G

Binbaşı
07 Ekim 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
79 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
11 yıl
Bursa\u0027da baskı
Bursa'da film tab ettirecek ve/veya bastırabilecek bir yer var mı? Nilüfer yakınında olması daha iyi olur.Yardımlarınızı esirgemeyin lütfen
G
11 yıl
Bursalılar bir bakabilir mi
Leman'ın yerine açılan Cinema nasıl bir ortam,fiyatlar vs. nasıl bilen var mı?
G
11 yıl
3+1\u0027deki konuk kim?
Adamı çıkaramadım gençler, bilen var mı?
G
11 yıl
Bir adam vardı
Ya bir adam vardı,yıllar önce bir ton kan toplayıp ortalıktan kaybolmuştu,Türklerin genetiğini mi ne araştıracaktı,kimdi o?
G
11 yıl
Analog (Başlangıç)
Merhabalar,haddimi aştığımı düşünebilirsiniz,bilemiyorum,fakat analog fotoğrafçılığa başlamak istiyorum,fotoğrafçılığa analog makinelerle başlamak istiyorum da denilebilir.Acaba,başlangıç için hangi makineleri önerebilirsiniz?
G
11 yıl
1.75 boya trenchcoat?
Boy 1,75 ,anladığım olaylar değil,merak ettim,trenchcoat gider mi?
G
12 yıl
The Game,oynayan var mı?
Merak ettim de.
G
12 yıl
Bi çizgi film vardı
Fox kids'te yayınlanıyordu, bir çiftlikte yaşayan bir çocuk vardı.Mumya olan bir inek vardı,vampir bir horoz falan.Bir tane de küçük koyun vardı galiba.Adı neydi hatırlayan var mı?
G
12 yıl
Kopyala-yapıştır yapamıyorum
Win8 build 8250 kullanıyorum.Normalde yazıları vesaire kopyalayıp başka bir yere yapıştırabilirken flash belleğimdeki müzikleri veya harddiskin diğer bölümündeki resimleri kopyalayamıyorum.Bir çözüm yolu var mıdır acaba?
G
12 yıl
Sinemalarda kullanılan gözlükler
Burası en uygun yer olacaktır diye düşündüğümden buraya mesaj atıyorum,bir hatam var ise şimdiden özür dilerim.Acaba sinemalarda kullanılan pasif 3d gözlüklerin bir şekilde evlerde 3 boyutlu izleniş amacıyla kullanılması mümkün mü ?

Düzeltme:İmlâ hatası.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.