E

Yüzbaşı
04 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
76 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
5 ay
8GB Rx580 3200 TL
E
10 ay
2133 mhz de çalışan ddr4 ram problemi
selamlar, benim asus tuf gaming a520m-plus anakartım, rzyen 5 5600 işlemcim ve 8 + 8 gb corsair DDR4 3000 MHZ ramım var. anakartımın biosuna girip D.O.C.P seçip profile 1 yaptığımda rami 2966 mhz ve voltaj, timing gibi ayarları yapıyor. ama kapatıp açtığımda boot etmeyip bir iki sefer başa dönüp bana sistem stabil çalışmıyor tarzında bir uyarı verip tekrar biosa atıyor. benim bu ramleri 2133 den daha yüksek bir hızda çalıştırmam için ne yapmam lazım yardımcı olabilecek varmı ? teşekkür ederim şimdiden.

anakart: bios son sürüm (3002)
ramler siyah olan 2 slota takılı
ram: CORSAIR VENGEANCE DDR4 HYNIX 8 GB CMK8GX4M1D3000C16
E
2 yıl
GIGABYTE GeForce GTX 1660 OC 6GB - 5350 TL
E
3 yıl
Şirkete egea 1.6 ve doblo aldık
bu ay şirketimize iki binek araç ihtiyacı oldu. önce kiralama düşündük. ama araçların kira tutarları 7000 civarı olunca satın alma yoluna gittik. ilk başta amaç 2 adet egea 1,3 dizel almaktı. fiatın yetkili satış noktalarını arayıp fiyat aldık ama malesefki araç yok. biri egea olmasın doblonun full versiyonu olsun, diğeride 1,3 bulamadık bari 1,6 alalım dedik. bir aylık aramanın sonunda elimize geçen opsiyonlar bunlardı.

< Resime gitmek için tıklayın >
E
3 yıl
Ubisoft indirim kodu
%21 indirim sağlayan kod: welcome2021
E
3 yıl
Bedava Prison Architect
E
3 yıl
bilgisayaraın tarih saat ayarı sürekli resetleniyor
iş yerinde bilgisayarımın elektriğini prizden kapatıyorum. sabah geldiğimde tarih 01/01/2009 olarak değişiyor. bios pilinin bitmiş olduğunu düşünerek yeni pil taktım. ama 1 hafta geçmemesine rağmen şu anda aynı problem devam ediyor. taktığım pilin voltajını ölçmüştüm ve 3v olarak gözüküyordu. bu problemi nasıl aşarım yardımlarının için şimdiden teşekkürler
E
7 yıl
Personel Taşımacılığı
Asil Turhttp://www.asiltur.com Servis Yönetimleri standart servis hizmet üretimini temel ilke edinmiş, profesyonel insan kaynağı ile toplam kalite anlayışı yönetim şeklini benimsemiş bir kurumdur. Asiltur, asil grubun amiral firması olup,taşımacılık sektöründe “marka” olmak hedefini kuruluşundan itibaren ilke edinmiştir. Şirketimiz bu yolda kaliteden ödün vermeden, evrensel standartlara uygun bir kalite yönetim sistemi ile sürekli gelişme ve iyileşme çabası içindedir.Standart ve mevzuatların belirtildiği şekilde,müşteri beklenti ve standart kalite çizgisinin üzerinde hizmet üretmektedir. Personel taşıma yapılan araçlarımız filosu 2015 ve üzeri modellerde, TSE donanımlı ve klimalıdır.

Asil Tur çalışanları, sorumluluklarının bilincinde, katılımcı, teknolojiyi yakından takip eden kişilerden oluşmaktadır. Servis hizmetinin rahat, konfor, huzur ve güvenli yapılabilmesi için araçlar kontrol; sürücüler ise titizlikle eğitildikten sonra hizmete başlamaktadır. Araç sürücülerinin tümü ileri sürücülük eğitim seminerlerini başarıyla tamamlamıştır. Asil, sektörünün öncüsü ve takip edilen bir kurum olma niteliğini, evrensel değerlerden aldığı güçle sağlamaktadır.

“Önce Sorumluluk Taşırız!” sloganıyla paranın satın alamadığı tek değer olan insan canını taşıdığının bilincindedir. Asil Turizm; Türkiye’ nin ileri gelen grupları, kamu iktisadi kuruluşları ile dünyada söz sahibi olmuş uluslar arası holdinglere, M.E.B.’ ye bağlı özel ve Devlet okullarına personel ve öğrenci taşımacılığı, şehriçi – şehirler arası tur organizasyonları ve transfer hizmeti vermenin haklı gururunu yaşamakla beraber konusunda bilgi, tecrübe ve deneyim ile faaliyetlerine devam etmektedir. Bu bağlamda sizleri de müşteri portföyümüz içinde görmekten mutluluk duyacağız.
E
7 yıl
Eleaf istick Pico Melo 3 Kit coili ne zaman değişir
selamlar, 5 ocak'ta Eleaf istick Pico Melo 3 Kit ve beraberinde sıfır nikotin keyfi tiryaki likit aldım. bu likiti yarıladım ama nikotinsizde pek bişey anlamadığımdan dolayı 0,6 mg fumetti nbase aldım. karıştırarak kullandım. sonra los pollos likit aldım. yine karıştırıp kullanıyorum çünkü aroma çok yoğun yapıyorlar pek hoşuma gitmiyor. cihazı 30 - 40 watt aralığında kullanıyorum. çok fazla abandığım söylenemez. ama sürekli kullanıyorum. şimdi sormak istediğim şey şu, nerdeyse 40 gün oldu hala aynı coil duruyor içinde. tadında kötü hiçbir değişiklik olmadı. acaba değiştirmem gereklimidir ?
E
8 yıl
Daha yüksek fps ?
ddr4 2133 mhz 4 gb ramım var. yanına şimdi 8 gb daha aldım. ama indirim vardı 2400 mhz olanından aldım.

şimdi kafama bir soru takıldı, tek olarak 8 gb taksam daha fazla fps alırım yoksa 12 gb olarakmı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.