B

Onbaşı
04 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
11 yıl
uc-logic wp8060 - wacom bamboo cth-470k karşılaştırma
Merhabalar. Bengrafik tablet almaya karar verdim ancak iki tablet arasında karar veremiyorum. Öncelikle amatör olduğumu ve keyfiyetten tablet aldığımı belirtmek istiyorum. Resm çizmeyi çok seviyorum ve bilgisayarda kafama göre birşeyler karalama fikrinden dolayı bir tablet almaya karar verdim. Bütçeme uygun ve kullanılabilir alanı A5 boyutlarında olduğu için bu iki tableti gözüme kestirdim. Ancak iki tablet arasında karar veremiyorum. Bu konuda sizlerden yardım istiyorum.

Uc-Logic Lapazz A5 Grafik Tablet (WP8060-TAB08) - Bilgisayar - Hepsiburada.com

Wacom Bamboo CTH-470K-EN Pen&Touch English Grafik Tablet - Bilgisayar - Hepsiburada.com

görüldüğü gibi uc-logic fiyat olarak daha düşük ama bazı özellikleri standart'ın altında. genelde 200 rps(işlem iletim hızı diyorum ben doğrusu nedir araştırmadım açıkcası kusuruma bakmayın) oluyormuş bu gibi tabletler ama uc-logic 100 rps. bu benim kafamı karıştıran bir durum. yaptığım çalışmanın bilgisayara aktarılmasında gözle görülür bir sorun teşkil eder mi bu durum merak ediyorum.

İkinci sorum şu yönde. grafik tabletler ile yapılan çizimlerin bir kısmına göz atma şansım oldu forum içerisinde. Bu farklar neye göre belirleniyor ? tabletlerin ne gibi etkileri oluyor çizimlere ve bu etki göz önüne alındığında hangi tableti önerirsiniz ?

Bir diğer problemim ise; Lpi denen özellik ne anlama geliyor ve 4000 lpi ile 2540 lpi arasında ne gibi bir farklılık olur.

Bu özellikleri gözönünde bulundurarak bana hangi tableti önerebilirsiniz ? Yazı çok uzun oldu bu yüzden sonuna kadar okuyup yorumları ile beni bilgilendiren herkese teşekkür ederim.
B
12 yıl
Windows 7 orjinal key sorunu
Merhaba arkadaşlar.

3 sene önce packard bell laptop aldım ve laptop ile gelen windows'u kullandım uzun süre ama laptop'ın içindeki hard diskim bir süre önce hasar gördüğü için değiştirmek zorunda kaldım.Hard diski değiştirdiğim içinde eski windowsumu ve packard bell'in kendi programlarını kullanamıyorum artık(recovery manager en önemlisi) Windows 7 home premium 64 bit idi önceki windowsum ve ben internetten yine windows 7 home premium 64bit bit indirip kurdum ancak eski windowsumun key'ini bir türlü kabul ettiremiyorum.Bu sebeple windows update ve sorun giderici gibi temel parçaları kullanamıyorum. win7 loader ile orjinal yapmayı denedim ancak yine aynı sorunla karşılaşıyorum.

Bu eski keyi kullanabilmemin bir yolu yok mudur ? acil yardımlarınızı bekliyorum.
B
12 yıl
Windows Application Error
Merhabalar. Hemen problemimi anlatmaya başlamak istiyorum çünkü çok canımı sıkan bir durum olmaya başladı bu. Okuduğum yabancı sitelerdeki işlemleri bir bir yaptım ancak bir sonuç elde edemedim problemin ciddi bir sorun olmasından endişeleniyorum ve sizlerle paylaşıp yardım aramak için bu konuyu açtım.

