T

Yarbay
17 Mart 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme (?)
50 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
10 yıl
Kredi kartı sahipleri!! Yaygın olan büyük DOLANDIRICILIK!
Arkadaşlar konuyu aradım bulamadım varsada tekrardan açılması sorun olmaz herkesin bu konuda bilgilenmesi gerekli diye düşünüyorum. Aşağıda bir görsel paylaşacağım onu paylaşabilirsiniz sosyal medyada onun dışında olayı şu şekilde açıklayacagım.

Acildestek24 ve Ege Özbil bilgisayar adında 2 adet sahte firma şu anda ülke çapında büyük vurgunlar yapmaktadır.
Kredi kartı sahiplerinin kredi kartı numaralarının ilk 4 hanesi - T.C. kimlik numaralarının ilk 3 hanesi ve ad soyad adres gibi bilgileri bir şekilde bulup (bunlar birçok firmada hatta kargoda irsaliyelerde bulunuyor) telefona sarılıyorlar.

Bir gün 444'lü numaradan bir telefon geliyor ve size geçen sene sigorta yaptırdıgınızı 300 TL senelik ücret oldugunu geçen seneden bu işlemi onayladıgınızı içeren ses kaydınızın oldugunu söylüyorlar eğer ödemezseniz 1800 TL tazminat ödemeniz gerektiğini söylüyorlar. Siz inanmıyorsunuz tabi dava açarım dediğinizde elimizde ses kaydınız var gelsinler savcılıktan dinletelim diyorlar. Kredi kartınızın adını-ilk 4 ha nesini ve kimlik no gibi bilgileri inandırıcı olmak için size söylüyorlar ve sizden kart bilgilerinizin devamını isteyip 300 TL çekiyorlar.

Bu konuşma çok ciddi ve zamana yayılı oldugunda çok inandırıcı olabiliyorlar bazı kısıler için.

Birkaç gün içinde bu olayı yakınlarımda çok fazla duymaya basladım 2 kişi de inanmış. Çok üzücü bir olay 300 TL az değil kolay da kazanılmıyor.


< Resime gitmek için tıklayın >
T
10 yıl
---
---
T
13 yıl
4 aydır yaşanan dükkan sorunu!!
İlgileneceklerini söylediler 4 ay geçti hala aynı durumda satış yapılmaz duruma geldi. İlgilenmenizi son defa rica ediyorum aksi taktirde dükkanımı tamamen kaldırıyorum burdan.

Dükkan linki:
http://resim.donanimhaber.com/store.asp?mem=49127

Sorun:
Girildiğinde de görüleceği gibi listeleme sorunu var 2. sıradaki ilan he rzaman bütün sayfayı bozuyor
T
13 yıl
DÜKKAN PROBLEMLERİ 3. YAZIM
Merhaba sayın DH ilgilileri (!) dükkan problemleri konusnda bu 3 veya 4. yazım fakat hala bir cevap alamadım en azından üzerinde çalışıyoruz deseniz adettendir. Dükkanımda tablolama problemi var birkaç ürünüm görünmüyor tablolar dağılmış bir şekilde ve birkaç dükkana baktım aynı değildi.
T
13 yıl
Dükkan problemleri - Dükkanım düzgün görüntülenmiyor
Hala aynı sorun devam ediyor dükkanımda diğer bir dükkana baktım öyle bir problem yok ilanla ilgili oldugunu düşündüm 2. ilanı sildim ama onun yerine gelen ilanda aynı şekilde tablo ve font yapısı bozuk bir şekilde tag'ler kapatılmamış bir şekilde çıkıyor.

İlgililer dükkanımı ziyaret ederek sorunu görebilirler ne zaman çözülecek bu sorun?

iyi çalışmalar
T
13 yıl
Dükkan problemleri ne zaman çözülecek?
Haftalardır devam eden problem hala sürmekte dükkanımdaki ürünlerin birçoğu görünmüyor ve görünenlerinde tabloları karışmış bir şekilde bu sorun ne zaman çözülecek dükkanımızı kapatmalı mıyız?
T
13 yıl
Dükkan problemleri
Merhaba dükkan sayfasında son 2 haftadır sürekli problemler çıkmakta. Kodlama problemleri ilanları güncelleme sırasında dükkanımı görüntüleme sırasında ve listeleme sırasında ortaya çıkıyor örnek olarak şu anda dükkanımda sadece 2 ürün çıkıyor html görüntüsü bozuk bir şekilde geçen hafta sürekli hata verdi veritabanı bağlantı hatası dükkanıma girişte.

Teşekkürler..
T
14 yıl
DH YÖNETİMİ - Dikkate alın lütfen bu konuyu!
Artık anasayfadaki aktif kullanıcı listesini gizlemenin veya ayrı bir sayfaya almanın zamanı gelmedi mi? Bu konudaki yapılacakları ve fikirleri merak ediyorum. Teşekkürler
T
14 yıl
Google EARTH En ilginç görüntüler ** 30 RESIM **
T
14 yıl
ABD\u0027deki Yarismada Turke Destek Verelim
Merhaba arkadaslar haberlerde gordum buraya yazayim dedim ABD'de sarki yarismasinda son 4'te bir Türk var ve rakibi Türk düşanlığı ile bilinen yunanmış.. (Habere göre) Destek vermek için şarkı yarışmasının sitesine girip oylamak gerekiyor. Şu anda birinci görünüyor...

Bu akşam 19.00'a kadar zaman var!


Haber:http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=17&ArticleID=1176371&Date=21.12.2009&b=ABDde%20finale%20kalan%20Sinem%20Yunanlilara%20karsi


Yarışmanın sitesi:http://www.indimusictv.com/
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.