S

Teğmen
07 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
356679 Gün Cezalı
356367 gün 17 s. 11 dk.
Gönderiler Hakkında
S
10 yıl
86. Oscar ödül töreni [ANA KONU]
Arkadaşlar merhaba. Oscar ödül törenleri 2 mart diye yazıyor ama tam olarak ne zaman yapılacak ? nereden izleyebiliriz ?

Herkes bildiğini paylaşırsa sevinirim
S
11 yıl
70 lerden sonra türkiye ( Siyaset değil Ödev konusudur)
Arkadaşlar iyi günler . Sosyoloji bölümü öğrencisiyim ve ödevim için yardıma ihtiyacım var yardım ederseniz çok sevinirim

bana lazım olan şey türkiyede 1970 ten sonra sağ-sol çatışmalarında toplamda ölenlerin sayısı. sağcı solcu farketmiyor bu çatışmalarda ölenlerin sayısını bulmam lazım
elinde kaynak olan veya bir bilgisi olan yazarsa çok memnun olurum

teşekkürler iyi günler
S
11 yıl
WALKİNG DEAD HAKKINDA ÖDEV. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
Selam arkadaşlar antropoloji 2. sınıf öğrencisiyim ve tabiki genel olarak sosyolojide işimizin içinde. o yüzden sürekli insanlarla iletişimde olup reportajlar araştırmalar veya anketler yapmam gerekiyor ödev olarak. bu seferki ödevimde gençler ve diziler. hocam bir dizi seçip onun gençler üzerindeki etkisini filan araştırmamı istedi biraz karışık oraları geçiyorum. ben de dizi olarak walking dead i seçtim. 9 soruluk bir anket hazırladım. anketi buraya koyucam umarım doldurup bana yardımcı olursunuz

şu da aklınızda olsun asıl konu " gençler bu diziyi şiddet için mi yoksa yerel otoriteler ortadan kalktığı aşırı bir özgürlük olduğu için mi izliyor?"

tek yapmanız gereken alttaki anketi kopyalayıp doldurup cevap olarak buraya yapıştırmanız. en fazla 5 dk nızı alır


VE ADMİLERDEN RİCAM LÜTFEN KONUYU DİZİ BÖLÜMÜNE FİLAN TAŞIMAYIN SONUÇTA BU BİR "DİZİ" KONUSU DEĞİL ÖDEV KONUSU. NASIL İNSANLAR BURAYA GELİP MATEMATİK SORUSU FİLAN SORUYORLAR BUDA ONLAR GİBİ BİRŞEY İŞTE.

yapan herkese teşekkür ederim

Cinsiyet:

Yaş:

Eğitim Durumu:


THE WALKİNG DEAD ARAŞTIRMASI



1-Düzenli izlediğiniz diziler hangileridir?






2-İzlediğiniz diziler aşağıdakilerden hangilerini içerir?

-Komedi ( )

-Korku ( )

-Dram ( )

-Şiddet ( )

-Macera ( )

-Aşk, sevgi ( )

3-The Walking Dead'i sürekli takip ediyor musunuz?




4-Diziyi izlerken neler hissettiğinizi anlatır mısınız?




5-The Walking Dead'deki olayların (zombiler, dünyanın sonu vs.) gerçekleşmesini ister miydiniz?




6-Diziyi izlerken olayların gerçek olmadığını ve olamayacağını aklınızdan geçirir misiniz?

A)Evet, geçiririm.

B)Hayır geçirmem.


7-Tanıdığınız ya da tanımadığınız biri zombiye dönüşse ve size saldırsa, onu öldürebilir miydiniz?





8-İnsanların oluşturduğu otoriter düzenin (devlet, polis, asker, eğitim zorunluluğu vs.) dizideki gibi yok olmasını ister miydiniz?

A)Evet, isterdim.

B)Hayır, istemezdim.

C)Düzenin bir anda yok olmasına dayanamam.

D)Bence bu güzel bir özgürlük olurdu.




9-Dizide beğendiğiniz karekter hangisidir? neden?
S
11 yıl
Dealextreme anlayan yardım edebilirmi ?
arkadaşlar dealextreme den sipariş verdim ama sipariş verirken takip numarası eklemei unutmşum. şuan takip numaram yok

1. sipariş verildikten sonra takip numarası ekleyemezmiyim?

