Y

Çavuş
05 Aralık 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
6 yıl
TURK.NET GEÇİNCE BAŞIMA GELENLER, HEPSİ RESİMLİ S.S Lİ
Arkadaşlar merhaba,Geçen yıl 11. ayda turknete geçiş sağladım, 2 ay sorunsuz net kullandım, 10.01 de birden akşam net koptu, 3-4 gün gelirmi gelmez mi derken turknet aradım, arıza kaydı bıraktım ve bu gerçekten sinir bozucu kimseye derdimizi anlatamıyoruz, aradan 3 gün sonra bana msj vesaire gelmeden daire içindeki hatta problem varmış, kontrol etmemizi rica ettiler, elektrikçiyle birlikte ankastre kadar kontrol edildi, tekrar arıza kaydı açtık bu sefer saha ekibi gelicek dediler, arkadaşlar HER 5 GÜNDE Bİ ARIZA KAYDI AÇTIM 3 AYDIR İLLLALAH ETTTİM, turknet in kendi ekibi olmadığı için arızayla ilgilenen yok. beniim sorunumu teknik ekipten Zübeyde isminde bir çalışan takip ediyormuş, soruyorum kendisine neden çözemiyorsunuz diye, söylediği cevap ekiplerimiz çalışıyor. hızımı 8mb. kadar düşürdüler hala internet yok sorun da devam ediyor, artık pes ettim. fatura geliyor arıza var iptal edin diyorum net gelmeden iptal edemezlermiş falan vs. YANİ SÖZÜN ÖZÜ SİZ EKİPLERİ OLAN BİR FİRMADAN HİZMET ALIN YOKSA ÇOK PROBLEM YAŞARSINIZ...< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
Y
7 yıl
Hayatıma yeni bir başlangıç yapmak istiyorum.
Merhaba arkadaşlar;
İzmirde çelik jant üreten bir fabrikada işçi olarak çalışıyorum.29 yaşındayım.Malesef fabrikamız, kademeli olarak işçi çıkartmaya başladı.
Bu sebeblerden dolayı kendime ait 4 dönüm tarım arazimi sera yaparak geçimimi sağlamak istiyorum. Yerimiz izmir kemalpaşada.
Yerimiz çok verimli içinde artijenli su,elektirik, evi olan merkeze çok yakın güzel bir yer.Şuan kirada. Arazinin yan komşusu sera olarak kullanıyor.
bu sene 5 yıllık antlaşmamız bitecek.Komşularımızı tümü aynı yıl içinde salatalık ve marul yada gül ekmektedir.
Size sormak istediğim. 3.5 dönüm araziyi komple topraklı sera olarak ekim yapsam, ( salatalık dometes biber ) bir de 2 adet süt ineği alsam
AİLEMİN GEÇİMİNİ SAĞLIYABİLİRMİYİM.
Siteye çok fazla okudum vs. topraksız tarım tavsiye ediliyor. Bu benim aklımda olan bir şey ama şuan için topraklı üretim yapmak istiyorum.
Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

trakkulup.net
Y
9 yıl
2015 YENİ DOBLO PREMİUM PLUS ALDIM, ALMAKTA TEREDDÜT YAŞIYANLAR BURAYA
Merhaba, bugün 2015 doblo premium plus aldım. Benim gibi almakta tereddüt yaşıyanlara konu hakkında yardımcı olabilirim.
Araç için ilk deneyimlerim, Araç estetik olarak gerçekten güzel, içi konforlu rahat, eksi yanı motoru güçlü değil. Benim kullanım tarzımda bana fazlası ile yeter.
Y
10 yıl
Almak için onayınızı bekliyorum! Samsung 40H6500 1750 tl
Şuan kampanyada, Samsung 40h6500 1800 tl 50 tl world puan la 1750 tl ye geliyor.
Açıkçası 40h6470 ile kararsız kaldım.

aktif 3D + Fazladan 200Hz + Smart için kumanda

Bu farklar için 240 tl ekstra fazla vermeye gerek var mı?
Y
10 yıl
Alarm haricinde ev güvenliği
Alarm takmanın cok maliyetli yada görüntü olarak hoş olmayacağını düşünürsek eve hırsız yangın su basması gibi durumlara nasıl önlem alabiliriz.
Malasef dinimizce sigorta yaptırmak haram.

benim bulabildiklerim
Kapı pencere manyetik alarmı (3-5 tl)
duman dedektoru (20-30tl)
Y
10 yıl
Samsung UE40H6500 1799 TL alınır mı?
40 ekrar tv almak istiyorum. Evlenicem ilk televizyonum olucak. Tavsiye edermisiniz.
Y
10 yıl
3m. izleme mesafesi için kaç ekran tv almalıyım. Evleniyorum bir de tv tavsiyesi alsam.
15 mt2 odamız için 3m. tv izleme mesafemiz var. 32 yada 40 arasında kaldık. Tavsiyeleriniz nelerdir. Ayrıca tv tavsiyeside ederseniz memnun olurum.
Y
10 yıl
LG Prestige AS-W126MMF0 klimanın eurovent sertifikası var mı?
merhaba, bu üründen almak istiyorum ama eurovent sertifikasını bilen var mı, ayrıca kullanan arkadaşlar tavsiye ediyormu. Ayrıca fiyat düşmüş şuan 2710 tl
Y
12 yıl
Ford Connect te uygun devir araliği nedir?
Bi muhabbet ortaminda, ford connect te yüksek devirde (3000 devir) kullanilmasini tavsiye ettiler. Ben 2000-2300 devirde kullaniyorum.
Sizce en uygun devir araliği nedir?

Ford Connect 90 bg
Y
12 yıl
Siteme slider nasil eklerim.
Merhaba, hazir yilik paket ile bir e-ticaret sitesi satin aldik.

İnternetten slider programlari indirdik ve kurduk, slider hazir fakat bir türlü sitede yayinlayamadik.

Açikçasi bu konu hakinda nasil yapildiğina dair bilgimizde yok. google epey bir aradim fakat nafile...

Yardimci olursan çok mutlu oluruz. Teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.