B

Er
23 Kasım 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
9 yıl
Uno Sx İe Yakıt Sorunu
Merhaba dostlar;
Aracım 1998 Uno Sx İe modeli.Lpg de kullanıyorum.Çok aşırı yakıt sarfiyatı bulunmakta.Yaklaşık uzun yolda 120 km için 70 tl yaktı.Bilgisayarlı gaz ayarı yapırdıktan sonra .Şimdi bujileri yeniledim.Ama hala yakıt sorunum devam ediyor.
B
11 yıl
Altus AL-509 E Ses Sorunu
Arkadaşlar Teknosa 'dan Altus Al-509 E model derin dondurucu aldık.Servis geldi kurdu giderken ses yapar normaldir dedi.Kitapcığında 42 db ses seviyesi var yazıyor.Gelen ses su kesilir gelirde boruda bir ses meydana gelirya o şekilde.Diğer odadan gece duyulabiliyor ses.2 kere servis geldi.Normal dedi.Bende ses ölçümü istedim.Arçelik servisi cihaz yanımızda değil dedi ve gitti.Geldiklerine dair işlem fişi bile kesmiyorlar.Biz buna fiş açamayız diye.Dolap 2 haftalık.Ara sıra bu dolaşım sesi aslında gaz dolaşımı esnasında meydana geliyormuş.Normal sayılabilirmi 42 db diğer odadan duyulurmu.Sizin dolabınız varsa ondada böyle ses geliyormu.Yanıtlarınız için teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.