S

Binbaşı
01 Haziran 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
51 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
8 yıl
Wifi aboneliği hizmeti veren ISP ler
Selam arkadaşlar. Benim bulunduğum yerde böyle bir hizmet veren ISP yok. Bu yüzden deneme şansım olmadı. Ama sonuçta sizi bağlamıyorlar. Denedikten sonra memnun kalınmadığı zaman vazgeçmek serbest. Zaten çoğu ön ödemeli çalışıyor. Ben googledan bulabildiklerimi bu başlık altında yazacam. Sizde bildiklerinizi eklersiniz.



Çeşme / İzmir

https://www.sahilnet.com.tr/



Kiraz / İzmir

http://kiraznet.com.tr



Menemen / İzmir

http://www.lodosnet.com


İzmir

http://www.durunetizmir.com


İstanbul

http://www.euronet.net.tr


Giresun -- Ordu

http://www.yakanet.net



Adapazarı / SAKARYA

http://www.adawifi.com


Adapazarı / SAKARYA

http://www.myfi.com.tr


Hendek / Sakarya

http://www.cabuknet.com


ANTALYA - SAKARYA - BURSA - Mersin - Konya - AYDIN - DÜZCE - HATAY - GAZİANTEP

http://www.antwifi.com.tr


Antalya

http://www.sorfinternet.com


Aksu / ANTALYA

http://www.flynet.net.tr



Toroslar/MERSİN

https://www.aratwifi.com


Körfez/KOCAELİ

http://www.ekowifi.com



Körfez/KOCAELİ

http://www.wifiturk.net



Gölcük/Kocaeli

http://www.poyrazwifi.com


Silifke/MERSİN

http://www.entanet.net



ELAZIĞ

http://www.planet.net.tr


Efeler / AYDIN

http://ay-net.com.tr


Akşehir / KONYA

http://www.aabedavanet.com



Erciş/VAN

http://www.ercisnet.net


Selçuklu/KONYA

https://pananet.com.tr


KONYA


http://www.cihannetwifi.com



Başiskele / KOCAELİ

http://www.iksirwifi.com



BURDUR - MUĞLA

http://www.finet.com.tr



Kuşadası / AYDIN

http://www.ucannet.com


Çorlu/TEKİRDAĞ

http://iss.wifi.net.tr



Mersin/TURKEY

http://www.wenet.com.tr


Iskenderun, Hatay

http://www.sariwifi.com


Çankaya/ANKARA

http://www.ankanet.com.tr



Körfez / Kocaeli

http://www.biziminternet.com.tr



Antakya Hatay

http://fiberhat.com/



Ortaca -- Dalaman / Muğla

http://www.captainnet.com.tr



Marmaris/Muğla

http://www.marmarisbilisim.net/


Ortaca / Muğla

http://www.roketnet.com/


Muğla

http://www.ufukwifi.com/


Kocaeli/Gebze

http://www.wifinet.com.tr



Balıkesir Merkez DiscoveryNET

http://balikesirnet.net



Balıkesir Kepsut GöktürkNET

http://www.gokturknet.com



Balikesir Bigadic BigadicNET


http://www.bigadicnet.com



Balikesir Dursunbey Dursunbeynet

http://www.dursunbeynet.com


Balıkesir-Edremit Körfezi ve Çanakkale-Avunya Bölgesi

https://www.anlayan.com


Düzce

http://kolaynet.com.tr


Kayseri

http://netplus.net.tr


Kahramanmaraş

https://www.netcity.com.tr


Elbistan / Kahramanmaraş

http://www.mavinettelekom.com



Balıkesir

http://www.databir.net


Osmangazi/BURSA

https://www.hipernet.com.tr/


Ankara

http://www.winternet.com.tr


Isparta

http://www.toknet.com.tr ( toknette kablosuz iletişim şifrelenmemektedir haberiniz olsun )


Diyarbakır

http://www.awifi.com.tr


Eskişehir
http://feniks.net.tr



Muratlı / Tekirdağ

http://www.retelekom.com/index-2.html
S
8 yıl
Uydudan internet ( alternatif bir internet bağlantısı )
Selam arkadaşlar. Bir başka alternatif olarak size uydudan interneti haberdar etmek istiyorum. Ben kullanmadım ama belki birilerinin işine yarar diye bu konuyu açmış bulunuyorum. Forumu uzun zamandan beri takip etmiyorum. Eğer tanıtıldı ise konu silinebilir.

http://tr.tooway.com/

Ana dagıtıcı yukardaki link fakat kendisi türk telekom gibi sadece ana merkez, sistem kurulumunu ve tarife şeçeneklerini bayiler yapıyor.


http://www.vsat.com.tr

Yukarıda bağlantısını verdiğim gibi çeşitli bayiler var.

