K

Yarbay
04 Mart 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
219 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
9 yıl
FitBadi - Vücut idman takip uygulaması
Arkadaşlar merhaba,
Kendi idman takibim için uygulama yazdım. Bodybuilding.com vs. karışık uygulamalar yerine daha basit, esnek bir uygulama yazdım. Bütün iOS cihazlar kullanabilir. Memnun kalmadığınız yönlerini bana iletebilirsiniz.
Geri dönüşe ve eleştiriye açığım.


https://itunes.apple.com/us/app/fitbadi/id1080788364?ls=1&mt=8
K
9 yıl
Piyasada Pre-Workout Azlığı
Arkadaşlar preworkout almak için niyetlendim fakat neredeyse hepsi tükenmiş. Gelen giden yok. Bu durum ile alakalı bilgisi olan var mı?
K
9 yıl
Yakıt Takip Uygulaması
Herkese Merhaba,

Birkaç ay önce kendi yakıt takibim için bir uygulama yazdım fakat birkaç arkadaşımın isteği üzerine markete koymaya karar verdim. Yakıt alımınızı takip edip kayıt altına alabileceğiniz bir uygulama. Uygulamada önceki kayıtlarınıza göre aracınızın kaç kuruş yaktığını hesaplayacak bölümde bulunuyor, fakat önceki deponun bittiği varsayılarak.

Uygulama iOS platformuna özgüdür. iPad sahipleri de kullanabilir. Talep gelirse android içinde yazabilirim. Araç sahipleri olarak önerilerinizi, geri dönüşlerinizi bekliyorum.

Link :https://itunes.apple.com/tr/app/yak-t-gunlugu/id1077754550?ls=1&mt=8
K
9 yıl
TTArena GS-Kastamonu maçı Passolig
Merhaba arkadaşlar, TT arenadaki Kastamonu maçına, kastamonulular olarak gitmek istiyoruz. Fakat bu maç için passolig geçerli olacak mı ? Passoligsiz girme imkanımız var mı ? Biletleri nerden temin edicez bilen var mı ?
Tribün hiç farketmez, misafir takım olur, gs tarafı olur.
K
9 yıl
Ligin en formdaki takımlarıyla oynadık, buna rağmen lideriz
Evet arkadaşlar, şansmıdır nedir, bursaspor ve eskişehiri saymazsak.. Ligin en formdaki anadolu takımlarıyla oynadık. En formda derken şuanki puan tablosuna göre konuşuyorum.

1. FB
2. BJK
3. TS
4. Rize
5. Kasımpaşa
6. AntalyaSpor

Rize, Kasımpaşa ve Antalya ile oynadık haftaya da BJK yle oynıcaz. Eleştirirken bunları da dikkate almak gerek.
K
10 yıl
Nerede bu fenerbahçeyi doğrayan adamlar, yorumcular
Beyler dedik, sakin dedik. 2 Sene önce Ersun yanalı hatırlattık. Kevin Kamplı Salzburgla maç yapmıştık hani, o ne maçtı öyle içerde bile zor kazanmıştık. Ardından Arsenal maçı hezimet ramsey golü. Ardından konyada, ilk devre 0-2 aldığımız maçı 3-2 verdik. Neler oldu, bunları örnek gösterdik sakin dedik. Hala diyoruz.
Millet bir Van Persie, bir Nani, Kjaer gelince hemen yok bireysel maç kazandırır, yıldız maç kazandırır, parası çok olan maçı alır kafalarına girdi. Senelerdir Ş.L ye giden takıma karşı bazı zamanlarda kafa tuttuk. Bugün ne laflar edildi takıma, yorumcular yerden yere vurdu, diegoyu, naniyi, sowu neler dediler. Bu kadar para boşa gitti bilmemne.. Bugün gördük, trabzonspor gibi takım gitti adını yazamayacağim bir takıma elendi bütçesi 1M bile olmayan bir takım. Hani 10larca transferler yapan trabzon spor. Onura verdiğinin belki yarısı kadar bütçesi olan takıma elendi. Şimdi nerede bu fenerbahçeyi doğrayan adamlar ?? Aynı adamlar bugün trabzonsporun daha büyük başarısızlığını, fenerbahçenin aldığı yenilgi kadar konuşmazlar...

