G

Teğmen
21 Mart 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
38 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
16 yıl
Vista kapat düğmesi
Vista home premium kullanıyorum, hep böylemiydi bilmiyorum ama kapatma tuşu uyku moduna alıyor bilgisayarı. Kapatmak için yandaki sekmeyi açıp kapat a basmak gerekiyor.
Bunun nededn ayarlanacağı konusunda yardımcı olurmusunuz??
G
16 yıl
CPU-Z yanlış mı gösteriyor?
Yeni aldığım e8400 ü biostan 9x350 olarak ayarlıyorum. POST ekranında 3,15ghz olarak görünmeine rağmen, CPU-Z çarpanı 6, hızı 2105 olarak gösteriyor. Bazen anlık olarak çarpan 9x olup tekrar 6x görünüyor.
Bunun nedeni nedir sizce? Şimdi bu işlemci 3,15 mi 2,1 olarak mı çalışıyor??
(vista home premium kullanıyorum)
G
17 yıl
ekran yenileme hızı 60hz üzerine çıkmıyor
Daha önce kullandığım 6.8 omega sürücülerini kaldırıp ati 7.2 sürücüsünü yükleyince monitör çözünürlüğünü 60 hz üzerine çıkaramaz oldum. Ayarlarda 85 75 vs seçtiğimde hep değişiyormuş görünüyor ama refresh hızı hep 60hz.
Önerilerinizi bekliyorum
(win xp pro sp2, ati x800gt agp)
G
19 yıl
memtest86 ve ram sorunu?
Arkadaşlar-
sistemi kurduğumdan bu yana arada sırada takılma veya klitlenmeler oluyor. Önce psu yu değiştirdim. Sonra kendimce bir takım testler yaptım. Memtest ile genelde 4-5 saat sonra hep aynı hatayı veriyor. Fakat bu hata hep ramlar dual olarak kullanılınca oluyor. RAM leri tek tek test ettiğimde hata bulmuyor. Bütün ram slotlarını ve kombinasyonlarını, mem acceleration modunu açıp kapamayı, voltaj vermeyi denedim, sonuçlar aynı. Prime 95 ile hata raporu almıyorum. Isınma sorunu gördüğüm kadarıyla yok.
Bu konu ile ilgili önerileriniz ner olur.
( board Asus P5P800 bu arada)
Teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.