O

Yüzbaşı
21 Aralık 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
3 yıl
Araçta yaşadığım sorun fikri olan var mı
Arkadaşlar selamlar , aracım 1.5 senedir yatan bir araçtı. Araca 1 litre yağ ekleyip , suyunu doldurup . Aküsünü 2.el başka dolu bir dolu akü ile değiştirerek yola koyuldum. Küçükçekmece den yenikapı ya geldiğimde araçtan duman yükselmeye başladı kaputu açtık hararet yapmış olabileceğini düşündüm . Motorun soğumasını bekledim , su haznesini açıp su ekledim . Bir süre sonra yola çıktım yolda koku ve duman yoktu . Bostancı civarında aracı bağırttırarak vites atamadım. Uzunca bir süre denedim lakin araç vitesi kilitlendi. Arabayı boşa alıp kenara ittim. Burada aracı çalıştırmaya çalıştığımda bildirim ışıkları yandı fakat marştan en ufak ses gelmedi. Uzun süre denedim marş bastıkça çalışmadı araç . Çekiciyle aracı sanayiye bıraktım.

Fakat içim huzursuz ayrıca çok fiyat çıkmasından korkuyorum. Aracım daha önce 2 aküyü bozdu. Aküler şarj dahi olmuyordu. Sizce sorun aküde midir yoksa başka birşey mi fikirleriniz çok önemli aracım Volvo 850 Turbo
O
6 yıl
Arabanın altını vurdum bir bakar mısınız problem nedir
Arkadaşlar arabanın altını beton mantara vurdum . Fotoğraflardaki gibi bir ıslaklık görüyorum araçta zaman zaman yere damlam da var sorun nedir
< Resime gitmek için tıklayın >
O
6 yıl
İlk aracımı aldım bir çok sorun var yardım Volvo 850
Arkadaşlar < Resime gitmek için tıklayın > Rami de ki açık oto pazarından araç almak gibi bir salaklık yaptım . Aracı geri vitese aldığımda araç kendini vurdurma dediğimiz geriye atma yapıyor ayrıca ekteki fotoğrafta tüm sorunlar yazılı . Bu öğrenci kardeşiniz yeni çalışmaya başladı kredi borcuyla aldım aracı . Araç 230.000 km de Volvo 850 glt 1996 model . Sizden ricam bu aracı en ucuz sorunsuz hale nasıl getirebiliriz , fotoğraftaki hasarlardan hangisi acildir . Gittiğiö ustalar 4 - 5 binden kapı açıyor acil yardıma ihtiyacım var .



GÜNCELLEME: Bostancı oto sanayii Volcity’den Mustafa usta aracı gördü . Aracın arka takımlarında komple hiç bir sorunu olmadığını , motorun yürürünün gayet güzel olduğunu söyledi . Ön kısımdaki sorunları ufak tefek tamirat ile hallettiğini söyledi fakat şanzumanda sıkıntı var . Şimdi gidiyorum şanzuman için pazarlık yapmaya dostlar inşallah çok ucuza kapatacağız
O
6 yıl
Birbirimize iş bulalım
Arkadaşlar bu konu başlığı altında iş başvuru tavsiyelerimizi yazalım ve cv mizdeki belli başlı şeyleri belirtelim. İş bulmak malum çok zor her yolu denemeliyiz.

