D

Er
03 Kasım 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
D
14 yıl
Protherm Marka kombi rezaleti
Herkesin bilmesini istiyorum. Bir cihaz alırken Alırken buraya bakılıyor Cihazı montajı yapılıp 1 ayda bekleten firma kendiniz çalıştırın garantiden çıkartalım mantığı ile çalışıyorlar. rezalet bir marka.servis verip evde bekletiyorlar ve gelmiyorlar okadar rahat çalışıyorlarki umurlarında değil keşke 300-500 tl fazla verip iyi bir marka alsaydım deyip pişman olacaksınız.Aynı hataya düşmemeniz için buraya yazıyorum.
D
17 yıl
Santral Çözümleri ile ilgili yardım.
Merhaba, Arkadaslar Küçük bir işyeri için Sesli yanıt sistemli bir santral kurmak istiyorum.

6-7 adet dahili hat olacak ama bunun için fiyatlar ekstra aparatlarla birlikte çok yukarı çıkıyor.

Sadece isteğim sesli IVR karşılamasını ben kaydedebileğim. ve seçenekteki dahili numalarına istediğim gibi yönlendirebiliğim

Bunun için ille santral olması şartmıdır. yani bir kutu ile bilgisayara bağlayabileceğim bütün yükü bilgisayara yükebileceğim bir sistem yokmudur.

eğer yoksa kurulumu dahil istediğim gibi bir sistemin ortalama maliyeti nedir.Tecrübeli arkadaşlardan bilgilerini rica ederim. Teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.