G

Binbaşı
27 Aralık 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
47 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
14 yıl
IPOD TOUCH 1.1.5 i nasıl jailbreak lerim ?
Arkadaşlar ipod umun software versionu 1.1.5 dir.Jailbreak yapmam lazım ve oyun vs. programlar kullanmam lazım forumda aradım ancak 1.1.5 e dair birşey bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
G
15 yıl
GTA IV Görüntü Sorunu !
Arkadaşlar oyunu uzun bir uğraştan sonra yüklemeyi başardım.Arkadaşlarım oyunu kaldırabileceğini söyledi pc min.Ancak bu nedir anlayamadım.Oyun oynamaya baslayınca çok yavaş oluyor ve hiçbirşey gözükmüyor :


< Resime gitmek için tıklayın >
G
15 yıl
Patch-Yama yardımı !
Arkadaşlar Pes 2009 da yeni ayakkabılar aksesuarlar patchi varmı güzel ve paylaşabileceğiniz.Forumda gördüm bir ara sonra bulamadım bir daha.İnternetten de bulamadım yardım ederseniz sevinirim.Yeni ve çeşitli bir sürü ayakkabı aksesuar falan falan...
G
15 yıl
GTA IV Kurulum Yardım !
GTA IV ü şimdiye kadar arkadaşımda oynadım ve arkadaşımdan kendi bilgisayarıma yüklemek üzere cd leri bana vermesini rica ettim.Oyunu yapılması gerektiği gibi ilerleyerek kurdum.Kurduktan sonra original files klasöründekileri kurduğum dosyaya attım.Sonra crack yaptım ancak bu hatayı alıyorum nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.


< Resime gitmek için tıklayın >
G
15 yıl
Anlam Veremedim Yardım !
Yaklaşık 15 dk. önce sXe 7.7 fix 1.0 ı yükledim ama oyuna girdiğimde kayıtlı olan birçoğu favori serverlarımın kendi kendine silinmiş olduğunu gördüm ve yerine gereksiz birsürü server eklenmiş olduğunu gördüm.Bu duruma anlam veremedim yardım lütfen ...
G
16 yıl
aciL yardım ! server is a different patch ERRoR
beyLer bu sorunLa karşıLaşıorum yardımcı oLursanız sewınırım.bende o patch yukLu ancak aynı hataya dewam edıyor

< Resime gitmek için tıklayın >
G
16 yıl
disconnected !
beyLer her mapin sonunda disconnect yiorum.tekrar qiriorum bu sefer qene mapin sonunda disconnect yiorum her seferinde.oLmadı pb atıo oyundan.2min fln bişiLer yazıp.yardımcı oLursanız sewınırım çözeMedim çünKü.
G
16 yıl
punkbuster yüzünden düzqün LwL kasamadım yardım Lütfen!!!
beyLer üst konuda punkbuster La iLqiLi sorunun çözümü weriLmiş.bazı arkadaşLarın da yardımıyLa haLLettım.(yada ben öyLe zannediyordum).cd keyin deqişimi,pb indirip qünceLLeme,ne söyLenmişse ne qerekiyorsa yaptım.ancak pc yi her kapattıqımda we yeniden açtıqımda,yada farkLı bir servera qirdiğimde An error occurred while reading the stats data.Your stats have been reset yazısı cıkmaya dewam ediyo we her seferınde qünceLLemek zorunda kaLıyorum,cd key deqiştiriyorum we her seferımde LwL ım siLiniyor.bu nedenle bir türLü iLerLeyemedim we LwL kasamadım.yardımcı oLursanız sewinirim
G
16 yıl
punkbuster iLe iLqiLi sorun!
beyLer böyLe bir hata war anLayamadım...bu hata yuzunden oyuna qiremiyorum.yardımLarınızı bekLiyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
G
16 yıl
cod 4 onLine nasıL oynayabiLirim yardım!
beyLer cod 4 ü yükLedim.sinqLe we muLtipLayer oLmak üzere.ancak nasıL serverLara baqLanacaqımı biLmiyorum multıpLayer oynarken.arkadaşım aLL seeing eye diye birşeyden söz etti onu yukLedim qene beceremedım.NoT:kusura bakıLmasın yeniyim beyLer.yardım edebıLırsenız sewınırım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.