Ben 23 yaşındayım Marmara Üniversitesi Önlisans Pazarlama Reklamcılık mezunuyum

3 Yıl kadar çeşitli firmalarda satış tecrübem var.

Yönetici adaylığı, müdür yardımcılığı, insan kaynakları gibi alanlarda iş aramaktayım bilginize ...
O
7 yıl
Buraya Ona Söylemek İsteyipte Söyleyemediklerinizi Yazın
Seni çok özledim, nasıl ki gece gündüze kavuşuyorsa bende sana kavuşmayı bekliyorum.
Tek bir kadına dokunamıyorum tek bir kadını duyamıyorum, Allahım ya al kalbimden onu ya da kalbine merhamet ver.
Sevmek zor zanaat hele ki o yokken sevmek, varken herkes sever, mutluyken herkes aşık, peki ya gidenler sevilir mi ?
Sevilir ulan be sevilir. Özledim seni çok özledim nefesimden daha yakın olan kadını çok özledim.
Ben seni özledim kahverengi gözlerini özledim gülümsemeni özledim. Hatalarım oldu elbet hatasız kul olur mu?
Fakat hep seni sevdim çabaladım seveceğim sensiz ölmekten korkardım sensiz ölmemeliyim
O
7 yıl
İş bulamamak - Terkedilmek - Bunalım
Önlisans reklamcılık mezunuyum aylardır iş arıyorum , iş ararken hayatıma bir kız girdi. Daha önce 2 uzun ciddi ilişkimde terkedilmeme rağmen ona güvendim. İnandım, zaten iş bulamamak nedeniyle bozulmuş olan psikolojim onunda gitmesiyle yerlebir olmuş halde. Başvurmadığım yer kalmadı tek isteğim 1700 1800 gibi bir maaştı. Bu arada ikinci üniversite olarak uzaktan bir lisans bölümüde okumaktayım. Cv im de öyle boş değil fakat iş bulamıyorum. Memlekette başvurmadığım yer kalmadı Koca İstanbul'da yükselebileceğim tek bir kurumsal iş pozisyonu yok. İş bulamadığım gibi inandığım kız varlıklı bir ailenin kızıydı ve sürekli dışarda tavuk döner börek yemekten sıkıldığını söyleyip beni terketti. İşin kötüsü onu o kadar çok seviyorum ki günlerdir arkadaşlarımda kalıyorum kafam dağılsın diye 14 şubatta istiklal'de ağlayan sakallı bir 23 yaşında bir adam gördüyseniz o benim. İşin özü ne aklımdan çıkıyor ne de geri geliyor. Sürekli mesaj atıyordum benden iyice nefret etti bende sildim numarasını ama kafamdan çıkmıyor. Arkadaşlar ne yapmam lazım işi olmayan aileden parası evi olmayan insanlar sevemeyecek mi ? Bana evin olmadan asla evlenmem 5 tane bilezik almadan evlenmem derdi. Mayısta sözlenmeyi düşünürken birden beni terk etti. Şimdi kolum kanadım kırık onu çok özlüyorum. Eğer burayı okuyorsan seni çok seviyorum sevgilim lütfen geri gel bana.... İş konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum ve bu derdi nasıl çözerim sizce bana geri döner mi ?
O
8 yıl
Sırt Çantası - Gezgin Programı (YouTube)
Merhabalar, öncelikle iyi akşamlar. Sizlere ilk olarak ekibimizi ve yapacağımız programı anlatmak istiyorum her şeyden önce.

Ad: Sırt Çantası
Tür: Gezgin Programı (Macera)
Kısa Açıklama: İki sırt çantalı gezginin, gezdiği bölgeleri tanıtımı, hikayeleri ve maceraları.

Uzun Açıklama:
Türkiye turuna ilk olarak Çanakkale'nin güzide yerlerinden başlayacak olan iki gezgin Ali ve Elif'in sunumuyla; bölge tanıtımı, ulaşım, konaklama ve sağlık gibi hizmetlerin nasıl sağlanacağı bilgisinin özgün bir şekilde aktarıldığı bir internet programı.

Sunucu: Ali OKYAY, Azra Elif YÖRÜK
Yönetmen: Sergen AYKUŞ

İlk bölüm çekimlerimizi Bozcaada'da 3 günlük kamp yaparak tamamladık ve iş kurgu bölümüne kaldı. Ses, Kamera Ekipmanımız var. Ekibimiz 6 kişiden oluşuyor. Reklama ve desteğe ihtiyacımız var. 2. Bölüm için pazartesi günü yola koyulacağız. Her bölüm bir bölgeyi tanıtacağız.

Şu an İnstagram ve Facebook hesaplarımızı açtık, aktif olarak set arkası görüntüleri paylaşmaya başladık. Youtube kanalımızı oluşturduk ve şu an fragmanı paylaşmak için uygun zamanı bekliyoruz. Çok yakın zamanda 1.bölüme dair fragmanı yayınlayacağız ancak bunun öncesinde insanlara ulaşmak için ne yapmalıyız? Özellikle Facebook ya da Instagram reklamlarının fiyatları nasıl? Neler yapmalıyız?

