E

Teğmen
07 Ekim 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme (?)
63 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
7 yıl
Aracim Sola cekiyor
Sifir 4 adet lastik aldim 20000km yol yaptim onleri arkaya arkayi one taktirdim araba sola cekmeye basladi.. On lastikleri karsilikli degistirdik yine sola cekiyor..

Rot balans servisine gittim hic bir sorun bulamadilar.. Tekrar lastikciye gittim ilk eski yerlerine geri takildi lastikler duzeldi..

Lastik ustasi abi uretim hatasi var bunlarda aldigin yere git dedi..
Bende gittim tekrar rot ayari balans ayari hepsine bakildi on arka degisim sagli sollu capraz degisim sorun cozulmedi sola cekiyor ve yine ilk yerlerine geri takildi lastikler hopbala artik nee yaparsan yap sola cekiyor araba.. Acaba sorun ne olabilir? araba Ford focus trend x
E
7 yıl
iStanbul - ANTALYA -BELEK Yolu
Tecrubeli arkadaslar dan fikir alabilirmiyim iSTANBUL dan belek e tatil amacli sahsi aracimla gidecegim.. ISPARTA yolu veya BURDUR yolu Hangi guzegah i secmeliyim..
E
8 yıl
SMART TV \u0026 TV BOX tavsiye..
Evimim salonun da kullanmakda oldugum LG 47la640s smart tv var, Tv den memnunum lakin online filmlerde sorun yasiyorum Cozum olarak cep telefonun DLNA ile baglanti yaparak idare ediyorum.. Yedek tv alicagim Sizce smart tv mi yada duz Televizyon alip TV BOX veya laptop tablet ile akilli tv mi yapmaliyim??
E
12 yıl
Türk Telekom Geniş Bant Hizmeti??
Dün bizim bina girisine kücük kombiye benzer bi kutu yerlestirmisler üzerinde (Türk Telekom Geniş Bant Hizmeti) yaziyor Bu kutu ne ise yarıyor??
E
12 yıl
Suskunlar mı ? Kurtlar vadisi mi ?
Evet arkadaslar her ikiside ayni gun ve saatte yayinda, Sizce hangisi izlenmeli??
E
13 yıl
istanbul içi sultan papağan Gönüllü Sahiplendirme
Kus bakimindan anliyan meraklisina üçret talep edilmiyecektir. Y.bosna'dan teslim alabilirsiniz.
E
13 yıl
PALIT GeForce GTX570 Sonic
Baslikdaki ekran kartının siparisini verdim sali günü anca gecer elime Fikrimi ve siparisi degistirme imkanım var, Sizce nasildir PALIT GeForce GTX570 Sonic http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1484
E
13 yıl
sms aktivasyon onayı
forumda pm atamıyorum, sms aktivasyon telefonunuza yollanmıstır diyor ama gelmedi, tekrar istedigimde 1saat dolmadan tekrar isteyemezsiniz yaziyor ama 10saat önce istedimistim,
Sayın adminler bi zahmet sorunu düzeltirmisiniz.
E
13 yıl
FSP EPSILON 80PLUS 800W
Bilgisi olanlara sorum olucak sizce bu psu nasil guncel donanima yeterlimidir??

3.3v 30A = 5V 30A = 12V1 20A= 12V2 25A =12V3 20A = 12V7 25A = 5Vsb 3.0A
800W The 12V maxsimum combined current are 63A
E
13 yıl
WD 500GB 32MB SATA2 7200 Rpm Caviar Black
Başlıkda belirttigim hd yi dün gece aldim az önce sisteme taktim, Aşırı ve yüksek ses geliyor cart curt gırt gibi aca sorunlu olabilirmi yapısimi böyle??
3 senedir kullanmakda oldugum seagate hd 250GB 410AS rahatsiz edici ses duymadim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.