İnternette aratırsanız daha bulabilirisniz. Fakat terifeleri dikkatli okuyun bir bayiden başka bayiye göre fiyatlar ve sundukları özllikler değişiyor.


Dez avantajlarından bahsedecek olursak.

1.Kurulum maliyeti maalsef yüksek 1500 tl gibi bir donanım maliyeti var.
2.Birde şiddetli yağmurda ve karda bağlantı problemi yaşanabilirmiş.
3. Diğer bir sorun ise ping değerleri yüksek. Yani online multiplayer oyun oynayamazsınız.
4. Benim bildiğim kota hesaplanırken download + upload olarak hesaplanıyor.

Avantajları

1. Kotalı tarife bile olsa gece sınırsız trafik hakkınız var.
2. 6 mbs ye kadar güzel bir upload değeriniz var.

Daha ayrıntılı bilgi için sss e bakın

http://www.vsat.com.tr/sss.php

http://tr.tooway.com/tavsiyeye-ihtiyacim-var/interaktif-sss/

Belirttiğim gibi bu mesaj sadece bir bildiri. Şuan ki internet modellerinin yerini alacak değilde alternatif arayanlar için bir seçenek.
S
9 yıl
sayısaldan mezun olupta sözel bölüm tercihi yapılabilir mi?
Selamın aleyküm arkdaşlar.... Düz lise sayısal bölüm mezunuyum... En son yanılmıyorsam 2002 yılında sınava girmiştim. Ama hiç bir zaman sayısalda gerçek başarıyı ve performansı yakalayamadım. Bu yüzden yeni sistem ile ilgili bir sorum olacaktı.. Eğer ben yeniden sözel bölümden sınava girmek istesem nasıl bir şey karşıma çıkar. Benim zamanımda orta öğretim başarı puanı bayağı bir kırpılyordu. Şimdi son durum nedir. Bu konuda bana yardımcı olurmsunuz...
S
9 yıl
Kağıda yazılmış el yazısını word\u0027e dönüştürmek
Selam arkadaşlar. Elle yazılmış bir kağıttta bulunan yazıları tarayıcıda taratıp bir program vasıtasıyla word dosyasına dönüştürmek istiyorum. Kitap gibi basılı harflerde sorun yaşamıyorum iyi kötü onları gerek online gerek normal yazılımlarla word dosyasına cevirebiliyorum. Ama el yazısında hiç başarı sağlayamıyorum. Mesela Abbyy fine reader basılı matbaa harflerinde iyi fakat el yazısını çevirmede hiç başarı sağlamıyor. Bu konuda bana sağlam program veya online uygulama tavsiye edebilecek birileri var mı ?
S
10 yıl
Android kullanan tabletler ve güvenlik açıkları
Selam arkadaşlar benim çok merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum. Şimdi ben bildiğimi söyleyeyim siz bana fikirlerinizi söyleyin. Benim bildiğim bu tabletlere kolay kolay güncelleme gelmez. Gelse bile sürüm güncellemesi gelir oda ayda yılda bir defa. Samsung diğerlerine göre biraz fazla güncelleme yayınlıyor olabilir. Ama piyasadaki bir çok tablete bir güncellme bile gelmiyor. Şimdi , android eninde sonunda bir işletim sistemi ve dolayısıyla güvenlik açıkları da barındırıyor. Bizim kulladığımız windows olsun linux olsun her ay bir dünya güvenlik güncellemesi alıyor. Nasıl oluyorda bu android hiç güncelleme almadan güvenli kalabiliyor. Bu çok büyük bir sorun değil mi ? Bu konuyu bana açıklayacak bir babayiğit var mı ?
S
14 yıl
www.bilimegitim.net / Notebook Tamir Bakım Kursu
İyi günler arkadaşlar. Uzun süre işsiz kladıktan sonra kendime sadece notebook ve netbook satışı ve tamiri yapan bir iş yeri açmaya karar verdim. Bilgisayar konusunda bilgi ve birikimim var. Ama mutlaka bir dizüstü bilgisayar kursuna ihtiyac duyuyorum. Sonuçta bir dizüstünü masaüstü ile karşlaştırmak yanlış olur. Google da uzun uğraşlar sonucuwww.bilimegitim.net diye Notebook Tamir Bakım Kursu veren bir yer buldum. Yalnız bu yer nasıl bir yerdir. iyimidir kötümüdür. İstanbullu arkadaşlardan bu konuda yardımlarını bekliyorum. Veya bildikleri başka bir yer varsa , Buraya yazarlarsa çok makbule geçecek. Mesaj yazan arkadaşlara şmdiden teşekkür ederim.
S
14 yıl
posta çeki internet şubesi nasıl kullanılır
Arkadaşlar lütfen bilen biri yardım etsin. posta çeki hesap başvurusunda bulundum kartım geldi şifremide aldım. Yalnız internet şubesine girdiğimde ve müşteri no ya posta çeki numaramı ve şifremi girdiğimde hata veriyor. Nerde yalnış yapıyorum. yardım edin. Bu internet şubesini kullanamk için ne yapmam gerekiyor. 4441788 numaralı müşteri hizmetleri cevap vermiyor telefonu açan yok karşı tarafta. Lütfen bilen biri yardım etsin.
S
14 yıl
Bilgisayar Tamir Malzemeleri Satan Yer
Arkadaşlar internet üzerinden bilgisayar tamir malzemeleri satan bir yer varmı. Google da arattım fakat doğru düzgün bir sonuca ulaşamadım. Yani bilgisayar tamiri için ne gerekiyorsa envai çesit ürün satan yer lazım. Tornavida takılmarı ve çesitleri, çeşitli vidalar, anakart arıza bulma kartları, ince uçlu havya, volt amper ölçüm cihazı. devre temizlik spreyi. Yani bu konuda aklınıza gelebilecek her şey.
S
15 yıl
Bedava sirke baldan tatlımıdır
Arkadaşlar ttnet dial up bağlantısının bir yıllık abonelik üçreti yaklaşık olarak 53 tl istiyor. Şimdi Türk Telekom yöneticisinin kafasına yoldan geçerken saksı düşşe ve daha önceden az bir indirime uğramış dial-up bağlatısının bağlantı ücretini (ki bir çok gelişmiş ülkede ücret alınmıyor ve ayrıyaten dial-up bağlantı bazılarında her yönüyle üçrete tabi deyil ) yani köntör atış ücretini kaldırsa . Veya sembolik bir rakama düşürse. Sizce şimdi çok şikayet edilen adsl bağlatı hızları hala şikayet edilirmiydi. Yoksa internet kullanıcısının %30 u dial-up a geri dönüp. Yok abi ya neme gerek benim 1mib, 2mib bağlantı, 8 mib mi yok abi ya o bana çok fazla gelir dermiydi. Ayrıyaten sabit hattını kapattırmayı düşünen bir çok insan kapattırmayıp sırf dial-up bağlantı için açık tutarmıydı. Yani bir nevi Timurlenk,Nasettin Hoca piskolojisi olurmuydu.

