K

Çavuş
18 Mart 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
142 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
geçen yıl
3.7 v batarya yerine 4.8 v batarya kullanırsam?
Arkadaşlar 3.7 v batarya ile kullanılan uzaktan kumandalı arabaya 4.8 v batarya alıp kullansam araçta sorun olur mu?
K
2 yıl
Uzun süreli Grubumuza Netflix 4K Ortak Aranıyor
Yerimi doldu teşekkürler

Uzun süredir devam eden Netflix 4K Aile grubuna bir kişi ortak arıyorum, ücret yeni tarife üzerinden eşit halde yıllık olarak alınacaktır. Katılmak isteyenler mesaj atabilir.
K
3 yıl
Ankara Büyükşehir personeli uyuşturucu sevk ederken yakalandı
Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraki olarak faaliyet gösteren bir şirkette şef olarak görev yapan bir kişi, görev kartı bulunan otomobille uyuşturucu sevkiyatı yaparken yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden verilen bilgiye göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, İstanbul'dan yüklü miktarda uyuşturucunun başkente getirileceği ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Takibe alınan ve Kızılcahamam ilçesi girişinde 06 AL 282 plakalı aracı durduran ekipler, narkotik köpeği "Eros" ile araçta yaptığı aramada 189 gram metamfetamin ve uyuşturucudan elde edildiği belirtilen 2 bin 550 lira ele geçirdi.

Bu sırada aracın ön camında "Ankara Büyükşehir Belediyesi Belko" ibareli görev kartı bulunduğunu tespit eden ekipler, gözaltına alınan R.K'nin Belediye bünyesinde faaliyet gösteren Belko firmasında şef olarak görev yaptığını, ayrıca "Uyuşturucu madde ticareti yapma ve Cumhurbaşkanı'na hakaret" gibi 19 suçtan kaydı bulunduğunu belirledi.


Zanlının görev kartı bulunan ve Belediyeye ait olduğu belirtilen hizmet aracıyla sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde herhangi bir sorunla karşılaşmadan seyahat ettiğini de belirleyen ekipler, soruşturma kapsamında E.Y ve Y.İ'yi de Sincan ilçesinde düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 zanlı, adliyeye sevk edildi.


Mansur Yavaş döneminde işe başladı

Gözaltına alınan şüphelilerden R.K.'nin, Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Belko Ankara Kömür ve İhtiyaç Maddeleri şirketinde şef olarak çalıştığı belirlendi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş döneminde işe başlayan R.K.'nin, sokağa çıkma kısıtlaması olduğu dönemde 'Belko' görev kartlı araçla rahatça gezdiği öğrenildi.

- Belediyeden açıklama

Ankara Büyükşehir Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, zanlının işten çıkarılma işlemlerinin tamamlandığı bildirildi.


Söz konusu şahsın sokağa çıkma yasağında kullandığı görevli kartlarından birinin eski tarihli diğerinin sahte olduğuna işaret edilen açıklamada, güncel sokağa çıkma yasağı kapsamında şahsın suç tarihinde izinli sayılabilmesi için bilgilerinin Belediye tarafından Ankara Valiliğine bildirilmediği ve böyle bir izin alınmadığı vurgulandı.

< Resime gitmek için tıklayın >

Kaynak :https://www.memurlar.net/haber/default.aspx?id=942477
K
3 yıl
İmamoğlu\u0027na seçim şarkısı hazırlayan sanatçıdan pişmanlık ve özür
Sanatçı Ali Ata pişmanlığını ve özrünü şöyle dile getiriyor

< Resime gitmek için tıklayın >

Şimdi bir kaç sazan çıkıp atlamadan sanatçının hazırladığı ve seslendirdiği seçim şarkısını da paylaşalım da en başından sonra inkar etsinler.http://https://youtu.be/_MdO6pJPHCY
K
3 yıl
Aklınızda kalan ve unutamadığınız lisans numaraları
Windows XP çıktığından beri bilgisayarlara format attığım için hep aklımda kalan o Windows Xp lisansı DCVTP-GP23C-J64QY-6M3F6-MT24D bu lisans bildiğim kadarıyla tüm Xp CD leri ile uyumludur, birde bir oyun CD keyi var aklımda hala unutamadım 20 yıl oldu.

Sizlerinde böyle aklında kalan lisans numaraları ve hatıraları var mı?
K
4 yıl
Turkcell GNC Avantaj kampanyası bitti tarifesiz kaldım.
Turkcell in GNC Avantaj kampanyasından yararlanıyordum, 6 GB internet + 750 DK + 250 sms 34 TL'ye, ancak kampanyayı bugün bitirmişler, tarifesiz kaldım, kontrolü başka buna benzer bildiğiniz hangi tarifeler var geçebileceğim, nedir tavsiyeleriniz?
K
4 yıl
Silinebilir
Silinebilir
K
6 yıl
Zotac GTX1060-6GD5 Supreme Plus OC / 8108MHz 1030 TL!
Zotac GTX1060-6GD5 Supreme Plus OC / 8108MHz 1030 TL!

Ben sipariş geçtim, gümrükten geçme ihtimalini de %80 görüyorum, geçmezse de paramızı iade alırız, en azından piyasanın 400-700 TL altında almış olacağız ekran kartını. Acele edin her hesaptan 1 tane siparişe izin var.


https://www.joybuy.com/3297819.html

< Resime gitmek için tıklayın >

Brand: ZOTAC

Product Name: (ZOTAC) Graphics Card GTX1060-6GD5 Supreme Plus OC / 8108MHz 6G / 192bit GDDR5 PCI-E

Place of Origin: China

Function: for game

Power Interface: 8pin x 1

HDCP: Support
Radiator Type: Air Cooled
Regardless of external power source: Yes
DVI Interface: 1
SLI: Support
Fan Speed: Support
Brand: ZOTAC
Main brands: NVIDIA
Interface type: PCI-E 3.0
Memory Interface: 192-bit
DirectX: up to 12.1
K
9 yıl
iPod Shuffle Kırmızı ışık ve Açılmama Problemi?
Merhaba,

4. Nesil iPod Shuffle sahibiyim, 2 senedir kullanıyordum ancak artık şarja takmak istediğimde kırmızı bir ışık yanıyor 3 saniye sonra sönüyor ve cihaz hiç açılmıyor ve şarj olmuyor. Her usb ye bağladığımda 3 saniyeliğine kırmızı ışık yanıyor ve sönüyor.

Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
K
9 yıl
Ailenizin Zabıt Kâtibi sorularınızı cevaplamaya geldi...
Merhaba arkadaşlar,

Zabıt Kâtipliği ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz.

İyi forumlar...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.