E

Çavuş
06 Ekim 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
43 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
9 yıl
Baymak Isı Pompası
Arkadaşlar herkese merhaba ısı pompası kullanan arkadaşlar var mı aramızda ?Tavsiye ediyormusunuz.Şöyle ki yeni bir ev yaptık 120 metrekare ve gayet güzel bir şekilde yalıtımıda yaptırıldı.Annem ve babam yaşlı kömür değiştir,temizle falan fistan uğraşmalarını istemiyorum o yüzden kömürden uzak duruyorum bulunduğum yerdede doğal gaz yok.Dolayısıyla ısı pompası düşünüyorum fiyatı pahalı biliyorum sorun değil o kısmı..benim en çok düşündüğüm şey 15-16 bin verdikten sonra ısınamamak.Kullanan arkadaşlar biraz fikir verirlerse sevinirim.oda sıcaklığı nasıl oluyor,ayda ne kadar elektrik faturası geliyor.memnunmusunuz ?baymak'tan 14kw'lik bir makina almayı düşünüyorum.
E
10 yıl
3000 Dolarlık Açık
Bu hafta yabancı bir sitede bir açık buldum (çoğu kişinin bildiği büyük bir site bu arada mesleğim mühendislik).500 bin civarı üyenin şifre,mail,ne bileyim yapılan ödemeler bütün database'i okuyabiliyordum.Kendilerine mail attım(birkaç şifre kanıtlayarak)durumu anlattım açığı söylemem karşılığında direk 3000 dolar teklif ettiler çok şaşırdım hemen kabul ettim(200-250civarı tahmin ediyordum ) aşağıda mailde gözüküyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

daha sonrasında ilk ödemem geldi bende gerekli bilgileri,nasıl düzelteceklerini anlatan dökümanı yolladım.İkinci ödemeyi yapmazlar diye düşünüyordum nasıl olsa açığı kapattılar derken 3 gün sonra bir teşekkür maili ile diğer ödemenin geçildiğini gördüm tekrardan şaşırdım.
< Resime gitmek için tıklayın >


tamda ihtiyacım olduğu zamanda iyi geldi bu para


Not:Hacker okan resmi koyacak arkadaşa şimdiden ....... :D :D
E
10 yıl
gnctrkcll pizza kodu
Arkadaşlar dominosun kampanyası var 35tl'lik büyük boy pizzası yarı fiyata geliyor.gnctrkcll'ye üye olan arkadaş varsa DOMINOS yazıp 2278’e mesaj atıp gelen şifreyi bana yollayabilirmi.tabii kullanmayacaksa...
E
11 yıl
Diablo tekrar tekrar iniyor..
Arkadaşlar format sonrası diabloyu indirdim kuruldu gayet güzel oynadım..2 gün sonra baktım PLAY tuşunun hemen yanında %19 yazıyor meğer tekrar indiriyor şaşırdım es geçtim ama indirdi sonuçta.Az önce tekrar oynamak için açtım bir de ne göreyim bir daha download ediyor.problem nerde çözemedim ? her seferinde 9gb indiriyor hem kota sorunu hemde lag yapıyor.
E
11 yıl
Airties 4310 repeater sorunu ??
Arkadaşlar cidden çıldırmak üzereyim elimde internete bağlı airties 206 modem var.Odamda çok düşük sinyal çektiği için bugün gidip airties 4310 repeater aldım.kitapçıkta yazılanları aynen yaptım ama olmuyor.ap ayarını yapmam lazımmı internetin olduğu 206 dan ama ap bul seçeneğine tıkladığım zaman yeni aldığım 4310 nu görmüyor..varmı yardımcı olacak bir hayır sever
E
12 yıl
battlefield alcam..yardim
Mrb arkadaslar, daha once ne bf3 nede benzeri savas oyunlarini online oynamadigimi belirtmek isterim.yigenime bf3 alacam ama bf3 premium,bf3 close quarters ve bf3 standart edition versiyonlari var..acaba hangisini almam gerek,farklari neler..yardimci olursaniz sevinirim..
E
12 yıl
Şarkı ismi ? (Piyano)
Arkadaşlar bizim ufaklık piyano dersi alıyor.Nerden duydu bilmiyorum ama bu parça bayağı hoşuna gitti.Ama bir türlü ismini bulamadım.Shazam denedim olmadı.Tanıyan eden ?

Link
E
13 yıl
r10 üyeliği olan ?
Arkadaşlar r10 üyeliği olan varsa aramızda bana yardımcı olabilirmi.sadece 1 pm atılıcak.
E
13 yıl
Tırnak yeme alışkanlığı
Arkadaşlar bizim yiğen 10 yaşında ama inanılmaz derece de tırnaklarını yiyor.Zaten tırnakların şekli bozulmuş yeni gördüm.Farkında olmadan eli ağzına gidiyor..Acaba tırnak yemeyi engelleyecek ya da bu durumu düzeltecek neler yapabilirim sizce ?
E
13 yıl
sayfa takip programı ?
zamanın da kullanmıştım ama ismini hatırlayamadım..belirli aralıklarla belirlediğimiz bir websayfasını kontrol edip içinde herhangi bir değişiklik olduğu zaman bize uyarı veren bir program vardı ..bilen,,duyan,,ismini hatırlayan var mı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.