A

Onbaşı
17 Mart 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
14 yıl
2006 hb corolla mı yaris mi?
Merhaba,

2006 model hb 5kapı 1.6 manuel benzinli terra toyotaya niyetlendik, satıcı tanıdık, araba 3000 kmnin altında, 26.500 fiyat istiyor, ufak tefek cızıklerı var garaja girip çıkarken oluşmuş.

Uzun zamandır araba bakıyorduk ve sıfır araçların fiyatları oldukça yüksek olduğundan bir türlü karar verip alamadık, corollayı tam almaya niyetlenmişken aklımıza yaris de geldi, aynı sınıf olmasalar da biz zaten jazz ucuz olsa jazz alacağımızdan yeniden acaba sıfır mı alsak diye kara kara düşünmeye başladık.

Şimdi arkadaşlar sizce 26.500 cok mu, yoksa yaris de olsa bu kadar para vermişken biraz daha verip sıfır mı almak lazım? hadi jazz alalım desek en az 10 daha vermek lazım ama pek mümkün değil..
A
19 yıl
asus dvd writer nasıl kurulur
merhaba.. ben iki gun once bir asus dvd writer (1604b sanırım, dl) aldım.. masterdaydi jumper ayarı hıc dokunmadım. creative bi cd romum var ondada jumper tam ortadaydı ama master slave hangısı bılemedıgımden ona da dokunmadım oylece taktım kabloları.. bilgisayar acilirken hd'yi primary master dvdyi secondary master cd romu secondary slave goruyor.. audio cd koydum icine ama winample acabildigim parcalari media player calmıyor. ayrıca writerla birlikte gelen nero cdsini aciyor ama setup dedigimde yukleme yapamıyor.. yani icindeki dosyaları goreblyorum ama calistiramiyorm.. nasıl kurmak lazım yeni bir dvd writeri bir bilen anlatsın lutfen..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.