N

Çavuş
06 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
3 yıl
Sistem ve Donanım Crack34
Site Adı : Crack34
Site adresi : https://www.crack34.com
Site içeriği / Hizmet verdiği alan : Sistem ve Donanım
Kullanılan yazılıma ait detaylar (Kullanılan dil vs..) : WP
N
5 yıl
İnternet Sipariş Havale ile %2 indirim
Merhaba arkadaşlar,

internetsiparis.com adlı internet sitemizden yapılacak her alışverişe %2 havale indirimi yapıyoruz.
Sitemizden temin edilecek her ürün 24 saat içinde kargoya verilecektir.
Muadil tonerlerde birebir değişim garantisi veriyoruz.
Notebook ve tüm diğer bilgisayar bileşenleri distribütör garantilidir.
Her ürüne fatura kesilir ve arıza durumda firmamız birebir servis işlemleri ile ilgilenebilir.
Ofisimiz İstanbul Floryada bulunmaktadır. {Flyin AVM ve Kaşıbeyaz restaurantına 5 dklık mesafedir.}

Umarım fiyatlarımız bütçenize uygun gelir.
Değerli siparişlerinizi bekliyoruz.
www.internetsiparis.com bilgi@internetsiparis.com
N11 Mağazamız :https://www.n11.com/magaza/yildizlar-bilisim

< Resime gitmek için tıklayın >
N
5 yıl
En ucuz Notebook Modelleri ve Muadil Tonerler
internetsiparis.com tüm notebook modelleri ve fiyatları ayrıca tüm A kalite muadil tonerler ile hizmetinizdedir.

Her geçen yıl daha da gelişen teknoloji, kullandığınız bilgisayarların çok daha üstün özelliklere kavuşmasını sağlıyor. Eğer siz de teknik donanımı ile beklentilerinizi tam olarak karşılayacak bir notebook ihtiyacı duyuyorsanız, kategorimiz içerisinde yer alan onlarca farklı modeli hemen incelemeye başlayabilirsiniz. Farklı markaların laptop modellerini inceleyebileceğiniz kategorimizde ürünlerin fotoğrafını da görebilirsiniz. Ayrıca laptop fiyatları hakkında da fikir edinmiş olacaksınız.

İhtiyacınızı Karşılayan Laptop Modeli Sitemizde

Tasarımlar ekran büyüklüğünden işletim sistemine, hızından dahili hafıza kapasitesine kadar pek çok açıdan farklılık gösteriyor. Özellikle notebook modelleri üstün teknik özellikleri bilgisayar kullanımı deneyimine pratiklik kazandırıyor. Çalışmalarınızı çok daha kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebileceğiniz bu tasarımlar hafif olmasıyla da kolay taşınabilirlik özelliğini kullanıcıya sunuyor.

Kategorimiz içerisinde çantanızda dahi kolaylıkla taşıyabileceğiniz küçük ebatlara sahip laptop modellerini de inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda grafik çizimleri yapabileceğiniz ya da film izleyebileceğiniz büyüklükte tasarımlar da seçenekleriniz arasında yer alıyor. Farklı markaların, sahip olduğu özellikler ile birbirinden ayrılan farklı modellerini bir arada inceleme şansına sahipsiniz. Bu sayede çok daha doğru ürün seçimi yapabilirsiniz.

Laptop modellerini incelemeden önce ihtiyaçlarınızı net bir şekilde belirlemenizde fayda olabilir. Bilgisayarı hangi amaçlarla kullanacağınız ve hangi sıklıkta hangi teknik özelliklerinden faydalanmanız gerektiği gibi sorulara verdiğiniz yanıtlar ihtiyaçlarınızı da belirleyebilir. Ardından ürünlerin teknik özelliklerini ve sahip oldukları donanımı sitemiz üzerinden inceleyebilirsiniz.

Sizin beklentilerinizi ve ihtiyaçlarınızı karşılayan modelleri belirleyerek bu modeller arasında bir kıyaslama yapmanız, en doğru ürün seçimine imza atmanızı sağlayabilir. Uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanabileceğiniz notebook modelleri dünya genelinde en çok tercih edilen markaların tasarımlarından oluşuyor. İdeal hız, kolay kullanım gibi temel beklentileri fazlasıyla karşılayan tasarımlar sizin de bilgisayar kullanımınızı kolaylaştırabilir.

Bütçenize En Uygun ve En Gelişmiş Laptop Modelini Seçin

Ürünlerin üretiminde kullanılan malzemelerden işletim sistemlerine ve teknik özelliklerine kadar her husus laptop fiyatları üzerinde belirleyici olabiliyor. Bu nedenle kategorimize göz attığınızda birbirinden çok farklı fiyat etiketleri ile karşılaşacaksınız. Son derece makul seviyede tutmaya özen gösterdiğiniz fiyatlar, gayet cazip olan ödeme kolaylıkları eşliğinde size sunuluyor. internetsiparis.com avantajlarından faydalanarak, bütçeniz kapsamında en gelişmiş laptop modelini zorlanmadan satın alabilirsiniz.

