O

Teğmen
23 Aralık 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
13 yıl
SABA HİFİ STUDİO 8100
SABA HİFİ STUDİO 8100 Marka bir amfi var bunu bilgisayarıma baglamak istiyorum arkadaşlar amfi cok çok eski model nasıl yapamabilirim elimde gerekli herşey var sadece cıkısını bulamıyorum :S Yardımlarınız için teşekkürler.
O
16 yıl
Ekran Kartı Hakkında Bir Sorum Olacak?
Arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba!
Bu gün Call Of Duty 5 Aldım Ve Yükledim.Yüklerken hiç bir sorun çıkmadı.Ancak yükledikden sonra ekran kartı düşük hatası verdi... benim ekran kartım Nvidia GeForce FX5200, 128lik. Ekran kartım Çok Düşük.

Şİmdi Sorum Şu Call Of Duty NFS Pro Street Gibi Oyunları Kaldırması İçin Minimum Düzeyde Alabilecegim bir ekran kartı war mı ?..256 lık rahat kaldırır diyorlar Oyunun sistem gereksinimlerine Bakdımda Minimum Düzeyini Bulamadım. Maximum yazmıslar Hep

Şimdiden çok teşekkür ederim.!
O
16 yıl
Yapan Yapdı Gene BiZ Avucumuzu Yaladık...
Arkadaslar Dün Olanları Biliyorsunuz Medal Bug Cıkmısdı Bende Ögresmişdim ama Yapdım ama sadece 2 tane alabildim Ve Sonra Dc geldi Pc'me Girdigimde Medal Satan Satıcı Yokdu Yapanların SS si bile war 1 kişiden 15 20 kere Ss aldım Ve generatorün Önünde 2 kişi levelleri 1 Kırdırdılar generator 30 40 kere COk parlak bir şekilde yandı bu bütün serverlarda Oldu Wairor pendant 4 gb den 2,5 a düştü herkes +8 +9 set dizdi baslıkda Dedigim Gibi Yapan Yapdı Gene Bis Kaldık..
O
16 yıl
Küçüklüğümüze Dönelim...
İçimden geldi şu resimlere bakıp bir offf cekdim keşke yine cocuk olsam.!

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

En SOldaki Benim resimlerden Tanırsınız ZAte xD

İlk 2 resmi editlemedim ama Ceza yazmayın cocukluk işte xD
O
16 yıl
MOVED: Cd Room\u0027umu Vurarak Acıyorum..
O
16 yıl
Ses Kartını Tanıtmak.(Yardım)
Arkadaşlar Benim Ses KArtım USB 3D SOund Configuration Bunun Pembe Bir Cd Si war Bunu yükledim Demo Programını ve Ses Kartını Tanıttım Ancak Msn De Konuşma yapamıyorum Yani (Müzik Calarken Karsı Tarafda Dinler Ya O Dalga) Yapmak İstedigimde Şu Hata Geliyor ' Bilgisayarınızın Ses kartı Yok Veya Secilmemiş ' Birde sag Altdaki HOPARLOR Simgesinden>Seçenekler>Gelişmiş Denetimler Simgesi Sönük Duruyor Diğer Arkadaşlarımda Böyle Değil Ordan her Türlü Ayar Yapılıyor Ama Bende Olmuyor yardımlarınız için teşekkür Ederim.
O
16 yıl
7 TANE MAVİ KUTU =???? İÇERDE.!
< Resime gitmek için tıklayın >


Cok Mutluyum. Dark Vane - Hell Breaker - Wearth Of erenion - Rons Stuff- gerisi çöp ama 7 tane kırdırdım ve mutluyum.

ßu arada DW satıldı +3=1,5gb
O
16 yıl
Alakasız Ama ßir Sorum war ?
Arkadaşlar RAPİDSHARE den Free ye tıklıyorum sonra saniye cıkıyor bekliyorum kutucuk yeri cıkıor ancak 7 Haneli bir rakam cıkıor yazmam gereken altdaki kutucuga ise sadece 4 hane yazabiliyorum ne Oldu bi rapide :S


< Resime gitmek için tıklayın >
O
16 yıl
Arkadaslar YARDIM.!!!
Arkadaslar yha charım dc yedi oyunda kaldı ve dc et diorum kendim dc oluyorum neden :S
O
16 yıl
Olyimpia\u0027da Oynayanlar ===\u003e İçeri \u003c===
Arkadaslar Olyimpiada Kasmaka Karar verdim biliyorum cok eski server herkezde item dolu diyorsunuz ama
Pazar Hakkında 1-2 sorun olacak.(Warior Kasacagım)

itemlerim..

+7 md
+8 claver
4 parca assasian +7 cihitin
+7 warior kadalık cihitin
Lupus pENDANDT
+8 horn cross

+ 17m param war. Biraz Fikir verirseniz itemler kaca gider felan (Bu arada level kasmama yardımcı Olacak Olan Arkadaslar Pm den veya Msn mi vereyim OnuRXuL_KsK@hotmail.com Eklesinler lütfen levelim 39 eskiden kalma 1 wairorum wardı onu dvm ettirecegim önerileriniz için teşekkürler)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.