C

Teğmen
05 Kasım 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
19 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
16 yıl
oto hasar
sigorta poliçesi kestirirken nelere dikkar etmelisiniz, anlaşmalı tutanak nasıl tutulur, nelere dikkat edilmeli, hangi durumlarda hasar ödenmez, sigorta ve hasar ile ilgili merak ettiğiniz her şeywww.otohasaruzmani.com da, sizin için, hizmet için burdayız. herkesi bekliyoruz.
C
19 yıl
ilginç tesadüf
sayın form yöneticilerine sesleniyorum.
bu formda birileri eleştirilince ve kimileri hakkında olumsuz yazılar yazılınca o konu ya kilitleniyor yada siliniyor. bundan dolayı da form üyeleri ve burayı ziyaret eden misafirler ne olduğunu anlamıyor. yorum yazdığımız konunun birden ortadan kaybolması veya kilitlenmesi çok can sıkıcı bir durum buna en kısa zamanda çözüm bulunup bu sorunun ortadan kaldırılmasını sizde rica ediyorum.
ilginize teşekkür eder saygılar sunarım
C
19 yıl
kombinasyon ve olasılık
merhaba bütün formda en uygun yazılacak yer olarak burayı buldum. bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. kombinasyon ve olasılıklar ilgili kısa ve net formul ve bilgiye ihtiyacım var yardımlarınız için teşekkürler.
C
19 yıl
CITROEN C-15 DİZEL
MERHABA ARKADAŞLAR,

1994 MODEL C-15 DİZEL ARACIM VAR. SATMAK İSTİYORUM İLGİLENEN ARKADAŞLARA ÖNEMLER DUYRULUR. ( 4,500 YTL )

ARAÇ BİRAZ MASRAFLI. BOYA KABARMASI NEDENİ İLE MACUNLU YERLERİ VAR. ARAÇ 65,000 KM DE.

İYİ GÜNLER
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.