S

Teğmen
05 Aralık 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
9 yıl
Üniversite hayatı
Merhaba arkadaşlar aranıza katılalı neredeyse 9 yıl olacak bunun vermis olduğu sıcaklık ile biraz içimi dökmek istedim buraya. Rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın.
Öncelikle üniversiteden bahsetmek istiyorum. Lise gibi güvenilir insanlarla dolu sanmak yaptığım en büyük hataydı. Ev arkadaşlığı, para, güven bu gibi konularda hep yakın dostum olarak gördüklerimi diğerlerinden farklı bi yere koydum. Yeri geldi cebimdeki son parayı arkadaşıma verdim. Yeri geldi evimdeki eşyaları ve yeri geldi evimi açtım. Gelin görün ki şunu fark ettim. Üniversitede dostluk yok. Tamamen çıkar ilişkisi var. Kime ne yardımda bulunup kendimi bir adım öne attıysam o kişiler bir kes olsun bunu yapmadı. Yapmadıği gibi benim hakkımda neler demişler insanlara. Şimdi bunları öğrenince anlam veremiyorum insanlara. Ben insanların arkasından değil direk yuzüne konuştuğum için beni sevmeyen çok insan var. Digerleri gibi arkasından sövüp yuzune gulemiyorum .içim dışım bir neysem oyum. Bu da en büyük eksikliğmmiş onu fark ettim. Insanlarin nerdeyse herkesin arkadasindan sallayip yuzune gulen insan yardim istediginde siraya giriyorlar. Ben şayet o durumda kalınca bırakın dusmanlarimi dostum dediğim bir avuç insan bile destek çıkmıyor.
Evet bir suru borç verdim ödemene gerek yok aramizda paranin lafi olmaz dedim. Param bitince aldigim 10 lira laf oldu.
Evet evim yok diyene evimi açtım parası yoktur diye 1 lira mutfağa harcatmadım ertesi gün arkamdan insanlara konustular. Ben gerçekten iki yuzlu bir insan olmayı çok isterdim. Çünkü bu insanlar kazanıyor hayatta.
Gerçekten nefret ettiğiniz kişiye birader seninle aynı ortamda bulunmamak için burdan gidiyorum demeyin. Kardeşim seni çok özlemişim iyiki denk geldik diyin çünkü o zaman herkes yanınızda oluyor inaın tecrubeyle sabittir.
Tabi insan karsisindakine durust olunca aynisini bekliyor sevmedigim adama seni sevmiyorum diyince beni sevmeyeninde bunu demesini bekliyorum. E haliyle kardes ayagina yatip zamani gelince kullaniyorlar bunu. Birbirinden kopuk kopuk şeyler yazdım belki ne saçmalaiyor bu dersiniz. Caniniz sagolsun böyle arada bir buraya gelip iç dokmek fena olmuyormus. Lise 3 te de yapmistim aynisini şimdi uni 3 olduk. Her neyse hepinize iyi geceler Allaha emanetsiniz.
Olurda bi dusunceniz varsa soyleyin ben mi yanlış düşünüyorum yoksa.
S
9 yıl
saç ektiriyorum
arkadaşlar merhaba cuma günü saç ektiriceö gün aldım. Saçla ilgili konulara baktım çorba olmuş ve bi de birsürü reklam yapan adam var. kime güveneyim bilemedim. o yüzden tekrar konu açmak istedim. ankaradayım konhairde saç ektiricem bahçelide. daha önce ektiren var mı ya da bilgisi olan. adamlar baya iyi konuştu fotoğraf gösterdi ikna etti beni. size de bi sorayım dedim. bayadır yoktum forumda bu arada herkese tekrardan selamlar.
S
9 yıl
lise -üniversite
Yıllar önce konu açmıştım bitsin lise üniversiteye geçeyim diye. Demişlerdi bana mumla arasın lise dönemlerini diye inanmamıştım kimseye. Veteriner hekimliği 3. Sınıftayım o kadar çok özlüyorum ki lise dostluklarını karşılıksız olan ilişkileri. Samimi insanları. Buralarda herkes not için imza için adam satar olmuş. Ah ulan ah... Siz siz olun lisedeyseniz eğer kıymetini bilin.
S
12 yıl
Uzak yol şarkıları
Hani olur ya, ıssız bir yolda arabayla gece yolculuğu. Bitmek bilmeyen yollar, dinlenmesi gereken müzikler.

Var benim bir tane bildiğim Long Nights" Eddie Vedder " yok mu başka beyler ?
S
12 yıl
Videonun boyutunu değiştirmeden altyazı gömme
Arkadaşlar cep bilgisayarı gibi birşey aldım. Filmleri atıyorum cep bilgisayarında çalışıyor fakat altyazıyı halledemiyorum. Bende onun için programla altyazıyı filmin içine gömüp öyle cep bilgisayarına atayım diyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
S
12 yıl
Uyurken ağızdan nefes almak horlamaya neden olur mu?
Beyler bugün arkadaşlarla tartışmaya girdik, sizinde görüşlerinizi merak ettim. Bence ağızdan nefes alırsak uyurken horlama olmaz. Burundan alırsak eğer burun tıkalıysa olur. Yada burnunda et olanlar horlar. Sizce ?
S
12 yıl
Hotmail hesap ismi değiştirme
Beyler mail adresimi değiştirmek istiyorum "Windows Live ID'niz değiştirilemez" yazısı çıkıyor.

Ne yapmalıyım var mı önerisi olan?
S
13 yıl
Beyler ciddi yardım lazım (Kız konusu)
Arkadaşlar yakın zamanda bir kızdan hoşlanmıştım, aynı okuldayız. Şansına aynı yerde oturuyoruz, ama okulda tanımıyorum bunu sadece görüyorum. Otobüste bazen karşılaşıyoruz falan. Ben aşırı bir derecede hoşlanmaya başladım bundan. En sonunda dayanamayıp içimi döktüm. Terslendim hafif. Neyse dedim geçtim. Fakat şimdi otobüste falan görüyorum bazen çok rahatsız oluyorum. Kendimi kasmaya başlıyorum, heyecan falan yapıyorum.
Yani sanki onun gözünde ezik gibi göründüğümü düşünüyorum. Önerileriniz var mı nasıl davranmalıyım otobüste falan onu görünce. Hiç kasıntı yapmamam lazım ama nasıl olacak o iş ?
S
13 yıl
Karayip Korsanlarındaki Jack\u0027in Şapkası
Merhaba arkadaşlar,
Bu adamın şapkasına hastayım, nereden bulabilirim acaba yardımcı olabilir misiniz?

Paypal, kredi kartı fark etmez ödeme şekli ne olursa olsun.

Daha iyi anlamanız için görsel
< Resime gitmek için tıklayın >
S
13 yıl
Utorrent dil paketi sorunu
Arkadaşlar dil paketini indirip C deki utorrent ın içine atıyorum, ama dil seçeneğine yeni diller gelmiyor, ne yapmam lazım?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.