O

Yüzbaşı
05 Kasım 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
739 (Bu ay: 12)
Gönderiler Hakkında
O
16 yıl
Yol bilgisayarı yakıt durumu
Arkadaşlar,
Birkaç gün önce depoyu doldurmadan önce range 45 veriyordu. Doldurduğumda yine 45 gösteriyordu. Aracı yeniden çalıştırdım ama yine 45 göstermekteydi. Bir müddedt gittik ve sıfır göstermeye başladı. Halen sıfır olarak duruyor. Bu konuda bir fikri olan varsa memnun olurum. Küçük ve muhtemelen önemsiz bir şey galiba ama bilemeyince.. Bunun için servise gitmeyim dedim. Araç 2005 Yaris 1.3 AT. Herkese selam ve saygılar.

O
16 yıl
Fren mi, balata mı? Lütfen yardım
Değerli arkadaşlar,
Geçtiğimiz günlerde karşılaştığım bir sorunu aktarıp konu hakkında bilgi sahibi olanların yardımlarını talep edeceğim.
Yaklaşık 15 km. kadar sürekli yokuş çıktıktan sonra yarım saat bile beklemeden çıktığımız yokuşu inerken hemen hemen 4-5 km inmeden bir yanık kokusu hissettim ve aracı durdurup baktığımda sağ ön tekerden duman çıkıyordu. Kötü de bir koku vardı. Kaputu açtım herhangi bir sorun yok. Sağa sola baktım birşey yok. Kablo vs. yanık yok. sadece sağ ön tekerden gelmekteydi ve çok da kötü bir kokuydu. Bir müddet daha gittim ve düze indik ve tekrar hisseder gibi oldum indim; duman vs. yoktu ama o kötü yanık kokusu yine vardı. Biraz durup yeniden yola koyulduk ve uzunca bir süre gittik herhangi bir sorun olmadı. Koku vs. yoktu. Aradan birkaç gün geçtikten sonra merak buya. Aynı sorunla yine karşılaştım. Sorun nedir bilemiyorum. Servise götüreceğim yakında. Servis zamanı da yaklaşık 1000 km geçiyor. Araç 30 bin km'de ve düz otomatik. Frenler arka kampana denilenden. Bu rada belirtmem gereken bir bilgi de bu esnada el freni işareti kadranda bir kere yandı ama bir-iki saniye sonra söndü. Bunun dışında herhangi bir işaret de gelmedi göstergelerden. Selam ve saygılar herkese.
O
17 yıl
YARİS İÇİN NAVİGATION CİHAZI
Arkadaşlar,
Yaris 1.3 sol otomatik vites araç kullanıcısıyım. Araç için navigation kurulumu mümkün mü?
O
17 yıl
OTO KASET ÇALARI CD\u0027ye dönüştürmek
Herşeyden önce daha önceden bu konuda açılmış bir başlık var mı bilemiyorum. Bu konuda çok acemi olduğumdan değerli arkadaşların yorumlarına ve yardımlarına başvurmak zorunda kaldım. Sorum şu: Aracımda radyo ve kasetçalarlı teyp bulunmakta. Acaba bunun yerine CD'li,DVD'li, radyolu bir cihazı takmam mümkün mü? Ön konsola baktım bana pek garip geldi. Araç Yaris 1.3 sol 2005. Yenilerinde CD var ama bizimkilerde yok. Bazı araçlarda gördüğüm kızak yeri var ve sanki söküp başka birşeyi monte etmek kolay ve mümkün gibi geldi ama Yaris'te böyle bir yer göremedim. Acaba mümkün olur mu veya başka bir yöntem var mı? Herkese saygılarımı sunarım ve yardımları için çok teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.