S

Teğmen
29 Mart 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
76 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
11 yıl
ana sayfada çıkan haber
Geçmiş tarihli bir haberin linkinden o tarihte ana sayfada çıkıp çıkmadığını nasıl anlayabilirim? Bu konuda bir yazılım var mı veya yazılıma ihtiyaç var mı? Teşekkürler
S
12 yıl
Scroll of resurrection
Yapabilecek olan var mıdır ?
S
14 yıl
Şu özelliklere göre tavsiye
Önemliden önemsize kriterler:

750 TL civarı (az üzerine çıkabilirim)
Kulaklık sesi
Ekran Genişliği
Dokunmatik
Kamera
Android
ICS güncellemesi

Oyun kısmı çok önemli değil


Alternatif tavsiyeleriniz araştırma süremi kısaltacak dolayısıyla çok makbule geçecektir, teşekkürler.
S
15 yıl
Bu sisteme hangi kart
Selamlar,

Core2duo e6300
Gigabyte GA-965P-DS3
1+1 2gb 667 mhz ram
wd 160 gb hdd
ati x1900 gt
psu da 350w kasanın üzerindeki(fsp )

Şimdi uzun süredir pc de açılmama sorunu var ve içeriden tiz bir ses geliyor o tiz ses gidince açılıyor, muhtemelen psu patladı patlayacak. Ekran kartı desen hayatımda bu kadar lanet bir kart görmedim sürekli ısınır içi sürekli toz dolar temizleyince 50 derecede açılır bir hafta sonra 67 derece idle gösterir.

Özetle kart + psu değişecek , pc de çok fazla oyun oynamam, fps lere takılmam ama öyle ofis makinası muamelesi de yapamam haliyle:)

http://www.vatanbilgisayar.com/high-power-hpc-400-h12s-element-serisi-400w-aktif-pfc-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=42887
psu için bunu düşündüm fiyat uygun gibi geldi bu psu ya bu sistem ve bu beklentilere en uygun kart ne olabilir tavsiyeleriniz için teşekkürler şimdiden.
S
16 yıl
1900gt ekran kartımı değiştireceğim , yardım lütfen
Sistem c2d e6300 , ds3 board , 1gb ram, 400w psu,x1900gt

Tahmin edeceğiniz gibi x1900gt yaz sıcaklarının gelmesiyle tatile çıktı, 5dk bile oyun oynanmıyor, 70-80 lira para verip soğutucu alacağıma 150 lira ve civarına kart bakıyorum. x1900 gt performansı versin yeter bir de aman saphire demeyin ne olur . Teşekkür. (150 ytl ve civarı sıfır kart için düşündüğüm fiyattır)
S
18 yıl
Shatered Halls EU Server ında guild arayanlar
Horde'sanız, Level 70 seniz, holy-resto specseniz, karazhan farm / gruul aşamasında bir türk guild i bakıyorsanız pm atınız, veya oyun içinde Lüthien / Demonesse ikisinden birine wisp atınız. Raid tecrübeniz ve gear iniz şu aşamada önemli değil.

Bunun yanı sıra diğer klaslardan, orta düzey gear ve az da olsa karazhan deneyimi olan arkadaşların da bu tarz bir guild arıyor olmaları halinde pm lerini beklerim.

Bu konular için ayrı bir başlık görmedim, umarım gözümden kaçmamıştır.

İyi oyunlar ,


Edit : Yazmayı unutmuşum guildimizin ismi "Lahmacun" :)
S
18 yıl
dreadwave vs silk
Selam arkadaşlar,

Mage ler (ve kimi warlocklar) shadow priestlerin aksine daha fazla crit sebebi ile, pvp itemlarına +resilience,stamina yerine +crit gemleri, resilience, stamina ve dps açısından daha iyi olmasına rağmen dreadwave itemler yerine silk itemleri, gladiator spellblade+off hand yerine staff tercih ediyor gördüğüm kadarıyla. Ancak o kadarcık %crit bonus için resilience, stamina ve dps den feragat etmek benim mantığıma pek uygun gelmiyor, bir yandan da bu kadar insan bunu tercih ediyorsa bir sebebi vardır da diyorum kendi kendime. Siz ne düşünüyorsunuz ?
S
18 yıl
son olarak size de bir danışayım
Selamlar,

Böyle topicler çok açılıyor biliyorum, ancak çok çaresizim şimdiden kusura bakmayın.

Oyuna yaklaşık 6 ay önce Veknilash da başladım (EU server). Ara ara latency problemlerim olmasına rağmen sorunsuz bir dönemdi diyebilirim. Ancak arkadaş çevremin durumu benim kadar iyi değildi (arkadaş derken gerçek hayatta görüştüğüm kişiler). Veknilash medium (kolpa medium değil yalnız aktif) doluluk oranına sahipti ve benim dışımda hemen hemen herkes latency sorunu çekiyordu. Bunun üzerine recommended bir server a göçmeye karar verdik ve göçtük, bundan yaklaşık 2 ay önce : Shatered Halls (EU Server)

Başlarda herşey güzeldi. Öyle ki 70 priest ımı hiç göç ettirmeyip ani bir gazla yeni bir mage açtım , ancak 1 ay kadar sonra level 60 larda sorunlar başladı. Spike lar yüksek latency ler bezdirme noktasına geldi. Şöyle bir 15 günün ardından düzeldi (tesadüfe bakın ki tam da 70 olmuştum) ta ki 2 hafta öncesine, yeni patch in çıktığı günün bir önceki gününe kadar. O zamandan bu zamana oynamak benim için ızdırap oldu. Anormal bir spike, disconnectionlar gırla gidiyor, sadece sabah çok erken saatlerde bir nebze randımanlı oynanabiliyor. Veknilash ta ise durum gayet iyi, priest imle heroic leri sorunsuz lag sız tamamlayabiliyorum, guild dağıldığından ötürü raid şansım olmuyor.

Aslında çözüm basit diyeceksiniz, göç et veknilash a olsun bitsin. Ama o kadar kolay değil, çevrem hep burada ve işin komiği esenler, silivri, beylikdüzü vs civarı hiç problem yaşamazken ben İstanbul'un göbeği 4. Levent te bu sorunu yaşıyorum. Telekom sorunuma çözüm bulmak şöyle dursun sorunumu anlayamıyor bile. Hele o telefondakilere bu sorunu anlatmak siz de bilirsiniz lagda pvp yapmaktan daha zor, karşınızdakinin anladığı kadarsınız yani hiçbirşeysiniz.

Bir yerlerden server location larının dosyasını edindim ne kadar doğrudur bilmiyorum ama Veknilash Hamburg da ve su an bulunduğumuz server da Londra da gözüküyor. Speed test sonuclarım Almanya ve cevresinde ping i normal çıkarırken İngiltere ile ilgili pingler anormal yüksek cıkıyor. Muhtemel bir bağlantısı olabilir ancak cok teknik bilgiye sahip değilim siz ne diyorsunuz ?

Özetle yapabileceğim herhangi bir şey var mı bu durumdan kurtulmak için? Aklınıza gelen bir şeyler varsa söylerseniz sevinirim, ancak yourfreedom muhabetine girmeyeceğim, hem ekonomik olarak hem de prensip olarak aylık 2. bir ödemeyi maalesef kaldıramam.
S
18 yıl
İstifamı verdim oh oh yandan yandan
Ne iş ararken çekeceklerim ne gireceğim bunalımlar hiç biri umrumda değil dünya varmış be !

S
19 yıl
HDD İDE girişinin 1 bacağı koptu (çözüldü)
Direk çöpe mi atayım, kurtulma ihtimali var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.