2. takip numaram olmadanda siparişim gelebilirmi kaybolmadan ?

bilenler yardım ederse sevinirim
S
12 yıl
Bu resimdeki kim?
S
12 yıl
acer 5742g acil yardımınız lazım
arkadaşlar laptop um acer aspire 5742g modeli. geforce gt 420m ekran kartım var. forumdaki konulardan ve başka forumlardan görüyorumki herkes çok rahat kullanıp bütün oyunları açabiliyorlar medium grafiktede olsa kasmadan rahatça oynayabiliyorlar. benim pc de ise 1 - 2 sene önce çıkmış oyunlar bile en düşük grafikte kasıyor. bunu nasıl çözerim lütfen yardım edin.

ekran kartı güncelleştirmesi nasıl yapılır denedim ama beceremedim

bios güncelleştirmesini önermişler nasıl yapılır bilmiyorum

nvidia denetim masasından oyunun exesini gösterip bişeleri kurcaladım ama değişen hiçbişe olmadı . denetim masasından ayarlayabiliceğim en iyi performans hangisi olur?

yardımcı olursanız çok sevinirim yapıcağım şeyleri söyleyin yeter
S
12 yıl
Beyler çok acil yardım lazım. yardım ederseniz sevinirim
arkdaşlar şimdi şöyle bi olay var. arkadaşımız antalyada. babasına ankaraya gittiğini söyledi ama gitmedi. babasıda dediki ankaraya gidince ankara kodlu bi ev telefonundan beni arayıp ankarada olduğuna ikna ediceksin


Şimdi biz bu işi nasıl halledebiliriz. telefon aktarması yapma olayı nasıl oluyor çağrı yönlendirme gibi birşey var sanırım. veya başka bir çare varmı ? mesela birini aradığında telefon numaranı başka bi no gibi gösterme filan ??

yardımcı olursanız sevinirim
S
12 yıl
Miğfer satışı yapsam sizce tutarmı bu iş ?
Adminlerden ricam lütfen konuyu taşımasınlar veya silmesinler çünkü ben burda birşey satmıyorum sadece fikir almaya çalışıyorum. bu konunun "10.000 tl param var nasıl bi iş kursam" gibisinden konulardan bi farkı yok.

Selam arkadaşlar. Türkiyede nerdeyse hiçbiryerde istediğiniz miğferi bulamazsınız. ya film setlerinde olur yada dandik hediyelik eşyacılarda rafa koyulucak tarzda süs eşyası bulunur.
şimdi size sorucam şu
istediğiniz boyutlarda(kafa boyutu) istediğiniz şekilde ( istediğiniz herhangi filmden herhangi bir miğfer mesela 300 spartalıdan leonidasın miğferi) miğfer yapıp ortalama 100 tl ye satsak bu iş tutarmı. Dediğim gibi istediğiniz miğferi üreticez ve size kargolucaz. internet üzerinden satış yapsak siz olsanız alırmıydınız. biliyorum bu tür şeylerin meraklısı çok ama kimse alamıyor çünkü sadece yurtdışında bulunuyor ve türkiyeye getirtmesi hem masraflı hemde zor.

bizim yapıcağımız miğferler bakırdan olucak. ama bakır dediysemde dandik süs eşyaları gibi ince , uğraşınca yamulan tarzdan bakır değil. kalın ve sağlam olucak. ayrıca hafif olduğu için kafanızı rahatsız etmicek.

İlk önce 3 arkadaş kendimiz 3 tane yaptık sonra çok beğenince işin tutucağını düşünüp böyle bi satış fikrine giriştik.

bu resimdeki miğferler bize ait
< Resime gitmek için tıklayın >


Evet nedir düşünceleriniz sizce girelimmi böyle bir işe ?
S
12 yıl
Arkadaşlar bunu satmayı düşünüyoruz sizce satılırmı ?
arkadaşlar bunlardan türkiyede bulmanız imkansız diyebilirim. kişiye özel boyutlarda istediği miğferi yapabiliyoruz. yani isterseniz 300 spartalıda leonidasın miğferinden istiyorum dediğinizde aynısını yapabiliriz. fiyat olarakta yaklaşık 100 tl düşünüyoruz. sizde böyle bir işe girişşek internet üzerinden satış yapsak satılırmı fikrinizi alabilirmiyim

http://imageshack.us/photo/my-images/207/39374110150424362906067.jpg/
S
12 yıl
ERASMUS NE ZAMAN? GEÇTİMİ SINAVI ?
bu sene erasmus sınavına girim diyodum ama sınavı şubatta diye biliyodum. bazıları geçtiğini söyledi kesin bilgisi olan varmı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.