B

Teğmen
04 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
11 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
11 yıl
DAIKIN VEYA MITSUBISHI ELECTRIC ???
arkadaşlar merhaba,

salon (36m2)(FTXG50JS/JA) ve yatak odası (20m2)(FTXG35JS / JA) için klima almak istiyorum. Daikin emura serisi almaya karar verdik. Bir de Mitsubishinin KIRIGAMINE ZEN INVERTER DUVAR TİPİ klimaları var (MSZ-EF35VES ve MSZ-EF50VES) tavsiyeleriniz bekliyorum. Bir de Daikin için iyi fiyat hangi bayiden alabilirim.(İstanbul Avrupa)
Mitsubishiler için fiyat listesin nakit alırsak %10 iskonto yapıyorlar fiyat listesinde de klimalar 3610 ve 4485TL gözüküyor.
B
11 yıl
Office 2010 outlook problem
Arkadaşlar merhaba,

Gelen mailimi silmek istediğimde program kendini çok kasıyor ve silinmiş öğeler klasörü kullanılamıyor diyor.
Aynı şekilde göndermek istediğimde de gönderilmiş öğeler klasörü kullanılamıyor diyor.
Yardımcı olur musunuz?
B
11 yıl
Kaset tipi veya salon tipi Zibro
Arkadaslar merhaba ofisimiz yaklasik 80m2 asma tavan var kaset tipi inverter. 6000tl salon tipi 8000tl sizce hangisini tercih etmeliyim bir de fiyatlar nasil?
B
11 yıl
ACİL YARDIM:(:(:(
Arkadaşlar merhaba,

Telefonum iphone 4 herhangi bir jailbreak yok. Dün itunes yükledim pcye ilk başta açtım sonra açılmadı daha sonra pc'ye restart yaptığımda açıldı.
Yedekleme almadan güncelleme işlemine geçtim. Güncelleme olurken bir yedekleme yaptı kendi kendine. Daha sonra telefon itunes ve usb logosunda kaldı. Daha sonra kendi pcmde tel açılmamaya başladı başka bir pcye taktığımda geri yükle seçeneğin aslında fabrika ayarlarına döneceğini beni uyardı .Ben nasıl olsa diğer pc'de yedekleme
almıştır diye tamam dedim. Neyseki telefon açıldı ve sıfır şekildeydi. Diğer pcden back up dosyasını aldım ve geri yükledim ama bir gördüm ki baack up dosyası 1 sene önceki bir back up dosyası notlarda çok önemli bilgilerim vardı işin ne rehberinde ne fotoğrafındayım zaten notlara yazdığım bilgiler gitti. 1 sene önceki bilgiler var ne yapabilirim herhangi bir şansım var mı ?
B
12 yıl
Pablo Batalla
Cristian yerine Rıdvanin dedigi gibi daha ofansif bi adam lazim sezer sakatmiydi bilmiyorum ama niye kadroda yoktu anlamis degilim bi onceki avrupa macinda da yoktu. tek alternatifimiz sezer suan icin. Fernandesi alamiyacagimiza gore o bolgeye iyimser olarak dusunursek alinabilecek bir futbolcu olarak dusunursek Pablo Battalla bomba olur 28 yasinda tam3 sene cok verimli oynan uefada kupa bile cok yakinlasir bilmiyorum sizin yorumlariniz neddit
B
12 yıl
80M2 ofis tavan 3mtre tavsiye
Arkadaşlar merhaba,

Yeni yaptırdığımız ofise bir klima taktırmayı düşünüyoruz. 80 metre kare yaklaşık ama ofiste en fazla üç kişi olacak Tabi kışın ısınma amaçlıda kullanmak istiyoruz. Asma tavanı olan bir yer burası . İlk başlarda 24000 veya 27000'lik inverter klima taktırma düşüncesindeydik fakat yeterli olmayacağını bu yüzdende inverterın hiç bir esprisinin kalmayacağını söylediler ve salon tipi önerdiler. Bizim için elektrik sarfiyatıda çok önemli. Bütce 4000-6000 arası yardımcı olabilirseniz sevinirim.
B
12 yıl
Fenerbahce - Galatasaray maçı ne zaman?
Arkadaşlar Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman 12 mayıs mı? 13 mayıs mı? 12'snde düğün var:):)
B
12 yıl
5000-7000 TL arası tavsiye
Arkadaşlar merhaba,

Yeni eve bir tv almak istiyorum. Genel olarak maç ve film seyredeceğiz. Bu yüzden 50" ve yukarısı düşünüyoruz. Önerebilceğiniz modeller nelerdir

Panasonic P55VT30 modeli bir çok arkadaş tarafından beğenilmiş. Acaba başka bir alternatif ne olabilir.
B
13 yıl
Trafik Sigortası Yardım
Arkadaşları merhaba,

Yapıtığım kaza sonucu reklam panolarına ve bir otobüse çarptım. Kaskocum bana trafik sigortasını 17.500 tl araç başına ve kaskonunda 10.000 tl yani toplamda 27.500 tl gibi bir rakam olacağını söyledi. Otobüs nası olduysa onu da hala anlamış değilim tuvaleti bozulmuş diyerek toplamda 25.000 tl masraf ile servisten çıkmış. Reklam panoları için bana 2.500 tl kalıyo ama açıklanmamasına rağmen eminim ki o da çok fazla tutacaktır. Şimdi zorunlu sigorta poliçesinde şöyle bir şey yazıyor. Araç başına 17.500 kaza başına 35.000 acaba bu kaza başına yazılan kısımda reklam panoları gibi kısımlarıda karşılıyormu. Sonuç itibariyle araç 25.000 tuttu ve bunun 17500lük kısmın zorunlu trafik sigortası karşılayacak kalan 7500lük kısmı ise kasko, peki bu reklam panolarını zorunlu trafik sigortası karşılamazmı çünkü kaza başına 35.000 tl diyor acaba bu konuyu kime sorabilirim.
B
13 yıl
Pert Araç Hakkkında bilgi
Arkadaşlar Merhaba,

1,5 hafta önce geçirdiğim kaza sonu aracım pert oldu. Ve de ne ilginçtir aracım kaza gününden 3 gün önce poliçesi yenilenmişti güneşte sigorta tarafından. Bir önceki sene 104.500 olan bedeli bu sene 89.000 göstermişler. Kaskocu ile görüştüm dedik bu rakamı devlet belirliyor tüketici hakları gereği istersen araştırabilirsin demiş. Şimdi ben bunun ne derece doğru olduğunu bilmiyorum. Ve de şunu da eklemiş 89 da verebilirler 85 de verebilirler ama 89'u çıkmanın şansı yok. Fakat aracamın bugün kü piyasa değeri 96-97 civarı. Sizce yapabilcek birşeyim varmı yoksa bu süreç böyle ilerlermi. Bu arada internetten araştır aynı model arabayı da sana alabiliriz demişler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.