Söylediklerimin kesinlikle yanlış anlaşılmasını istemem. Ne kadar hız ve nekadar ucuza olursa benim için o kadar iyi olur ayrıyaten bu bizim hakkımız ve internet artık bir ihtiyaç. Evet daha önce belirttiğim gibi gelişmiş ülkelerin çoğunda dial-up bağlantı her yönüyle tamamen bedava. Ve ayrıyaten adamlar 100 mib ye hız demiyorlar. Benimkisi biraz öz eleştiri. Telekom çalışanı da deyilim. Ve mali nedenlerden dolayı adsl yi kapattırmak zorunda kaldım. İnternet kafeler evdeki rahatlığı vermiyor. Bilgi güvenilirliği ne kadar düzgün oda tartışılır.
S
15 yıl
boşta iken msn yi otomatik kapanır yapma
selam arkadaşlar. Başlığı biraz daha açayım. Arkadaş bilgisarın başından kalktığında (genellikle oturumun kapatılması utulduğunda ) msn oturumunun ya ayarlanan süre içinde yada otomatik olarak belli bir süre sonra kapanmasını istiyor. Bu konuda bir arkadaş yardım istedi. Ben internette araştırma yaptım. msn messenger live plus ı buldum ,yalnız sadece bu özellik isteniyor. Yani bir özellik için bir sürü eklentili program kurulmak istenmiyor. Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

edit: yazım hataları
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.