K

Çavuş
20 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
24 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
2 yıl
2007 megane 1.4 16v yüksek hız sorunu
Arkadaşlar bu benim ilk arabam. haliyle konunun aşırı cahiliyim. Alalı birkaç ay oldu pekte hız yapan biri değilim o yüzden farketmedim simdiye kadar, fakat yakın zamanlı gördüm ki araçla maksimum gaz kökleyerek 130 görebiliyorum. İnternette videolardan 180 leri görenleri gördüm. Bir ustaya bu kadar fikirsiz gitmek istemedim. Konuyla ilgili sıkıntım ne olabilir?
K
4 yıl
TV YouTube hesapları arası geçiş
Merhabalar. YouTube da aynı maile bağlı iki hesabım var. Bilgisayar ve telefonda bu iki hesap arası kolaylıkla geçiş yapabiliyorum. Fakat televizyonda sadece tek hesap kullanılabilir halde. Diğerine geçiş yapma yolunu bulamadım. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevirim. TV LG 55sm8600... 2 hesaptan kastım anlaşılmazdı diye ss ekliyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >TV de sadece alttaki gözüküyor. Üsttekine ulaşamıyorum.
K
6 yıl
Acilinden kulaklık önerisi
Merhabalar Canlar en güzeller,
Bir kulaklık alma ihtiyacım doğdu. iş yerinde ağırlıklı kullanacağım, arama müzik dinleyeceğim ama en önemlisi telefonla konuşmamda yüksek performans verebilecek bir kulaklık. haliyle mikrofonu olması gerekiyor. kablosuz olması çok çok büyük tercih sebebim. piyasayı hiç bilmiyorum kulak üstü istiyorum. suann 300 civarı bi bütçe belirledim ama 400e kadar iteklerim beğendiğim kulaklıklar için :) şuana kadar bulabildiğim en iyi model Philips BASS+ SHB3175 oldu. ama rahatlık bakımından şikayetler olduğunu gördüm. kafaya batan kısımları varmış sanırım. bu kulaklıkla yeri geldiğinde 8 saat kablolu/kablosuz takılmam gerekecek. rahatlıkta önemli yani :) tavsiyelerinizi beklerim.
K
6 yıl
Firefox yer imleri çubuğu boş gözükmesi
Merhabalar Arkadaşlar Canlar Ciğerler.

Bi eklenti sorunu sebebiyle firefox u silip tekrar yüklemem gerekti. Sonrasında yer imlerim gözükmüyor çubuk üzerinde. verilerimin hepsiyi içe aktardım tabiki. sayfanın kendisine girince yer imleri arasında gözüküyor. Fakat yer imleri araç çubuğu açık olmasına rağmen yer imleri bu çubuk üzerinde yada farklı herhangi bir yerde görünmüyor. Çözüm için desteğinizi bekliyorum :(
K
7 yıl
Sunum Sırasında Ekran Sabitleme
Merhabalar arkadaşlar yaklaşan ve iş için çok önemli bir sunum hazırlıyorum. Bu aşamada birden fazla sunum ve site kullanmam gerekiyor. Bu siteler arasında geçiş yaparken takdir edersiniz ki sunum bölünüyor ve hoş olmuyor. Yapmak istediğim su ki mini hdmi ile projeksiyon cihazıyla aktarım yapacağım projeksiyon aletindeki görüntüyü bilgisayardan dondurup bilgisayar da işleme devam edebilir miyiz? Saçma şekilde anlattıysam sunu yapmak istiyorum ki bilgisayardan sunumu yaparken belli bir slaytta ekran donacak sunumu izleyenler için. Bilgisayarda ben ikinci plana geçeceğim. Sonra tekrar ekranı çözdüğümde insanlar geçişi görmeden sadece yeni içerikle karşılacaklar. O içerik bittikten sonrada yine dondurup önceki sunuma geçmek istiyorum. İnsanlar görürken alt tabla geçiş yapmak istemiyorum. Çifte ekran kullanmadan bu tarz bi işlem yapmak mümkün mü?
K
7 yıl
Spdif-Opti-coaxial kablo nedir?
Merhabalar arkadaşlar,
Spdif kablo, optik kablo ve coaxial kablo olarak 3 farklı yapıya ulaşıyorum. Fakat öğrenmek istediğim bilgi şudur ki bazı yerlerde optik kablonun spdif in bir farklı türevi olduğu gibi şeyler gördüm. Bu kablolar farklı versiyonlar gibi birşey mi yoksa hepsi birbirinden bağımsız şeyler mi? bir cihazda aynı girişten mi bağlanırlar yoksa hepsinin kendine özel farklı bir giriş yapısı mı var?
K
7 yıl
online katılımlı yarışma düzenleme
Merhabalar millet. Size birşey sormak istiyorum. Uzun bir süre önce bir öğretmenim oynamıştı. Şuan iş için lazım ulaşamıyorum belki bilenini bulurum dedim. Moderatör bir yarışma oluşturuyordu ve onun paylaşabildiği bir kod ile aynı site üzerinden yarışmacılar girip bilgi yarışması olarak yarışabiliyordu. Sitenin ismini malesef tamamen kaybettim ve ulaşamıyorum. Bu veya buna benzer platformları bilen varsa desteğinizi bekliyorum.
K
8 yıl
1500-2000 arası telefon tavsiyesi
millet 1500-2000 lira arası bi butcem var biraz daha zorlayabilirim ama cokda fazla degil ne yazıkki. 2 yıl goturebilecek bi telefon bana yeter. bolca oyun oynarım yalan olmasın :D sanırım ram ve sarj lazım bana en cok. tavsiyeleriniz ne olur?
K
9 yıl
Hareket tekrari
arkadaslar bi zamanlar bilgisayarda firefoxda vardi belli bi zaman araliginda yaptiginiz hareketi tiklamalari felan istedigimiz sayida tekrar tekrar yapan bi script. rootlanmamis android bi telefon icin buna benzer birsey mevcutmu
K
10 yıl
4000tl oneri laptop
Arkadaslar laptop alicam ama bi turlu karar veremedim butcem 3500 ama 4000 i zzorlarim tavsiye edebileceginiz bana 4 5 yil goturecek bi laptop varmi acaba. Oyun konusunda comert bisi olmasi lazim :D hani birkac yil oyun konusunda dert yasamak istemiyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.