M

Teğmen
11 Aralık 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
2 yıl
Iphone 12 pro max hat üstüme alma
Arkadaşlar merhaba. Kendi pasaportuma kayıt ettirdiğim telefonumu anneme vereceğim. Onun telefonu bozuldu. Annemin hattını üzerime alsam, telefonu kullanabilir mi?
M
5 yıl
P75 creator harddisk önerisi
Arkadaslar msi p75 creator 9se pc için yüksek kapasiteli harddisk arıyorum. Tavsiyelerinizi alabilir miyim. Çok anlamıyorum masaüstü kasalar için çıkar ben alırsam. Laptopla kasa harddisklerinin ayrımını nasıl anlarım. Linkte paylasabilirsiniz.
M
5 yıl
P75 Creator 9SE oyuniçi çözünürlük problemi
Merhaba arkadaşlar.

Pc yi yeni aldım. Oyunları 1920*1080 yaptığımda pc ekranı kararıp masaüstü geliyor. buarada hiç bir işlem yapamıyorum hiç bir şeye tıklayamıyorum. ekran kartı vs güncel. sebep ne olabilir. bilgisayarı mecburen yeniden baslatmak zorunda kalıyorum.
M
7 yıl
Emekli sandığı emeklisi için pasaport
Arkadaşlar annem emekli sandığından 4.2 derecesinden emekli. Pasaport çıkartacağız harç bedeli ödememiz gerekiyor mu? Yada yeşil pasaporttan faydalanabiliyor mu?
Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim
M
7 yıl
Bangkok\u0027ta nerede kalınır?
Merhaba arkadaşlar,

28 Ekim - 06 Kasım arası phuket gezimden sonra 06 Kasım - 11 Kasım arası bangkokta vakit geçireceğim. Her yere ulaşımı kolay ve yakın olan bir bölgede kalmak istiyorum. Tabi ekonomik otellerin olmasıda önemli. Daha önce bangkok tecrübesi olan arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var. Hangi bölgede kalırsam kolay ulaşım ile heryere yakın olurum? Bunların dışında da bangkok hakkında tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim.

Şimdiden teşekkürler.
M
8 yıl
Mısır gezisi
Arkadaşlar merhaba,

14-22 ocak arası Mısır'a gidiyoruz. 15-19 ocak sharm el sheikh, 19-22 ocak arası kahire de olacağız. Otel ve uçak biletlerimiz hazır. Sadece orda harcamak üzere yanımıza ne kadar alsak yeterli olur?

Birde bu iki şehir için verebileceğiniz tavsiyeler varsa dinlemek isterim :)

İyi forumlar
M
8 yıl
Çipli pasaport?
Merhaba arkadaşlar,
biliyorsunuz çipli pasaportlar çıktı. Ancak ben pasaportu yenilemeden vizesiz bir kaç ülkeye gideceğim. sıkıntı olur mu pasaport kontrolünde. İlla yeni pasaportlardan mı almak lazım.

Ayrıca eski pasaporta schengen başvurusu yapabiliyor muyuz her zaman ki gibi. Pasaportumun daha 9 yılı var.

teşekkürler
M
8 yıl
PS4 ve 20mt HDMI kablo
merhaba arkadaslr

ps4 e 20mt hdmi kablo taksam farklı tv de görüntü de sıkıntı yaşar mıyım?

http://urun.n11.com/tv-kablolari/hasir-14-versiyon-20-mt-hdmi-kablo-full-hd-3d-ps3-P117065469
M
8 yıl
Portekizden geldim sorularınız alayım
Portekizden geldim sorularınız alayım arkadaşlar merak ettikleriniz varsa
M
8 yıl
Kdkdkdkdk
Jsjsjsjsjs
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.