R

Teğmen
26 Kasım 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
16 yıl
silinebilir...
silinebilir..
R
16 yıl
silinebilir
silinebilir
R
16 yıl
CITY OF EMBER-\u0027\u0027Bill Murray\u0027\u0027
CITY OF EMBER



Roman uyarlaması bu filmde, dünyanın mahvı sonrası nesillerdir yerin altında kurdukları Ember şehrinde yaşayan insanların, bir gün güç kaynaklarının arızalanmasıyla karanlığa gömülmeleri ve onları bu karanlıktan çıkarma, güç kaynağını onarma görevinin iki gence verilmesi, ve görevleri boyunca bu ikilinin başından geçenler anlatılmakta. Film 17 Ekim'de gösterime girecek. Başrolde Bill Murray var.

Trailer-http://www.cinemablend.com/new/City-Of-Ember-Trailer-8849.html

kaynak-arabölge
R
16 yıl
silinebilir...
Soundmax ses kartım var.İlk olarak cod 4 te sorun yaşadım,oyundaki silah sesleri gelmiyordu ama yürüme sesleri geliyordu.Bende ses ayarlarından sterio yaptım düzeldi ama şimdide clive barker's jerichoda aynı sorunu yaşıyorum .Bu seferde silah sesi geliyo ama yaratıkların sesi gelmiyor.Ses kartı sürücüsünü silip tekrar yükledim ama işe yaramadı.Sorun neden kaynaklanıyo olabilir?
R
16 yıl
silinebilir...
Her zaman sorunsuz bir şekilde oynadığım oyunda bugün bir sorunla karşılaştım.Oyuna girerken çıkan animasyonlarda ses çıkmıyor ama menü müziğini duyabiliyorum.Ayrıca oyunda silah sesleride duyulmuyor ama adamların konuşmalarını duyabiliyorum.Oyunu silip tekrar yükledim ama yine aynı sorunla karşılaştım.Diğer oyunlarda ise hiçbir sorunla karşılaşmadım.Soundmax ses kartım var.Bu ilginç soruna ne gibi bir çözüm bulabilirm yardımlarınızı bekliyorum...
R
16 yıl
UNDERWORLD 3- Rise of the Lycans

Filmin 23 Ocak 2009 da gösterilmesi bekleniyor.Yeni filmde Kate Beckinsale'in yerine Doomsday filminden de tanıdığımız Rhona Mitra oynayacak.Film resimlerden de anlaşılacağı gibi 1-2'nin öncesini yani kurt adamlar ile vampirlerin savaşının başlangıçını konu alıcak.

R
16 yıl
watchman.... 300 ün yönetmeninden harika bir film daha


Watchmen bilindiği üzere aynı adı taşıyan bir çizgi romanın uyarlaması.Watchmen'in sinemaya uyarlanma süresinin yaklaşık 20 yıl aldığını ve bunun en sonunda bittiğini dile getiren snyder yapımdan dolayı çok heycanlı olduğunu sözlerine ekledi.Filmin Amerika'da 6 Mart 2009 da gösterime girmesi bekleniyor.
kaynak-ayussualfa.com
KONU

Süperkahramanların bulunduğu 1985 yıllarında, Amerika ve Rusya arasındaki tansiyon her zamanki gibi yüksekti. Koruma görevlisi Rorshach, eski bir kahramanın (Comedian) cinayetini araştırırken çok daha fazla korkutan bir sona götürmeye başlayan cinayetlere başladığını anlamıştı.


Filmin tanıtım videosuna resmi sitesinden ulaşabilirsiniz
http://watchmenmovie.warnerbros.com/

Filmdeki Karakterler



the Comedian



Nite owl



Ozymandias


Rorschach


Silk Spectre
R
16 yıl
eski bir filmi arıyorum...yardım lütfen
arkadaşlar bu film 1998 yıllarında falan tvde oynuyodu bir ev vardı bir aile buraya tasınıyodu ailede bir bebekle küçük kız vardı sonra gece bebeğe bir kaplan hayaleti gibi bişey saldırıyodu.bi sahnesinde ise rahip falan geliyodu evin bodrumu gibi bi yerde bi duvarı kırıyolardı içinden bebek cesedi veya oyuncak bebek gibi bişey cıkıyodu kopuk kopuk hatırlıyorum filmi kusura bakmayım yeterince açıklayıcı oldumu bir evin üstünde elinde baltası olan iblis heykeli gibi bişey vardı filmin son sahnesinde rahibi öldürüyodu.yardımlarınız bekliyorum sayın dh üyeleri
R
16 yıl
jeepers creepers 3


