W

Onbaşı
29 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
67 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
4 yıl
Hometech alfa 10 mb
Merhabalar. Yazdığım yerin konu itibari ile yanlış olduğunu biliyorum ama Hometech ile alakalı konu bulamadığımdan yazdım bunun için özür dilerim. 19-06-2020 de Bim magazasından hometech alfa 10 mb diye bir tablet aldım ancak tabletı daha ilk kutudan cıkarım hesap tanımlayacağım esnada play store durduruldu hizmetler durduruldu, haritalar durduruldu vb sürekli hatalar verdi fabrika ayarlarına döndüm aynı hatalar devam etti bime götürdüm iae almadıklarını bayiye garantiye göndermem gerektiğini söylediler. Hometech firmasını aradım muhatap bulamadım. Firmaya mail attım 4 gün oldu hala cevap gelmedı. Rom bulup yukleyeyım dedim ılgılı tabletle ilgili bir rom bulamadım. Yorumlara baktım firmaya yollarsanız kullanıcı hatası diyerek ücret talep ettiklerini söyleyen müşteriler var ayrıca garantiden 40 günden önce dönmediği gibi şikayetler olmus bu konuda ne yapabılırım. Uygun rom bulabılme sansım varmıdır.
W
10 yıl
Lenovo wireles ışığı yanmıyor.
Arkadaşlar kolay gelsin Lenovo s10-3 model üründe şu sorunu yasıyorum tum driverlar yuklu görev çubgunda wireles simgesi çıkıyor fakat wireles ışığı yanmıyor. FN+f5 kombinasyonu ve makinanın solundaki wireless açma kapama dugmesını kontrol ettim sıkıntı yok. Az once win 7 den xp ye döndüm wireles ışığı 10 saniye kadar yanıp sonra sonuyor. Siteden farklı driverlar indirdim fakat yinede çözemedim yardımcı olursanız çok sevinirim tekrar kolay gelsin.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.