F

Teğmen
13 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
12 yıl
diablo 3, ağdan bağlanmam gerekiyor ama port kapalı, bağlanamıyorum
merhaba arkadaşlar

şu anda çalıştığım şantiyede yaşıyorum ve internete şirketin sağladığı ağdan bağlanıyorum. bu ağda da diablo 3'ün bağlanması gereken port hangisiyse, kapalı. yetkiliyle görüştüm ve yardımcı olmaya niyeti yok, peki bu oyunu oynayamayacağım anlamına mı geliyor? başka bir yöntem yok mu bunun için? yardımlarınızı bekliyorum.
F
12 yıl
tek portlu kablonet modemden 3\u0027lü hub\u0027a bağlı, fakat aynı anda en fazla ikisi çalışıyor
merhaba, bağlantımla ilgili sorunum başlıktaki gibi. bir uydu cihazı, iki de masaüstü bilgisayara bağlı uçlar var, fakat üç cihaz aynı anda internet alamıyor, sadece iki cihaz alabiliyor.

bunu aşmanın yolu yok mudur acaba?
F
12 yıl
bayan için sıfır küçük araç tavsiyesi
merhaba herkese,

bir bayanın kullanımına uygun, küçük motorlu, küçük boyutlu, az yakan, otomatik vitesli sıfır araç tavsiyelerine ihtiyacım var. en uygun fiyatlı hangi araç alınabilir?

şimdiden teşekkürler.
F
13 yıl
samsung monte cihazıma ebuddy yüklemesinde sıkıntı yaşıyorum
telefonu yeni aldım, henüz alışabilmiş değilim.

http://forum.donanimhaber.com/m_46502677/mpage_1/f_/key_samsung%2Cmonte%2Cmsn//tm.htm#46502677 linkinden ebuddy indirdim ve jar dosyasını attığım yerden kurdum, program açıldı kullandım. ama programların arasında göremiyorum ebuddy'i, her seferinde jar dosyasını mı açmam gerekecek?
F
14 yıl
iPod Touch pil değişimi ne kadara mal oluyor? ikinci el almayı düşünüyorum...
arkadaştan ikinci el 8gb iPod touch almayı düşünüyorum, pili değiştirirsin dedi, ne kadara mal olur acaba? (bu arada 200e veririm demişti ama pil ücretini düşerim gibi düşündüm, karar vermeye çalışıyorum)
F
14 yıl
ilginç sorun, 3. ve 4. slotlara ram takınca monitöre görüntü gitmemesi?
kasa coolermaster rc690
işlemci e8400
ekran kartı palit 8800 gt sonic
ram ocz platinum 2*1 dual kit
anakart msi p7n platinum

bir adet daha ocz platinum 2*1 dual kit edindim fakat boş olan iki slota takıp bilgisayarı açtığımda ekrana görüntü gitmiyor. nasıl bir bağlantısı olabilir acaba?
F
15 yıl
Konuşmak ve SMS için telefon tavsiyesi rica ediyorum
Samsung X210'um kendiliğinden kapanmaya başladı, garanti süresi de doldu, yaptırmakla uğraşacağıma yeni bir telefon almayı düşünüyorum.

Telefondan beklediğim özellik, telefon görüşmesi, SMS ve ajanda, ötesi değil. Önem verdiğim konu şık olması, X210 çok hoş görünüyodu ama kapak konusunda çok sorun yaşattı, bir kere bozuldu içi değişti, şimdi yine bozuldu ama garanti bitti.

Tavsiyeleriniz nelerdir?
F
15 yıl
Samsung X210 yeni sms geldiğinde eskisinin silinmesi sorunu
son birkaç gündür çektiğim bir çile, birisinden yeni sms geldiğinde eğer daha önce o kişinin gönderdiği bir sms varsa gelen kutusunda, ekranda mesajı gönderen kişinin adı altında (Değiştir) ibaresi de çıkıyor, ve mesajı açtıktan sonra, eski mesaj siliniyor. ayarlarda ilgili bir şey bulamadım ama bir şeyleri mi değiştirdim bilmeden acaba? anladığım bir konu da değil cep telefonları
F
15 yıl
silinebilir
silinebilir
F
15 yıl
yağlı radyatör ısıtıcı patlama yapıyor
çalışırken içindeki yağa su damlamış gibi patladı ve sıçrama sesleri geldi, kapattım tekrar gelir mi bilmiyorum, sorun mu var acaba bilginiz var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.