E

Teğmen
11 Aralık 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
12 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
13 yıl
Iphone ve 3G Mobil Modem
Arkadaşlar malum, modeminizi hangi gsm firmasından alırsanız alın, iki ayrı simkart kullanıldığından (ve hatta ikiz simkart çıkarttırsanız dahi) Iphone'nunuzla internete aynı kotayı kullanarak giremiyorsunuz. Iphone'nunuz için de ayrı internet paketi almanız gerekiyor. Ben forumda araştırdım ama bu konuda bi yazı bulamadım.
Bende 4Gb kotalı Turkcell Vınn var. Bi de Iphone için 100 mb'lık paket var ikisi içinde ayrı ayrı paket almak saçmalığın daniskası.. Valla bıktık artık Turkcell'in önce söğüşleyip sonrada yeni bişey icat etmiş gibi, hizmet diye en baştan olması gerekeni kaktırmasından.. Hani diğer operatörler de kafayı biraz çalıştırıp bişeyi de Turkcell'den önce yapıp tercih sebebimiz olsalarya ne gezer... Koskoca Vodafone'da Avea'da Ar-Ge diye bi departman yok anlaşılan..

Başlığı açma sebebime gelirsek;
Dongle'ı direk Iphone'a bağlayacak bir ara kablosu ve ara programın varlığından haberdar olan yada kullanan varmıdır?
E
15 yıl
Harddiskteki Fotoğraflarda bozulma !!!
Arkadaşlar tatildeyken çektiğim fotoğrafları 2 gb'lık SD card doldukça yanıma aldığım taşınabilir harddiske kopyalamaktaydım.
Bi kaç gün önce çektiklerimi 2 gün önce harddiske kopyalamıştım fakat fotoğrafların bazılarının bozulduğunu gördüm. resimlerde renk bozulmaları, sağdan soldan kırpılmalar, kaymalar olmuş. Sebebini bilen var mı? ve Nasıl eski haline getirebilirim. silinen dosyaları kurtarma programlarını denedim olmadı.

Sorum tam olarak şu;
Fotoğrafların ilk yüklendiği haline getirebilme yolu varmıdır?
E
15 yıl
Microsoft Wireless Laser Desktop 7000 Kullanan arkadaşlar
Bu klavye mouse setini aldım. Kutudan klavye için 2x AA pil; mouse için 1x AAA şarj edilebilir pil, bir adet şarj cihazı ve minicik usb receiver çıktı. klavyede bir sıkıntı yok çok kullanışlı, tuşlar çok konforlu ve tuşa'sı mükemmel. Lakin lazer Mouse; 1 saatlik şarzla 10 saniye, 2 günlük şarjla da 10 dakika dayanmakta idi vatan bilgisayara geri gönderdim bugün arızayı kabul edip değişim sözü verdiler. Bu seti kullanan arkadaşlar varmı? normal de lazer mouse'ın şarjı, normal kullanımla ne kadar süre gider. ve Oyunlar için kablosuz laser mouse'ların performansı nasıldır?
E
15 yıl
ARKA IŞIK SIZDIRMASI TESTİ
Ben yeni 40w4500 aldım. Gece ışıksız ortamda arka ışık sızdırması testi yaptım hafif köşelerden sızma var. Gündüz ise fark etmek mümkün değil lakin gece belli ediyor kendisini kanal gecişlerindeki kısa süreli siyah ekranda ve özellikle siyahın yoğun olduğu durağan sahnelerde çok hafif köşelerden belli oluyor. Bu sorun mudur? yoksa olağan her lcd'de olabilecek bir şey midir?
Bir hafta lcd'yi test etme sürem var eğer rahatsız ederse değişme garantisi aldım. Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım lütfen.
şimdilik resim koyamıyorum daha sonra ekleyebilirim. Eğer lcd'sini test eden arkadaşlar varsa bu başlık altında resimlerini paylaşırsa en azından ortak bir yerde hepsini görmüş oluruz.
saygılar..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.