Her beğeni, takip, abone bize +1 destek sağlar. Bizleri takip ederseniz çok seviniriz! :)

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCbh9oGou1Rc8o9-eXaetjyg
Facebook: https://www.facebook.com/SirtCantasiTV
Instagram: https://www.instagram.com/sirtcantasitv/
O
8 yıl
Gümüş Ligindeyim Yükselmek Adına 1-2 Soru Soracağım
Beyler merhabalar gümüş 4 ligindeyim şu anda sürekli oynadığım herolar;

Support: Taric - Alistar - Nami - Fiddle

Jungle: Rammus - Pantheon - Warvick - Fiddle

Kullanma sırasına göre yazdım sıkıntım şu ki bazen ben ne kadar iyi oynarsam oynayayım yanımdaki adc yada takımdaki bilimum elemanlar takımı taşıyamıyor. Farm yapmaya alışkın olmadığımdan mid-solo-adc oynamıyorrum genellikle oyunu taşıyabilmek yada garantiye götürmek adına tavsiyelerinizi istiyorum. Hero olabilir lane olabilir az çok herolardan oyun stilimi anlamışsınızdır.
O
8 yıl
Cevap: 22 yaşında işsizlik bunalımı yaşıyorum
quote:

Orijinalden alıntı: TITAN291

küçümsemek gibi olacak ama çok prestijli bölüm bunlar mı oluyormuş

Türkiyenin en büyük şirketleri Marmara Üniversitesinde Pazarlama Ve Reklamcılık eğitimini şart tutuyor. Ve ben bu bölümde örgün okuyorum. Ayrıca açıktan Uluslar arası ilişkiler okuyarak siyasi tarih ve ilişkiler konusunda uluslararası bilgi sahibi oluyorum. Ayrıca anadolu meslek lisesinden bilgisayar mezunuyum kısaca kod yazma web tasarım gibi konularda uzmanım. Fena sayılmayacak bir ingilizcem var ve örgün olarak Sanat Tarihi'ni de okumaktayım. Ki sanat tarihi iyi bir bölüm olmasa da insanlara vizyon veren dünyaya bakış açısını değiştiren bir bölüm.

Not olarak belirtmek gerekirse: Türkiyede Pazarlama alanına ilk profesörlük yapanlardan Marmara Üniversitesinde ders aldım. Pazarlama - Reklam ve Perakende Yönetimi konusunda üst düzey kendimi yetiştirdim ve buna ek olarak sanatsal ve siyasi bakış açısı edinirken sektörde öne çıkaran bilgisayar bilgisinde üst düzeyim. Fakat eksiklerim ingilizcemi çok daha geliştirmem gerektiğini ve ehliyet almam gerektiğini düşünüyorum. Sizin iyi bölüme bakış açınız Hukuk Doktorluk Mühendislik gibi puan bazlı ise çok yanlış bakmaktasınız. Çağımızın mesleği Pazarlama - Reklam -Bankacılık - Halkla İlişkiler gibi alanlardır. Kendini yetiştirmiş iyi bir Pazarlama bölümü öğrencisi ehliyet ve iyi bir ingilizceyle çok yüksek meblağlar kazanabilir. Fakat benim iş bulamama sebebime gelirsek sanıyorum ki Çanakkale gibi küçük şehirde yer almam
O
8 yıl
22 yaşında işsizlik bunalımı yaşıyorum
Arkadaşlar merhaba türkiye'nin 2 prestijli üniversitesinde uzaktan ve örgün eğitim olarak 2 farklı bölüm okuyorum. Ayrıca açık öğretim fakültesinde okumaktayım. Çanakkale'de ikamet ediyorum. Kız arkadaşım hem okuyup hem çalışırken ben bu kadar üniversite okumama Türkiye'nin yüksek prestijli firmalarında kısada olsa 3 er 4 er ay çalışmama rağmen bir türlü iş bulamıyorum. Kafamı öyle bunaltıyor ki bu sokaklarda birşey mi satsam diye düşünüyorum. Çorap mısır pilav gibi. Kariyer secretcv yenibiris.com her eklenen yeni ilana ayırt etmeden başvuruyorum ama yok oğlu yok. Tek bir markete girdim 15 gün kadar çalıştım orada da kasiyer diye aldılar depoya çektiler depoda da işi yapamadım belimdeki fıtıktan ötürü çok ağrı çektim. Bana bir yol gösterin
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.