Seçtiğiniz ürün, markanın sunduğu garanti kapsamında ve açılmamış kutusunda adresinize ulaştırılıyor. Aynı zamanda ödemenizi sitemiz üzerinden güvenli bir şekilde gerçekleştirebilmeniz için tüm önlemler tarafımızdan alındı. Hemen tasarımları inceleyerek beğendiğiniz modelin siparişini bize iletebilirsiniz.
N
9 yıl
Borsa Analiz
Web Adresi:www.traderturk.com
Hosting Sağlayan Firma: Alaystr
Web Master ve ya Teknik Sorumlu: Görkem Özdemir
Kullanılan sistem hakkında bilgiler: Html
Site içeriği hakkında detaylı bilgiler: hisse senedi yorumları

Borsa analiz yapan arkadaşlarımız size hisse senedi yorumları yaparken size kazancı kısa sürede olucak satıp çıkabileceğiniz kağıtları önermektedir. Hem kağıdın değer kazanmasını bekleyip sıkılmıcaksınız hemde kısa sürede prim yapacaktır.
N
11 yıl
Güncelleme sonrası IMEI ve SIM sorunu
3 Gün önce p880 LG garantisinde bir telefon aldım bugün dokunmatik sapıttı bir kere basıyordum abuk subuk seyler yazıyordu kısaca fazla işlem lg aradım yazılım güncelleyin dediler andro nun bir üst sürümü yani gerçektende çözüldü fakat bu seferde sim kartı görmüyor hizmet yok ve imei sorguladıgımda null diyor bu sorunu ben çözebilirmiyim servis ile uğraşmak istemiyorum eğer yardımcı olacak arkadaşlar varsa şimdiden teşekkür ederim
N
11 yıl
Cam balkon www.istanbulcambalkon.com.tr
Web Adresi:www.istanbulcambalkon.com.tr
Sahibi: Özkan
Hosting Sağlayan Firma: Sadecenet.net
Web Master ve ya Teknik Sorumlu: Görkem Özdemir
Kullanılan sistem hakkında bilgiler: Html
Site içeriği hakkında detaylı bilgiler: Cam balkon



Eda Yapı her daim müşteri memnuniyetini önde tutan bir prensip içerisinde,firmamız bünyesinde bulunan tüm ürünlerin satışını yapmak ve satış sonrasında hizmet devamını ilke edinmiştir. Sektördeki yerimizi zirveye taşımakamacı ile yerinde ve zamanında doğru işler gerçekleştirerek,ürünlerimizin miktarını en iyi seviyede tutarak,çözüm üretmekte sınırları aşarak, başarıyı tam analmıyla sağlayarak, kalite ve teknolojiyi EDA YAPI adı altında siz değerli müşterilerimize sunmaktan onur duyarız.


Tel&Fax: 0216 596 17 17
GSM : 0532 328 49 57
Merkez:Kavakpınar Mah. Abdi İpekçi Cad.No:20 Pendik - İSTANBUL
N
14 yıl
Biz Bu İşin Uzmanıyız !
N
15 yıl
Outlook gönder/al internet kopuyor
Merhaba arkadaşlar outlookda gönder/al yaptıgımda internet kesiyor neden olabilir normalde sorun yok fakat gönder/al yaptıgında internet kopuyor.
N
15 yıl
Vista kuruluma geçmiyor
Merhaba arkadaşlar acer bir leptop var vista kuruluma geçmiyor nasıl diyim site ilk kuruluma başlarken siyah ekranda Microsoft diye doluyor ya sonra geçiyor klavyeyi bölgeyi felan seçiyoruz oraya geliyo siyah kalıyor :S neden olabilir acer 5100 leptop image sini attım recovery edemiyorum image demi sorun var dedim tekrardan aldım image yi ama yine aynı
N
15 yıl
Soylenti.net Program - Bilgi portalı
Web Adresi :www.soylenti.net
Sahibi : Kemal Özdemir
İçerik : Güncel Program Download & Güncel Bilgi Portalı
Web Master : NeTDeLiSi

Sitemizi yeniden açtık inşallah bu sefer önümüzde engeller olmayacak istediğimiz yerlere gelicez. Hedefim program download sitesi şeklinde ama nabza göre şerbet vericez artık :) Güncel bilişim haberleride sitemizde mevcut. Özellikle donanım bölmüne teknik destek bölmüne ağırlık vermeye çalışıcaz.

Herkeze iyi günler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.