R

Yüzbaşı
05 Ekim 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
190 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
R
2 yıl
silinsin.
silinsin.
R
2 yıl
coinbase den para nasıl çekilir.
Biraz btc aldım ama çekmek için hiç seçenek yok. Deposits ülkenizde desteklenmiyor diyor. ödeme yöntemi ekli ama sadece al da çalışıyor.
Ne boktan iş bu parayı çekmedikten sonra ne yapacaz. Kırk takla atmışlar siteyi yaparken sadece al , kripto gönder satın al , al al al al.
Hayda..
R
2 yıl
Cem Yılmaz Cumhurbaşkanı adayı olsun
Ak partiden artık gına geldi, çoğu insan alternatif arayışında. Tamam gençler koalisyon hükümetleri görmediler ama görenler dönmek istemiyor eskilere,yamalı bohça hükümetlerine. Biri birinin kararını beğenmez hükümetten çekilir hop senede bir seçim, heryer bayrak ,sokaklardan bir bayrak inmeden hoop diğer seçime onu söküp başka parti bayrağı...
Ben şahsen gençlik kolları olan,teşkilatı büyük olan parti gelsin istemiyorum. Neden? Yiyicileri çok olacak çünkü borçlular teşkilatlarına, o kadro gidecek başka kadro gelecek.Onlar başlayacak yemeye.
Kadrosuz ,teşkilatsız adam gelsin. Yiyecekse tek bir kişi yesin. Nasıl fikir?
R
5 yıl
İnternetten monitör almak .. Hepsiburada benq GL2460BH deneyimi
Arkadaşlar ps4 ü monitöre takayım dedim, benim 12 senelik samsung p2250 nin hdmi si yok. P2250 led bile değil cfl li tn panel bi monitör. Ucuz yollu bi monitör alim dedim herhalde bundan daha kötü olamaz sonuçta 12 sene geçmiş aradan. Hepsiburada da bu monitör indirimdeydi 724 lira. Aldım monitörü. Evden başkası almış benim monitörü kargodan kutusu leş gibi kirliydi ama sağlam görünüyordu,neyse bir taktım monitörü böyle rezalet görüntü olamaz, p2250 ile yanyana çalıştırdım ,siyahların tonu, renklerin canlılığı olsun benim 12 senelik monitör 10 kat daha iyi gösteriyor. Belki ayarlardandır diye hertürlü ayarı denedim monitörün kendinden olsun, windows renk ayarları olsun. Değişik modlar olsun yok, monitör rezalet gösteriyor.Hepsiburada yorumlarında bir tane olmusuz yorum yok. Bir tane ben yorum yaptım görüntüsü kötü diye, hiç yayınlamadılar.
2. günde ben bu monitörle yaşayamam dedim iade talebi oluşturdum , beğenmedim arkadaş. Monitörü gönderirken belki almazlar iade diye düşünüyordum ama tüketici haklarını araştırınca 14 gün için kullanılsa bile iade almak zorunda.
Almadılar monitörü , cevap kullanılmış... Geri gönderdiler ben de almadım hakem heyetine başvurdum.
Ha bu arada vatan bilgisayara gittim bir tane lg mp59g monitör aldım. Daha kasadan ödemeden açtık monitörü ışık sızması olsun,ölü piksel olsun, görüntü kalitesi olsun hepsine baktım. Beğenmesem almayacaktım.
Böyle bir durum arkadaşlar. Internetten monitör almak harbiden akıl karı değil.
R
5 yıl
logixx 8 tıkırtı , körük , amortisör
Geçenlerde uçak gibi ses çıkarıyordu , özel bir servis rulman değişimi yaptı şimdide böyle bir ses var... Hiç güvenmemiştim zaten o servise.
Amortisör mü acaba?https://drive.google.com/file/d/1e9CF2X7AIDPX7lChM26M3Rl7kRzLVG5e/view?usp=drive_open

18. saniye de daha bir belli.

Sonralardan gelen extra bilgi editi(özel servislere dolandırılmayın diye, yok bu direct drive yok bu kazanı kesilen cinsten vs vs diyip fazla para istemelerine karşı ve ya kendiniz yapmak istiyorsanız) Başlığı da editledim aramalarda cıkabilsin diye.

