L

Teğmen
24 Mart 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
9 yıl
AMD cpu fan asiri yuklenme sorunu
Arkadaslar yeni m5a97 r 2.0 anakart ve fx 8350 islemci aldım.
Biosta fan hızını izledigimde 2500 rpm den baslayım 6000 lere kadar kendi kendine fırlıyor 10 dakka icerisinde. Ama sıcaklık kontrollerini yaptıgımda arkada oyun acık iken anakart 40 derece ve cpu 50 küsür dereceye cıkıyor. Yani ısınma acısından bir sıkıntım yok gibi ama 6000 rpm fan hızı sizce de garip degil midir.
L
10 yıl
lg g3 online siparis
Su an Amerika`da bulunuyorum ve amazon yada ebayden lg g3 siparis verebilirim. Telefonlarin farkli frekanslari olabiliyo bu konuda biraz kafam karisti. F400 - F400S ve birkac cesidi daha bulunmakta. 2g gsm 900 , 3g umts 2100 diye biliyorum turkcellin ama 4g de lte konusunu anlamis degilim. Bunun disinda Kore'den gelicek telefonu ayni zamanda kuzey amerika bolgesinde de kullanmam gerekicek.
Ayrica online telefon alirken dikkat etmem gereken seyleri belirtirseniz cok sevinirim.
L
16 yıl
Kalibric Uo - en az 1 sene acık kapanma rıskı yok!
Arkadaslar www.kalibric.gen.tr su ara yenı sıte yapılıo , deneme sureclerı tamamlandı , lagsız 1 sene hostıng anlasması bulunuo , yani uzun bı sure kapanma rıskı yok ve scplerı de gayet guzl ultima online oynamak icin gayet ideal bir yer
L
18 yıl
METALLİC SUİCİNE
Oyuna baslayalı 3 gun oldu ve ılk efsane pokemonumu yakaladım ..

Cok degerlı mı bu ?? .. Takas etmeyı dusunuorum ne werırsınız?
L
18 yıl
METALLİC FARFETCHD
M.Farfetchd satıyorum , ilgilenenız warsa teklıflerınızı beklıorum....
L
18 yıl
Yardım...
Arkadaslar ben oyuna yenı basladım da .. İlerlemem icin neler yapmam lazım bırınız kısaca ozetleyebılır mı acaba ?? Mesela iii pokemonlarla karsılasabılmek ıcın bı taktık war mı yoksa sansa mı cıkar .
Elımde mightyena 34 , Feriligatr 36 , M. farfetchd 26 , Aerodactyl 31 , Baltoy 21 ve Nidoqueen 19 var.
Bunlardan hangısı ıse yaramaz ne gıbı degısıkler yapabılırım yardımcı olabılecek war mı ?
L
18 yıl
Web Tabanlı bir oyun
www.uygarliksavasi.com , site uzerınden oynuosunuz .. Size bir uygarlık veriliyo siz de etrafınızdakılere saldırıp onların paralarını ele gecırıosunuz ve kendınızı gelistiriosunuz ... Canınız sıkılırsa cok ii can sıkıntısı giderilio. Bir sorunuz olursa yardımcı olurum
L
18 yıl
Gulmeyin de gorem... (+9) :P
İşsiz güçsüz bir adamda kaynağı bilinmeyen çok ama çok fazla para varmış Herkes bu kadar çok parayı nerden kazandığını araştırıp duruyormuş.

En sonunda adamı karakola çağırmışlar o kadar paranın hesabını vermesi için. adam gitmiş karakola. komser hemen lafa dalmış.

-anlat bakalım bu kadar parayı nasıl kazandın. üstelik bir işin bile
yok.

-ben herkesle iddiaya girerim komserim. ve her iddiayı da kazanırım.
-olum sadece iddiaya girerek bu kadar para kazanılırmı.
- size kanıtlıyablirim komiserim.
-nası kanıtlıyacan.
-sizinle bi iddiaya girelim benim hiç iddia kaybetmiyeceğimi
anlarsınız. 100 dolarına bahse girerimki ben sol gözümü ısırırım.

komiser düşünmüş. bi insan nasıl gözünü ısırabilir diye ve sonunda
olamıyacağına karar verip iddiaya girmiş. adam bunun üzerine takma olan sol gözünü çıkarıp ısırmış. komiser hayretle onu izledikten sonra.

- tamam ama bir iddiayla sana inanacak değilim demiş.

adam peki demiş.

- 500 dolarına iddiaya girerimki. sağ gözümü de ısırırım.

komiser iki gözü de takma olsa bu adam göremez herhalde deyip bi daha girmiş iddiaya. sonra adam takma dişlerini çıkarıp sağ gözünü de ısırmış. komser yine şaşırmış ama pes etmemiş. hala inanmadım demiş.

adam tamam sizinle son bir iddiaya daha girelim üstelik bu sefer bedava demiş. komser hemen kabul etmiş.nedir iddia demiş?

-benim s**imin uzunluğu buradaki herkesin s**lerinin toplam
uzunluğundan daha fazladır demiş. komser şöyle bi etrafına bakmış. yaklaşık on kişi var. herbirininki 15 santim olsa toplam 150 santim yapar. tamam demiş girmiş iddiaya.

adam indirmiş donunu bi bakmışlar ki küçücük bişey. komiser hani uzundu lan demiş. adam çekin komserim. çekerseniz uzar demiş.
komser adamın şeyini çekmeye başlamış. çekiyomuş çekiyomuş.
uzamıyomuş.

o sırada adam bi arkadaşına telefon etmiş.
-alooo Ali olum komserin eline verdim 100.000$'ı hazırla.
L
18 yıl
w800i bir kac soru...
w800i kullanıorum uzun zamandır.. Hafıza kartı full doldu tel hafızası da kısıtlı .. su an piyasada 1gp veya ustu hafıza kartları ne kadardan gidio?

Bi iki ufak sorunum daha var.. Bu megabass olayı oto olarak acık oluo mu? yoksa bı yerden acmak mı gerek...
Profillerde kendi profılımı nasıl yaratabılırım, dierlerini silmeyı bulamadım, su turkcell yazısı yerine baska bisi yazsın istiorumda profil yapınca degisir mi o yazı?
L
19 yıl
Ultima Online
Ultima hakkında sormak istediginiz bisi olursa veya sohbet etmek istersenizhttp://groups-beta.google.com/group/UltimaOnline adresıne beklıorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.