-JEEPERS CREEPERS-
Victor Salva'nın 2001 yapımı korku filmi Jeepers Creepers, kısıtlı bütçesine rağmen sürpriz biçimde beklenenden çok daha büyük bir başarı elde eden ve birçok korkuseverin beğenisini kazanan bir film...

Üniversiteli iki kardeş Trish ve Darry, tatillerini geçirmek için okullarından eve doğru yola koyulurlar. Yolculukları ilk başta sakin ilerlerken, bir anda ortaya çıkan bir kamyonun kendilerini taciz ettikten sonra hızla uzaklaşması üzerine işin seyri değişir.

Yollarına devam eden kardeşler kısa bir süre sonra aynı kamyonu harabe halindeki bir evin kenarında park edilmiş halde görürler. Kamyonun gizemli sürücüsü yandaki kanalizasyon deliğinden aşağı iki çuval atmaktadır. Endişelenip hızla oradan uzaklaşan kardeşleri aynı kamyon çok geçmeden tekrar yakalar ve ikiliyi yolun dışına iter.

Darry'nin gizemli adamın kanalizasyona attığı şeyi merak etmesi üzerine harabe halindeki eve dönen kardeşler aslında çok büyük bir hata yapmışlardır. Kuyuya giren Darry, hayatının en korkunç manzarasıyla karşılaşır... kaynak korku.org

JEEPERS CREEPERS 2

Victor Salva imzası taşıyan Jeepers Creepers'in ikincisinde etobur yaratık Creeper bir otobüs dolusu öğrencinin peşine düşer. Otobüsteki öğrenciler okulun basketbol takımı oyuncularıdır ve başka bir şehirdeki maç için yolculuk yapmaktadırlar. Yolculuk sırasında otobanlarıda avlanan Creeper ile karşılaşırlar. Gerilim dolu dakikalar bu andan itibaren başlar.


JEEPERS CREEPERS 3
Jeepers Creepers'ın tutmasının ardından, yönetmen Victor Salva filmini uzun soluklu bir seriye dönüştürme niyetinde. Serinin üçüncü filminin gelip gelmeyeceği tartışmalarına nokta koyan Salva, yeni filmi Jeepers Creepers 3: Cathedral'in çekimlerine yakın zamanda başlayacak gözüküyor.

Yönetmene göre üçüncü Jeepers Creepers ilk filmin atmosferini taşıyacak. Filmde kardeşlerden Tirish'i canlandıran Gina Philips yine başrolde yer alacak. Erkek kardeşinin ölümünden 20 yıl sonra Tirish bu kez oğlu için Creeper ile savaşacak. MGM ile anlaşan Salva, filmin hayranlarına yaratığı Creeper'ın gizemini daha çok aydınlatacağını vaat ediyor.
R
16 yıl
gears of war\u0027ın yonetmeni belli oldu


Underworld filmlerinden tanıdığımız Len Wiseman’ın New Line’ın yeni filmi ve aynı zamanda Microsoft – Epic Games’in dünyaca ünlü oyunu Gears of War’un filmini yöneteceği açıklandı.Wanted ve The Fast and the Furious: Tokyo Drift’in senaristi Chris Morgan’ın senaryosunu hazırlayacağı filmin senaristi daha önceden Stuart Beattie olarak açıklanmıştı. Wiseman’in Morgan’la beraber senaryoyu daha da geliştirmesi bekleniyor. Bu ikili daha önce aksiyon gerilim filmi olan Shell Game’de de görev almışlardı.

New Line ayrıca bu senenin sonuna doğru piyasaya çıkacak olan Gears Of War 2’nin de film haklarını aldığı açıklandı. Oyunun yaratıcısı olan Cliff Bleszinski’nin de film yapımlarında aktif olarak rol alacağı bu nedenle oyundan uzak olmayan başarılı bir film hazırlanacağı ifade edildi.

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.