B

Onbaşı
23 Aralık 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
10 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
11 yıl
iphone 5 sebeke arizasi***lütfen yardim***
Öncelikle herkese selamlar,
2 ay once aldigim iphone 5 telefonumu sorunsuz kullanırken (yurt disi ve kayıtlı cihaz) bu sabah telefonu actigimda sebeke bulamiyor devamli araniyor... diyip duruyordu Turkcele gittim sim kartimi degistirdiler bisey degismedi...Daha sonra bir iphone tamircisine gittim bakti yazilimsal bir hata var yeni yazilim yükleyecegiz olursa olur olmazda eger -1 hatasi veririse (bu nedir bilmiyorum) telefon tamamen kapanir acilmaz bidaha ozaman at cope gitsin dedi:( bende ne yapacagimi bilemedim adam nasilsa boylede kullanamiosunuz bi deneyelim falan dedi ben yinede yaptirmadim. Arkadaslar bu konu hakkinda bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi? asagida resimleri koyuyorum 2. resimdeki kirmizi isaretli yerde ayrı bir satırda telefonun imei numarası yazması gerekiyormus, fakat bende yazmaz olmus, ayrıca modem firmware numarasida yazmasi gerekiyormus bende o satırda boş.< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
B
12 yıl
Eca confeo premix devridaim pompasi yetersizmi acaba lütfen yardim
Herkese iyi akşamlar,
Evimiz tribleks.giris altinda depo olarak kullanilan evin tabani ile ayni büyüklükte bir bölge var kombide burada bulunuyor.kullanim alani olarak 65m2 giris, 65m2 1.kat ve 30m2 tek oda en üst kat mevcut. Bina 25yillik ve 25yillik bir kombimiz vardi demirdokum marka sanirim kombi bile değil kazan diye geciyormuş söyle camasir makinası gibi yerde duran birşey,

neyse konuya gireyim gecen kiş bu eve tasindik evin yalitimida olmadigi icin ayda ortalama 700lira civari gaz yaktik fakat ev 16-17 derece ancak oldu yani anlayacaginiz donduk. Bu sene kisi öyle geçirmemek icin kombiyi değiştirmeye karar verdim ve arastirip tarastirip eca confeo premix 30kw 25600kalori yogusmali aldim ve taktirim. Kombinin yeride değiştiği icin tesisat eskiye nazaran 4metre uzadi tabi dirsek kose vs. Sayisida artti. Şimdi sorun su ev yerden isitma ortada petek metek yok birtek 2. Kattaki (en üst kat)odada sonradan cati arasini oda yaptiklari icin disardan petek konmuş. Sonunda soruna geldim kusura bakmayin, şimdi arkadaslar yeni kombi sorunsuz calisiyor ariza vs yok bütün kollektorlerin ve en üst kattaki peteğin havasinida aldim fakat en üst kattaki petek buz gibi kombi 3-4 saat full calisti yinede isinmadi,eski kombiyle yani su 25yillik olan hurda ile ateş gibi oluyordu ayrica evde cok verimli isinmadi yerden isitma olduğu icin ince borularda suyun devridaimi zordur ayni zamanda kombi Suyu bodrumdan giriş kata ordan 1.kata ordanda 2.kattaki peteğe suyu basamıyor diye düşünüyorum sizce nekadar dogru ayrica giris kattaki yerden isitma kollektorleri sicakken orta kattakiler ilik en ustteki petek buz gibi oluyor buda pompadanmidir?

birde başka bir basliktanda sormuştum oda termostati kullanıyorum modulasyonsuz. Kullanim kitapciginda kombi üzerindeki kalorifer devresi suyunu maksimuma getirin yaziyordu ben kaç yapmaliyim diye? Forumdan bir arkadas 45derece yapin demişti bugün 45yaptim ve termostattan dereceyi 1derece artırdım inanin kombi 3 saattir haril Haril calisio daha ev 1 derece bile isinmadi. Sanirim 45 derecelik sicak su ile yerlerin isinipta evi isitmasi olasi değil. Acaba budami pompa yetersiz diyedir? Hani 45derecelik su Nekadar çok sistemde donerse ev okalar iyi isinir diye düşünüyorum, ek pompami taktirsam bilgi verirmisiniz?

Biraz uzun oldu ama lütfen okuyup yardim edermisiniz...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.