K

Binbaşı
07 Mayıs 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
362325 Gün Cezalı
356712 gün 18 s. 55 dk.
Gönderiler Hakkında
K
15 yıl
youtube videoları widescreen
evet youtube videoları widescreen yapmış
K
16 yıl
RESİDENT EVİL4
http://www.youtube.com/watch?v=lud72Dx7a5Y

ilginç geldi kusura bakmayın.siz ne diyorsunuz deneyen oldumu bunu çok önemli değil ama işte
K
16 yıl
PSP SLİM SAVEDATA
psp de daha önceden oynayıp sildiğimiz veya hali hazırda olan oyunların save dataları mevcut ve yer kaplıyorlar bunları silmemiz gerekiyor sanırım ama hangisini silicez ULUS YADA ULUES olan klasörlerimi silicez yoksa içindekilerimi

bir sorum daha var sistem settingste restore default settings sanırım fabrika ayarlarına döndürüyor bunu yaparsak ne yapmış oluruz sistemi bozarmı yoksa yaptığımız ayarlarmı değişir.

bu arada slim psp 3.71 m33
K
16 yıl
PREMİER PR 42L LCD TV NASIL KULLANAN VARMI
http://www.koysepete.com/en+ucuz+premir+pr+42+l16+42+106+ekran+lcd+tv+81539.aspx

arkadaşlar bugün kadıköy evkurda gördüm görüntü kalitesi bence çok iyiydi.kampanya varmış sadece bugün için fiyat 2.430 ytl yanında hediye dvd player 82 parça porselen takımı ve duvara asma aparatı veriyorlardı fiyat olarak bilemem ama yanındaki diğer marka tvlere taş çıkartacak derece iyiydi görüntü birde kullananların yorumlarını bilmek isterim.hd görüntü veriyorlardı birde türksat açtırdım görüntü beni şaşırttı kumlanma pixellenme falan göremedim.
K
17 yıl
YOUTUBE YASAK KALKTI AÇILIYOR
telekom yasağı kaldırdı sanırım.çünkü normal olarak giriş yapılabiliyor.explorer ile
K
17 yıl
PPPoAVC-Mux bağlantım bundan oluyordu
PPPoAVC-Mux bağlantım bundan oluyordu adsl nakil yaptırdım 500 metre mesafe var.bütün bağlantılar tamam link ışığı sürekli yanıyor veri alışı yok.modem zoom 5510 daha önce problem yoktu.telekom iç hatlarda problem var dedi pazartesi ekip gönderelim dedi tamam dedim.ama en son tekrar adsl destek hattını aradım ve oradaki eleman PPPoELLC seçmemi söyledi ve bağlantı sağlandı.bu değişiklik neden olmuş olabilir.başka bir tele nakil yaptırdım ama mesafe 500 metre civarı.
K
18 yıl
SANDİSK 2 GB MP3 ÇALAR
http://www.sandisk.com/Products/Item(1211)-SDMX3-2048-Sansa_m250_MP3_Player_2GB.aspx
Selam arkadaşlar kapasite iyi alayımmı sizce ne dersiniz 240 ytl istiyor garanti yok kullanıcı equalizer var radyo var,AAA pille çalışıyor.i-river bulamadım 1 gb radyolu,samsungda pahalı alıcaktım ama sandiski bilemiyorum karar veremedim,siz ne dersiniz.
buda video incelemesi http://reviews.cnet.com/SanDisk_Sansa_m250_2GB/4505-6490_7-31565927.html
K
18 yıl
SAMSUNG YP-T6Z MP3 ÇALAR 1GB
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=18474
Selam arkadaşlar nasıldır bu cihaz sizce,kullanan varmı.gerçi vatanda kısa bir süreliğine deneme fırsatım oldu ama sizlerinde yorumlarınızı almak istiyorum.ses iyi gibi geldi srs wow falanda var bu tip cihazlarla ilgili tecrübem olmadığı için soruyorum sizce o kadar paraya değermi.
Biliyorum i-river diyeceksiniz ama ben radyolu istiyorum ve en az 1 gb olmalı AA veya AAA pil ile çalışabilmeli sesi kaliteli olmalı basıda çok severim.i-river 899 bulabilirsem onumu alayım yoksa bunumu sizce hangisine değer.
K
18 yıl
İNTERNET SÜRÜNÜYOR
arkadaşlar bağlantılar nasıl sayfalar çok zor açılıyor 4-5 kb ile down yapabiliyorum en fazla.genelde daha düşük hattım 256 sizde durum nedir istanbul maltepe dün problem yoktu.
K
19 yıl
SPİDERMAN2
arkadaşlar bir sorunum var spiderman2 ile ilgili bir yerde takıldım ne yapıcağımı anlıyamadım bi yardım edebilirmisiniz.bu arada ps2 de oynuyorum sinema salonunda 6 tane rehine var onları düşman robotlardan kurtarıp dışarı çıkartıyorum bölüm geçmiyor bir yeri atlıyorum herhalde ne yapmam gerekli bi yardım lütfen.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.