J

Yüzbaşı
31 Ekim 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
98 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
8 yıl
Android 4.2.1 Ekran Kaydetme
Merhabalar Arkadaşlar;

Tabletim Darkevopd v1022

Android 4.2.1 sürüm var üzerinde, ben herhangi bir güncelleme yapmadım. (Root vb.) Şahsi görüşüm, o derece güçlü bir tablette değil çift çekirdek toplamda.

Ekran kaydetmek için program arıyorum. Mobizen, shou, screen recorder vs. vs. denedim ama bir türlü doğrulama sayfalarını geçemedim, kolay, pratik kaliteli sayıbilecek derecede (öyle çok yüksek çözünürlüklü olmasına gerçekten de gerek yok) bir program tavsiyeniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
J
9 yıl
Cevap: SAMSUNG GALAXY W | ANA KONU
Merhabalar arkadaşlar.

Müsadenizle bir iki sorum olacak;

Fabrika ayarlarını geri yükledim fotoları vs. hafıza kartına yüklemiştim onuda bilgisayara yedekledim herhangi bir sorun yok ancak şu durum söz konusu artık gelen arama sesini değiştiremiyorum ilgili mp3'ü yada müziği hangi klasöre atmam lazım? aynı şekilde mesaj seslerinide değiştiremiyorum, hasngi klasöre atmama gereklii. Telefonun herşeyi orjinal root yada rom işlemi görmedi.

Şimdiden teşekkürler iyi çalışmalr dilerim....

Not: eklemeyi unutmuşum normalde görünmeyen 3G yazısı görünüyor bunuda görmek istem
J
10 yıl
Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız.
Sürekli bu uyarıyı alıyorum ancak daha önceden attığım bir mesaj olmuyor ve üstelik bu uyarının hemen altında yer alan;

Sayaç sona erdiğinde mesajınız gönderilecektir; bekleyebilir veya mesajınızı düzenleyebilirsiniz.

Uyarısıda anlamsız çünkü mesajım altta ki mesaj yazma kısmında görünmediği gibi sayaç sıfırlandığında da mesaj gönderilmemiş oluyor.
J
11 yıl
Monitor Olarak Kullanılacak TV Tavsiyesi
Başlıktanda belli olacağı üzere Monitor olarak kullanmak amacıyla bir TV arıyorum arkadaşlar. 32 - 42 inch arası.

Bir netbook kullanıcısıyım ve işten geldikten sonra başında epeyce zaman geçirdiğim Netbook ekranının yeterli olmuyor. Hele ki Youtube'da ciddi zaman geçiriyorsanız. Eski masaüstü bilgisayarımdan kalan 19 inch LCD mon. yetmemeye başlamasıyla böyle bir fikir geldi aklıma.

Marka model tavsiyeniz varsa çok sevinirim ben eminim ki benden önce bu düşünceyle hareket etmiş arkadaşlar vardır mutlaka :)

Şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim...
J
11 yıl
IDM ve Youtube Sorunsalı
Merhabalar arkadaşlar;

win xp 32 bit işletim sistemi kullanıyorum.

İnternette sörf için;

Chrome (son sürüm), Firefox 5.0 ve İE'nin'de eski bir sürümünü kullanıyorum.

Sorunum şu;

IDM ile youtube'dan video indireceğim zaman firefox üzerinden hallediyordum. Bildiğiniz üzere sıkıntısız çalışıyorlar (-dı)

2-3 gün önceye kadar sorun yaşamazken bu gün sıkıntı yaşar oldum.

IDM'nin şu anda 6.15 sürümünü kullanıyorum ve sıkıntım devam ediyor.

Videonun sol üst köşesinde indirme penceresi açılır biliyorsunuz. Burada bir kaç tane dosya görünür kimsi mp4 uzantılıdır kimisi flv uzantılıdır. flv uzantılılar sıkıntısızca çalışıyor ancak mp4 olarak indirdiğim dosyalar ya çalışmıyor yada sesleri olmuyor. Anladığım kadarıyla ıdm uzantı mp4 olunca ses ve görüntü dosyasını ayırıyor ancak önceden böyle yapmıyordu. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim acaba bana yardımcı olabilir misiniz?

ıdm'nin bir çok sürümünü denedim olmadı
farklı codec packler yükledim olmadı
farklı playerlar denedim olmadı
flash player'ı güncel olduğu halde yeniden güncelledim yine olmadı.

Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar...
J
14 yıl
Sinema Odası için Dvd dolabı ve Koltuk Tavsiyesi...
Arkadaşlar çok ciddi bir Hİ - Fİ sistem yada, bir projeksiyon vs sahibi değilim. Ancak hazır boş bir oda bulmuşken, uzun zamandır hayalini kurduğum şeyi yapayım dedim. Arçelik 72 ekran Flat 100 HZ televizyonumun altına, LG HT503SH sistemimi kurdum, onun altınada PS2'mi koydum ve optic kablo ile LG'ye bağladım, işte benim sistemim bu tabi sizinkilerin yanında sistem denebilirse.