Vitor reis başarıya aç bir teknik direktör, bu bile yeterli.
K
10 yıl
Garantili Micron Powerbank İnceleme- Gerçek değerleri
Arkadaşlar merhaba, biliyorum çok fazla powerbank reklamı, incelemesi vs. çıktı. Fakat hepsi yalan amper değerleriyle yazılmış, yurtdışından direk getirilmiş kullanım kılavuzu olmayan garantisiz ürünlerdi. Perşembe günü, tahtakaleden (yerinden) micron marka powerbanklar buldum.

Aliexpressten aldığım 3 tane farklı powerbank olmasına rağmen, dükkanlarından 3 tane ürün alıp çıktım. Onların yalancısıyım ürünler daha yeni gelmiş. Henüz piyasaya sürmemişler. Açıkcası daha böyle Türkçe kutulu, garantili bir powerbank görmemiştim. Haklı olabilirler.
Aldığım ürünlerin fotoğrafı

< Resime gitmek için tıklayın >

En Soldaki GF-016 2600 mAh, Ortadaki GF-101 8000 mAh, Sağdaki LCD01 8800 mAh. Hepsinden Kullanım kılavuzu ve micro-usb kablo çıkıyor.

GF-016 dan başlıcak olursak, ürün açıkcası piyasadakilerden farklı değil. Şarj olurken içerdeki kırmızı ledi yanıyor, şarj olduğunda mavi yanıyor. İphone 5 imi 1.5 kere yaklaşık olarak şarj ediyor. Amper değeri tahminen 2400-2500 falan, kullanıma göre artıp azalabilir diye düşünüyorum. Dediğim gibi piyasadakilerden pek farkı yok. Fakat garantili ve kaliteli ürün, fiyatıda piyasadakilerle aynı.

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

LCD01, Açık ara en sevdiğim ürün. LCD ekranlı, çift çıkışlı, bir çıkışı 2.1A bir çıkışı 1A, üzerinde led var. LCD üzerinden şarj miktarını görebiliyorsunuz. Aceleniz varsa 2.1 Amperlik çıkıştan şarj edebiliyorsunuz. Bizim ailede ipad şarja takma sorundur, ipad hep elime şarjı bitik gelir . Artık ipad şarjı bitik olsa, yanımızda buna bağlayıp kullanabiliyoruz. Yatakta hem ipadi şarj edip hem film izleyebiliyorum. Müthiş oldu. Beni en çok şaşırtan yanı, üründe cidden 8600-8800mAh arası pil var. Normalde bu civar amper değerine sahip powerbankları 10400mAh diye etiketliyip satıyorlar ve hepimiz biliyoruzki içinde 8000mAh var. Az-çok kullananlar bilir. Bunda ne yazıyorsa o.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

GF101, bu ürün çok şık fakat daha denemeye fırsatım olmadı. Hediye olarak aldım, alüminyum yekpare tasarımı var. LCD01 deki gibi çift çıkışı var. 2.1 ve 1 Amperlik, Led var. Göstergesi ledlerle. İnce ve hafif. Amper olarak LCD01 deki tecrübelerime dayanarak yine üzmiceğinin kanaatindeyim.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

Ürünlerin 3ünü sıkı pazarlıkla 170 TL gibi komik bir rakama aldım. Kesinlikle tavsiye ederim. Eminim sağa sola büyük marketlere dağıtınca fiyatları artıcaktır.
K
10 yıl
Bir badicinin antrenman günlüğü
......
K
11 yıl
Simlocked iPhone 5S Turkiyede çalışır mı?
Arkadaşlar iphone 5 aldığımda içinden at&t kartı çıkmıştı galiba simlockluydu ama sorunsuz turkcell hattımı takıp kullandım.
Şimdi ben yurtdışından simlock lu iphone 5s alsam yurtiçinde içindeki simkartıyla aktif etsem. Turkcell kullansam çalışır mı ?
Yoksa illa Unlocked version mu alıcaz ?
K
12 yıl
2004 Model Rav4 90.000 bakımı nerde yapılmalı?
Arkadaşlar erenköyde oturuyorum. Yazdığım gibi 2004 model rav4 araca sahibiz 90.000 bakımı geldi artık götürmek gerek.
Erenköye yakın olduğu için toyota nataşa götürücektim ama yorumları okuyunca vazgeçtim. Siz nereyi önerirsiniz ? Nerden memnun kaldınız ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.