvd markası ne olursa olsun %99da yakıo halbuki formatlar arasında desteklior. bilen varmı çözümünü? asus 1604p modeli 1.18 firmware li
S
19 yıl
ntfs zarar görmüş hddye ıulaşamıom nasılll yaaaa
arkadaşlar notebookun hddsini partition magicleee uçurmuştum. ama programlar yardımıyla dostan açıp içeriğinin durduğunu görüorum fakat herhangi işlem yapamıorum. dosya sistemi zarar görmüş dior çözüm bilen varsa lütfennnn
S
19 yıl
partitionmagic hhd yi mahvetti dosyalar silindi
hdd yi ikiye bölerken hata verdi ve restart et dedi. fakat bilgisayar açılırken mavi ekranla çakıo hep. knoppix cdsiyle (linux) açıorum makineyi ama dosyalarımın yarısı yok. yok olan dosyaları nasıl kurtarabilirim. bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler dosyalar çok ama çok önemli
S
19 yıl
ati driver ve video sorunu :(
2 gündür bilgisayarda video oynatmaya kalksam bilgisayar kilitlenior. bütün codecleri silmdim tekrar yükledim ne fayda.... ama fark ettim ki ekran kartının driverını kaldırınca çalışıor tıkır tıkır. yeniden kurarsam yine sonuç hüsran(5-6 farklı driver denedim) başına daha önce gelen veya çözümü bilenler HELPPPPPPPPPPPP
S
19 yıl
asus a2d ve pil sorunum
arkadaşlar pil sarj olmaya başlıor ve %40 civarlarında takılıor. sonrada devam etmior sarja. kalibrasyonu bozulmuştr dediler ama kalibrasyon yapv dediğimdede yine %40larda takılıor. bogaziçini aradım asus notebooklarda pile 1 yıl garanti verdiklerini sölediler. benim garanti daha 1 yılı doldurmadı ama böle bir sorunla karşılaşıpta çözen var mı. şimdi bilgisayarı servise vermek istemiyorum daaaa.
S
19 yıl
david coulthard ve boğaz köprüsü
arkadaşlar bugn david coulthard ın gösterisine giden var mı? varsa eğer izlenimlerini hatta varsa fotograflarını bizle paylaşabilir mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.