T

Yüzbaşı
02 Ekim 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
60 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
8 yıl
Bilgisayar önerisi.
Arkadaşlar merhaba. Önümüzdeki 1-2 yıl sosyal alanda yl tezi yazacağım. İnternet ve ödevler de olacak. Oyun oynammayacağım. Seyehatlarde yanımda olacak. Kısacası bu yeterlilikleri karşılayabilecek fiyat kalite bilgisayarı tavsiyesi istiyorum. Hız elbette önemli ama fiyat fazla veremem. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Nispeten orta ekran büyüklüğünde bir pc olabilir.
T
9 yıl
Cevap: Araç ile iki kişi akdeniz-ege
planı yaptım. hatay çıkış. anamur veya silifke konaklama ki çadırda. bilenler o bölgede çok kamping olduğunu söylüyor. sonra asıl gezmek istediğim bölge kaş. oraya kadar heralde geze geze gideriz. kaputaş plajı fethiye saklıkent ölüdeniz göcek katrancı koyu. son durak gökova inşallah. artık oradan geri dönüş yapacağız. ayırdığım süre 8-9 gün. inşallah bir aksilik olmaz. tüplü mangalım sandalyelerim çadırım kaşık çatal tüm kamp malzemeleri hazır. geçtiğimiz dönemlerde otele verdiğim fahiş fiyatlar ve yabancı turistlere göre hazırlanmış süslü püslü yiyeceklerden gına geldi. yaparım sucuğumu yerim karpuzumu devam ederim. amaç özellikle güney batı ege-akdeniz bölümündeki koyları görmek. oralarda yüzmek vs işte. inşallah gerçekleştireceğim. tavsiyeleriniz olursa yazın arkadaşlar.
T
9 yıl
Araç ile iki kişi akdeniz-ege
Arkadaşlar merhaba. Eşimle ben iki kişi olarak Ağustosun son çeyreğinde başlıkta da belirttiğim gibi güzel bir akdeniz ege turu düşünüyoruz. Bu turumuzda konaklama için çadır alanları yiyecek için de kendimiz piknik tüpü vs ile basit şeyler. Amaç daha çok, gezip görmek yeni yerler keşfetmek. Ayırabileceğimiz süre maksimum 7-9 gün. Dolayısıyla tam bir ege akdeniz olacağını sanmıyorum. Belki Muğla'yı öteye geçemem onu da bilmiyorum. Kemer'den öteye hiç geçmedim. BU bölgeyi bilen arkadaşlardan güzergah ve planlama konusunda yardım istiyorum. Kamp alanları konaklamamız için çözüm olacağını düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
T
10 yıl
Cevap: 2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR
Arkadaşlar bebeğimiz oldu. önceden hesap edemedim, araç dar gelmeye başladı. segment büyüteceğim. 2014 ocak çıkışlı(2013 model) 1.4 titanium xpaketimi (5000km) satacağım. gram çizik yok. artı iki yıl toplamda 5 yıl garanti uzattım. isteyenlerle iletişime geçebiliriz. ortalama yakıtım uzun yolda 5.2
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.