Problemime gelecek olursak ; Ben online oyun oynuyorum ve sabah derse giderken oyunu acık bıraktım.Normalde de laptopumun bataryası hep takılı olur ancak ısınma sorunuma sebep olduğunu düşündüğüm için bataryasız biraz kullanayım bakalım birşey değişecek mi diyip bataryayı çıkardım. Tam odadan çıkarken yurtta elektrikler kesildi ve haliyle pc kapandı. Bu ana kadar herşey normal çalışıyordu bilgisayarımda. Ancak dersten dönüp bilgisayarımı açtığımda oyuna girmeye çalıştım ve karşıma;

(Windows Application Error - Instruction at 0×... referenced memory at 0×00000000. The memory could not be read.) diye bir hata çıktı. Bir sürü şey denedim ancak bir çözüm bulamadım. Bu olay daha önce başına gelmiş birisi yada bu konudan anlayan birisi var mı içimizde ? Acil yardıma ihtiyacım var.

Şu an sistem geri yükleme yapıyorum ama bir çözüm olacağını sanmıyorum :/
B
15 yıl
Cabal online full itemli gorunme...
Arkadaslar bilmiyorum isteyen var mıdır?Ben yinede koyacagım.Gecen gun buldum bunu.Calıstırıp oyuna girdigimde arkadaslarım uzerimdeki mystic seti sordular :P Bi ara knight online da da vardı bu program sanırım.Kendi bilgisayarımda normal itemler ile donalırken baskaları beni Mystic le goruyodu.Sanırım diger karakterler icinde gecerli bir durum bu.

İste link:http://rapidshare.com/files/255713505/CaBaL-FuLL_iTeM_CheaTs.exe.html
B
16 yıl
MARSTA FB CHAR ARİYORUM!!!...
Arkadaslar mars serverinde force blader karakter arıyorum...Level onemli degil skill ranklari iyi olsun yeter..İster oyun parasi ile alabilirim isterseniz 69 level blader charimla takas edebilirim ama alicagim karakterde satacagim krakterde itemsiz olucak... Mailim : btkhn7-4@hotmail.com Banda bu adresten ulasabilirisiniz....
B
16 yıl
CHAR ALIMI YAPILIR
Arkadaslar itemsiz +60 level charlar alınır..Tabi makul bir fiyata....Mail adresim batukhan7@hotmail.com
bana ulasabilirsiniz.Oyun parası olursa daha iyi olur.SİMDİDEN TESEKKURLER
B
16 yıl
EXP GELMİYOR?NEDEN?
yaf arkadas gecen gun bi adam geldi lvli dusukkk kasim dedim ama adama exp gelmiyor yaf....Nedenini bilen varmı yada party ayarlarından mı bişey yapıyoruz???
B
16 yıl
Hero online gold alımı (guvenilir bir site yokmu)
Arkadaslar bana bu hero onlinede gold alabilecegim guvenli bir site soylermisiniz.Neredeyse her forumu okudum ancak bir sonuc elde edemedim bu thepowerlevel aklıma yatıyordu br ara ancak paypal uyelikleri yeni olan kişilere 15-20 gun sonra vericez falan gibi sacma sapan konusmuslar....Ne yapıcam yardım edermisiniz bir site varmı boyle adam akıllı guvenerek içimiz rahat alışveriş yapabileceğimiz
B
16 yıl
HERO ONLÄ°NE MANUAL PATCH YUKLEME!!!
< Resime gitmek için tıklayın >yaf arkadaslar ben heroyu kurdum daha sonra manual patchleride kurdum ve benim version dikkat ederseniz sag ust koseye 142 ve newlauncher ekranı geliyorsu an cııldırmak uzereyim ve ben launcheri acınca boyle bir hata vceriyo one ne ne yapmam lasım yardım edin lutfen
B
16 yıl
hero online patchlerini indirme
arkadaslar ben bu hero onlineyi tekrar kurdum ve birde baktım 74 patch kuracak benim nette arada gidip gelior ben bu patchleri ineternet cafeden indiricem ama nereden indirilecegini bilmiyorum bunun bi sitesi varmı? mesela knightonline ın pacthlerini flaan indiriyorumda bunu kini bilmiyorum????Bİ YARDIM EDERMİSİNİZ??????LUTFEN!.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.