Şimdi odam için iki tane camekanlı DVD dolabı ve bir tanede çift kişilik koltuk arıyorum. Evet bu işte bir parça cimriyim :D çift kişilik tek bir koltuk o kadar :D

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim...
J
15 yıl
Samsung HT-Z110 300 watt 5.1 Ev Sinema Sistemi Tavsiyeleriniz...
< Resime gitmek için tıklayın >

Ana Özellikler

- Sisteme Dahil Bileşenler : DVD Player
- Hoparlör Sayısı : 5+1
- Toplam Ses Gücü (RMS) : 300 W Bağlanabilirlik
- Çıkışlar : Komponent Video Çıkışı x 1 DVD Özellikleri
- Ses Sistemi : Dolby Digital - DTS
- Görüntü Geliştirme : Video Üst Örnekleme
- Resim Sıkıştırma Formatı : JPEG
- D/A Dönüştürücü : 12 bit / 108 MHz Garanti
- Garanti Süresi : 2 Yıl Radyo Özellikleri
- Radyo Tuner Bantları : FM
- Kanal Sayısı : 20 Kanal Ses Özellikleri
- Ses Sistemi : Dolby Digital Teknik Özellikler
- Disk Çalma Ortamı : CD - CD R / RW - DVD - DVD R / RW - DIVX - MP3 - WMA - JPEG
- Sıkıştırma Formatları : DivX - MP3 - JPEG
- Uzaktan Kumanda : Var

Normal piyasa fiyatı 299 TL, Media Markt (Eskişehir) bünyesinde, ayın 19'u ile 22'si arasında geçerli olacak indirimli fiyatı ise 259 TL. Hepimizin ortak kararı bir olacaktır ki uçurum bir indirim değil elbette. Ben bu sistem ile alakalı sadece şunu merak ediyorum. Anlog yada Optic bir girişi var mı acaba? çünkü sistem ile alakalı olarak hiçbir yerde aradığım bu bilgiyi bulamadım bir türlü. Bu konuda bir bilgisi olan varsa eğer ve paylaşırsa gerçektende çok mutlu olurum, şimdiden teşekkürler.

Not: Sistemden beklentim çok fazla değil tabi ki, bu akşam gidip inceleme şansım olacak ama büyük ihtimalle arkasını çevirip baktığımda ilgili bağlantıların in/out olduğuna dair bir yazı göremeyeceğim. O yüzden siz sevgili dostlarıma danışma gereği gördüm. Şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar dilerim...
J
16 yıl
YAMAHA RX V 461 Tavsiyeleriniz Nedir Acaba?
Eskişehir Media Markt mağazasında son 5 tane kalan bu ürün 299 YTL gibi bir fiyata satılıyor, açıkcası kendime herşeyiyle bir ses sitemi düşünüyordum, özellikle hem analog olsun, hemde optic giriş olsun istiyordum ama bu Anfi'yi bu fiyata görünce danışmak istedim. Fiyatını şöyle bir araştırdım en uçuk 999 YTL, kabul edilebilir 799 YTL'ye gördüm.

Media Markt indirimlerini bilirsiniz bu anfi'de indirime girdi son 5 tane diyor, Eskişehirde Hİ-Fİ'ci görmediğimi itiraf etmeliyim yani satılır diye bir endişem yok. Bu sistemi satın alırsam eğer, bana hangi kolon setini önerisiniz acaba ve fiyat bilgiside (olabilecek en ekonomik ve giriş seviyesinde ki, eğer alırsam ilk Hİ-Fİ deneyimim olacak) verirseniz çok sevinirim.

Not: Öncelikli amacım PS-2'mi bağlamak (PS3 değil :D) olursada bilgisayarımı bağlamak istiyorum. Ses kartım Audigiy Gamer Edition.

Fikirleriniz ve görüşleriniz benim için çok önemli arkadaşlar, şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla.

< Resime gitmek için tıklayın >
J
16 yıl
Osawa av666 Anfi Hakkında Ki Görüşleriniz...
80 YTL gibi bir fiyata buldum ve şaşırdım açıkcası bu kadar ucuz beklemiyordum. Sesten yana beklediklerim çok büyük beklentiler değil önce onu söyleyeyim.

Çok uzun zamandır hem optic, hemde analog girişi olan. Hem PS2'yi bağlayıp, hemde bilgisayarımı bağlayabileceğim bir sistem arıyorum. Sonunda anladım ki ya 500 YTL gibi bir fiyata z5500 alacağım, yada aynı parayı bu tarz ortalama belkide ortalamında altında bir anfi ve kolon setine vereceğim. Ürün hakkında ki bilgim sıfır.

Net üzerinde de ciddi ayrıntılı bir inceleme bulamadım. Fikirleriniz benim için çok önemli şimdiden teşekkür ederim, iyi çalışmalar dilerim...

Not: Ucuz ortalama bir kolon setinide tavsiye olarak yazarsanız çok memnun olurum, teşekkürler...

< Resime gitmek için tıklayın >

ESTETİK PLASTİK PANEL DİZAYN
İNCE FLORESAN GÖSTERGE ÇOKLU FREKANS GRAFİĞİ
RADYO AM/FM
DİGİTAL ACHO KARAOKE
FREQUNCY ARALIĞI: 20Hz - 18 KHz
ÇIKIŞ GÜCÜ: 15 W
MERKEZ ÇIKIŞ GÜCÜ: 15 W
SURROUND ÇIKIŞ GÜCÜ: 2 X 15 W
GİRİŞ HASSASİYET: 200 mV
S/N:>80dB
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.