Makinenin modeli was28764tr, made in germany, kazanı kesinlikle vidalı, pressli değil.
Motoru kayışlı, direct drive değil. Zamanınız bolsa kendiniz değiştirebilirsiniz rulmanı.
Amortisörleri bu model ama kazana tarafı çelik(tam bu sitedeki resimden ama sitede satılanın o çelik yerleri plastik , resimden farklı yani)https://www.azimkarsogutma.com.tr/camasir-makinesi-yedek-parca/amortisor/prd-bosch-kare-amortisor-673541-plastik-uclu-azm10838 , internetten siyah plastik 3 lü pimli almayın olmuyor, bunların iki tarafı da vidalı, kazan tarafı 10, kasa tarafı 13 ingiliz anahtarıyla çevriliyor.
Amortisöleri değiştirmek için hem ön hem arka kasa kasayı çıkarmak gerekiyor. 80 newtonluk 3 tane amortisörü var.
Kazan körüğünü hiç öyle kolayca kapaktan değiştiremezsiniz internetteki videolar gibi değil. ön paneli sökmeniz gerek. Hiç korkmayın öne paneli sökmek çok kolay. Yalnız körüğü sıkan yaylı çelikteli geri takmak tam bir işkence. ama yapılabiliyor kendi başınıza, yayı bayağı germeye çalışın.
R
5 yıl
Logixx 8 tamir ettirmeye değer mi..
Selamlar, 2011 sonunda forumdaşların tavsiyle anneme aldığım was28764tr makine sıkarken uçak motoru gibi ses çıkarıyor, servis çağırmadan önce biraz internetten baktım bayağı arıza ve ücretlerden şikayetler var.
Bu makine 8 sene boyunca günde en az 1 kere,çoğunlukla 2, bazende 3 kere çalıştırıldı. Ek garanti süresinde sadece tahliye pompası değişti.
Şimdiki sorun sanırım bilya kaynaklı ve 600-750 civarı tamir ücreti var. Yaptırsam 8 senelik makineyi, kart arıza verse sanırım 950 tl imişi.Sanırım her arızası çok kazık servis ücretine sahip.
Kafam karışık. Tamir ettirmek ya da 2000 civarı yeni garantili makine almak..
R
6 yıl
KILIÇDAROĞLU mu yoksa İNCE mi önce istifa edecek?
Birisi istifa eder mi yoksa herzamanki gibi gene bir seçim başarısı mı yakalamış olurlar,çok merak ediyorum.
R
6 yıl
AKP nin eğitimdeki başarısızlığı!! (ekşisözlük içerir)
Borcamda bor olduğunu bilmeyen sığır sürüsü.
Tamam bilemeyebilirsiniz de okumanız da mı yok, bazı yazarlar açıklamış ama okumuyor adamlar.
Bornova,borat,boris yeltsin.... işte endüstri 4.0 gençliği,vallahi bunları görünce güneşi gördüm filmindeki ağıdı yakdım,nolacak bu memleket.

Şimdi baktım 24 sayfa yazmışlar.https://eksisozluk.com/berat-albayraka-gore-hammaddesi-bor-olan-seyler--5685540?a=popular&p=1
Videoyu izlemek için tıklayınız
R
6 yıl
Ülke Gündemine Erler ve Gizli profiller başlık açamasın
Trollerden gına geldi artık, abuk subuk mesaj atan adamların hepsi er ya da profili gizli.
Bunların oraya mesaj atması engellenirse, forumun kalitesini korumuş olursunuz.
Çünkü daha önce banlanmış adamlar geri geri geliyor yeni üyeliklerle.
R
6 yıl
AKP li seçmene bir soru
Sizi makarnacı,kömürcü,anadolu köpeği(çomarı),cahil, bidon kafalı,beyinsiz, göbeğini kaşıyan adam,yobaz,şariatçı,dinci,ak troll, varoş,potansiyel el kaide.................................vs vs vs olarak itham eden kesimin adayına oy verir misiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.