O

Çavuş
16 Kasım 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
82 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
7 yıl
Buderus GB172-30kw mı? Daikin ndj premix 28kw mı?
Merhaba arkadaşlar 9 metre peteği, 2 havlupanı olan 220metrekare daire için Buderus GB172-30kw ile Daikin ndj premix 28kw arasında kaldım, mal ediş fiyatları arasında 1000TL gibi bir fark var. Sizce 1000TL fazla verip Buderus almaya değer mi? (Kesinlikle oda termostatı kullanımı olacak)
O
7 yıl
Getttansfer tecrübesi olan var mı??
Merhaba, önümüzdeki hafta yurtdışı tatili için İstanbul havalimanına gitmem gerekiyor.4 yetişkin 3 çocuk dan oluşan 2 aileyiz. Gidiş geliş havalimanı transferi için gettransfer den fiyat teklifi aldım. Pendik bölgesi için gidiş geliş 45 Euro fiyat teklifi geldi. Fiyat iyi gibi duruyor. Ancak yerli sitelerin hiçbirinde gettransfer uygulaması ile ilgili yorum bulamadım. Güvenirliği nedir? Veya daha kullanmış olanlar var ise tecrübelerini yazarlarsa memnun olurum.
O
11 yıl
Seyahat için çanta tavsiyesi?
Merhaba önümüzdeki hafta 8 gün İtalya seyahati yapacağız. Seyahatlerimizin çoğu trenle olacak ve cinque terre bölgesinde gideceğiz. Çanta konusunda, tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. Eşime hem çekmeli hem de sırt çantası olanlardan aldım, ben dehttp://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/outdoors-alpine-pro-60-sirt-cantasi-mavi-165078937#product-detail şöyle bi ürün alsam sizce nasıl olur? Ayrıca günlük kullanım içinhttp://www.decathlon.com.tr/arpenaz-10-srt-cantas-mavi-id_8331382.html düşünüyorum.
O
11 yıl
Nex 5R mi? Canon 600d mi?
Merhaba bugün n11 1000/100 kampanyasın dan yararlanmak istiyorum. 600d almak niyetindeyim fiyat 980TL civarına geliyor. Ama diğe taraftan Sony Nex serisi mevcut 2.el 900-1000 civarı. Öyle fotoğrafçılık sanatı ile ilgim yok. Genelde gezi, eş dost fotoğrafları çekeceğim. sizce hangisini almalıyım. Bunların dışında tavsiyeniz olursa bütçem max 1200 civarı.
O
11 yıl
Canon fd 50mm 1.4 scc Lens Nikon d3100 ile kullanılır mı?
Canon fd 50mm 1.4 scc manuel lensi Nikon d3100 ile birlikte kullanabilirmiyim?
O
11 yıl
İtalya gezisi rota tavsiye
Merhaba temmuz ayında toplamda 7 günü italya 3 günü nice ve çevresi olmak üzere 10 günlük gezi düşünüyoruz. Uçak biletlerini istanbul-roma ve nice-istanbul şeklinde aldık.(2 aile=2*2=4 kişiyiz) . Forumdan(ilgilenen herkese teşekkürler) ve diğer gezi sitelerinden yapmış olduğum incelemeler sonunda aşağıdaki rotayı çıkarttık. Otelleri almadan önce rotaya kesinlik kazandırmak adına. Bu rota sizce nasıl olur? Alternatif rota veya tavsiyeleriniz var mı?
Konaklamalar Roma 2 gece, Floransa 1 gece, Cinque Terre 1 gece, Milano 1 gece, Venedik 1 gece şeklinde. Bu arada genova'ya kadar trenle, daha sonra venedik'e kadar araba, Venedik'ten Nice'ye uçakla geçme düşündesindeyiz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Alternatif rota( tren ve araba ile)
< Resime gitmek için tıklayın >
O
11 yıl
Nikon D3100 mü?Sony Nex c3\u0027mü
Merhaba arkadaşlar kipa kampanyasından nikon d3100 aldım(Kutuyu daha açmadım). Daha önceden de Sony nex c3 vardı. Elimde şu an 2 adet makina var. bunlardan birini satacağım sizce bu hangisi olmalı?
O
13 yıl
Notebook veya ultrabook tavsiye acil!!!
Arkadaşlar bulunduğum kuruma 7 adet notebook/ultrabook düşünüyoruz. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Cihazların öncelikli özelliklerini aşağıya yazıyorum. Fiyat olarakta 1500-1700 arasında her biri için bütçemiz mevcut.

İşlemci : i5 3.nesil
harddisk : +ssd'li olmalı(en az 24gb)
Ekran boyutu : öncelik 13.3' ve 14' olmazsa 15.6'
ekran kartı : paylaşımsız olması yeterli
O
13 yıl
Tarife değişikliği=494TL
Ocak 2012 de Avea dan 24 ay taahhütle cep telefonu aldım. Mayıs 2013 de mesaj yolu ile tarifemi değiştirdim. Tam 4 gün sonra güncel faturama baktığımda 494 TL fatura olduğunu gördüm. Avea müşteri hizmetlerini aradığım da bununda taahhüt iptalinden olduğunu söylediler.

Taahhüt süresince tarife değiştiremeyeceğim tarafıma telefonu alırken veya tarife değiştirirken herhangi bir ikaz mesajıyla söylenmedi. Buradan Avea'yı yapmış olduğu durumdan dolayı kınıyorum.

Not: Telefon Nokia 500 'dür.
O
16 yıl
Bağlantı sorunu LCD-Ev sinema sistemi
Merhabalar yaklaşık 3 ay önce almış olduğum 40C650 televizyonuma uzun zaman önce almış olduğum LG 3000 serisi bir ev sinema sistemini bağlamak istiyorum. Ancak Ev sinema sisteminde koaksiyel ve scart bağlantışları mevcut iken TV'de optik giriş olması nedeniyle bağlantı yapılamıyor. Buna nasıl bir çözüm getirilebilir?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.